Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους θησαυρούς και τις φυσικές ομορφιές της Βέροιας γνώρισαν τα μέλη του ΚΑΠΗ


Γνωριμία με τους θησαυρούς της πόλης μας πραγματοποίησαν με την πρώτη τους εξόρμηση τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Βέροιας. Έπειτα από πρωτοβουλία και ευγενική χορηγία της αντιδημαρχίας Τουρισμού και του αντιδημάρχου Λάζαρου Ασλανίδη και σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ και το ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας, επισκέφθηκαν την Ι.Μ. Παναγίας Δοβρά και προσκύνησαν τα λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού.


Στη συνέχεια, ξεναγήθηκαν από τον π. Γεώργιο στο Παύλειο Κειμηλιαρχείο, όπου φιλοξενούνται ιεροί θησαυροί της ορθοδοξίας μας και ο επισκέπτης μπορεί να δει τον Σταυρό του Αγίου Κοσμά, χειρόγραφα Ακολουθιών αρχαιοτάτων χρόνων, τα Άμφια του Αγίου Νεκταρίου και πολλά άλλα κειμήλια της ορθόδοξης πίστης μας.

Η σύντομη ανάσα δροσιάς ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στη Ράχη Βεροίας και γεύμα στην ταβέρνα «Παλιό Ποδήλατο».

«Ευχαριστούμε πολύ τον αντιδήμαρχο Λάζαρο Ασλανίδη για την υπέροχη πρωτοβουλία, τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Θανάση Δέλλα που στηρίζει πάντα τις δράσεις μας και την Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Αθανασία Γιαμουστάρη για την παρουσία της στην εκδρομή.

Οι ανάσες δροσιάς θα συνεχιστούν και με άλλους τοπικούς προορισμούς, για να δώσουμε την ευκαιρία στους πολίτες μας, στα μέλη μας, να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου τους, τις ομορφιές της Βέροιας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ