Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργάτες γης οι 5 νεκροί του ΙΧ έπειτα από την μετωπική με νταλίκα στην Έδεσσα


Σοκάρουν οι εικόνες από το δυστύχημα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου στην Περιφερειακή Οδός της Έδεσσας.


Σύμφωνα με το TasTV.gr, οι πέντε νεκροί είναι αλβανικής καταγωγής, εργάτες γης, ηλικίας από 16 έως 54 ετών περίπου, που απασχολούνταν σε αγροκτήματα της περιοχής και την ώρα της τραγωδίας κινούνταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ΙΧ που επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα.


Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ΙΧ σφηνώθηκε κάτω από την νταλίκα και μετετράπηκε σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση των 5 νεκρών.




3 σχόλια:

  1. Η Μερσεντές αλβανική είναι , ελέγχθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ! Συλλυπητήρια στις οικογένειες για τον άδικο χαμό σε ξένη χώρα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εργάτες γης,με Mercedes E-class?
    Δηλαδή αν αυτοί που έρχονται να δουλέψουν στα χωράφια,
    Οι έχοντες την μεγαλύτερη ανάγκη,
    Οι φτωχότεροι αν θέλετε Αλβανοί,
    Κυκλοφορούν με Mercedes E-class,
    Οι μικρομεσαίοι να υποθέσω κυκλοφορούν με ιδιωτικά αεροσκάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ