Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γλεντήσαμε ποντιακά στο Κομνήνιο!


Με την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας
Πιστή στην ποντιακή παράδοση και στο καλοκαιρινό της ραντεβού στα υψώματα της Καστανιάς, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2023 το ποντιακό της γλέντι στο Κομνήνιο.


Την βραδιά παρουσίασε η Χρυσάνθη Τζιζλή, μέλος της Ε.Λ.Β., ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης, εκφράζοντας και το παράπονό του για την πολιτεία που όπως είπε δεν στηρίζει ως οφείλει την διατήρηση της παράδοσης, μέσα από το έργο των πολιτιστικών συλλόγων, λέγοντας παράλληλα πως αυτή τη στιγμή μόνο ο δήμος Βέροιας στηρίζει το έργο της Ευξείνου Λέσχης.


Την βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης, από τα μικρούλια και τους εφήβους, μέχρι τους ενήλικες και το τμήμα παραστάσεων που, όπως πάντα, κέρδισε το χειροκρότημα. 


Τη σκυτάλη πήρε ο κόσμος, που γέμισε την πίστα και χόρευε μέχρι αργά, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από σημαντικούς καλλιτέχνες του ποντιακού χώρου.


Ο κόσμος, παράλληλα με τη μουσική και τον χορό, απόλαυσε κρύα ποτά και κρεατικά, με τους ψήστες να φροντίζουν να προσφέρουν καλοψημένα και ζεστά σουβλάκια και τα λουκάνικα όλη τη βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες:
































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ