Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύσκολη η «παντρειά» του Τσαλουχίδη και της Παναχαϊκής

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης ανακοινώθηκε ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Πάτρας, αλλά θα προκύψει τελικά «ο γάμος»; Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βέροιας ανακοινώθηκε «πακέτο» με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη για να πάρουν τα αγωνιστικά ηνία της ιστορικής ομάδας από την Πελοπόννησο. 

Όμως, ο Γεωργιάδης άλλαξε «ρότα» και ήδη ανακοινώθηκε επίσημα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πως θα είναι ο προπονητής ενός άλλου ιστορικού σωματείου, του Πανιωνίου από τη Νέα Σμύρνη!

Φαίνεται πως η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η Παναχαϊκή (χρωστούμενα, προσφυγές και εξώδικα από ποδοσφαιριστές) δυσκολεύει την επιλογή στελεχών. Μένει να δούμε αν και ο Γιώτης Τσαλουχίδης θα αποτελέσει κι αυτός παρελθόν ή αν θα βρεθεί η χρυσή τομή και έρθει άλλος προπονητής, ώστε να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα.

Πηγή

7 σχόλια:

  1. Στο Καναδά πάνε,εκεί σίγουρα σε θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος μονος του ανακοινωθηκε οι πατρινοι τον κραζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καναδος απο τα λιντλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θέλει ακόμα στην Ελλάδα;; Αφού στο εξωτερικό μένει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζονται σε κάθε ευκαιρία τα απαξιωτικά σχόλια για πρόσωπο, που τίμησε την φανέλα με το εθνόσημο αλλά και της ΒΕΡΟΙΑΣ. Δεν είναι υποχρεωτικό να απολαμβάνει την καθολική εκτίμηση, όπως δεν είναι απαραίτητο να εκδηλώνει ο κάθε απίθανος το αρρωστημένο του μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λιγα του σερνουν. Ας παει να κανει σε αλλη ομαδα τα ιδια.

      Διαγραφή
  6. Είναι να απορείς! Τόση χολή για τον Τσαλουχίδη! Γιατί, τί σας έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ