Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Μιχάλη Χασιώτη

Με όρεξη και μεράκι ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Μιχάλης Χασιώτης. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση» κινείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου και καθημερινά συναντάει φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. 

Ο Βεροιώτης δικηγόρος, έχει ως βασικό στόχο να επισκεφθεί όλα τα χωριά του δήμου και να ακούσει τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων. Διατηρεί άριστες σχέσεις με τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και θεωρείται από τη νέα γενιά των στελεχών της «Δράσης με Γνώση».

Όπως έχει τονίσει και σε πρόσφατη δήλωσή του ο Μιχάλης Χασιώτης: 

«Πρώτιστο μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών της και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της.

Για έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, να συνεχίσω να νιώθω περήφανος και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για τα όνειρά τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ