Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Κατάστημα ρούχων στη Βέροια αφήνει αδέσποτο σκυλάκο να δροσίζεται μέσα

Όταν υπάρχουν φωτογραφίες από καταστήματα που φροντίζουν ζωάκια, γεμίζουμε με πολλή χαρά. Και ευτυχώς είναι πλέον αρκετά και σε όλη τη χώρα. 

Σιγά σιγά ο κόσμος αλλάζει στάση απέναντι στα ζώα και αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να συνυπάρξει με αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και ότι τα πλάσματα αυτά θα του δώσουν ατελείωτη αγάπη, ψυχική ηρεμία και χαρά. Με αντάλλαγμα λίγο φαγητό, νερό και μερικά χαδάκια.

Εμείς, όσο μπορούμε, θα προβάλλουμε αυτά τα μέρη ώστε ο κόσμος να τα στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε ανθρώπους που αγαπούν ή βοηθούν ζώα. Γιατί, για να είμαστε ειλικρινείς, τα περισσότερα μαγαζιά δεν είναι pet friendly. Τα αδεσποτάκια μάλιστα συχνά όχι μόνο δεν τα θέλουν μέσα στο μαγαζί τους αλλά τα διώχνουν και από έξω ή ζητούν από τους δήμους να τα πάρουν.


Ένα λοιπόν τέτοιο pet friendly μαγαζί, όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση της Ιωάννας Δουκίδου, είναι και ένα πολύ γνωστό κατάστημα ρούχων της Βέροιας. Οι άνθρωποι του καταστήματος αυτές τις δύσκολες πολύ ζεστές μέρες όπου το θερμόμετρο είναι στα ύψη αφήνουν ένα γνωστό αδεσποτάκι της πόλης να κάθεται και να δροσίζεται μέσα. 

Πρόκειται για τον πιτμπουλίνο Τζαναμπέτη ή Μάκη ή Τσάρλι, ο οποίος, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, παίρνει αμέριμνος τον υπνάκο του σε μια γωνιά του μαγαζιού. 

Υπέροχες εικόνες που δείχνουν ότι σιγά σιγά αλλάζει η στάση μας απέναντι στα ζώα και ειδικά στα αδέσποτα που είναι εκτεθειμένα σε αμέτρητους κινδύνους και έχουν την ανάγκη μας.

9 σχόλια:

  1. Μπραβο !!...Υπάρχει ανθρωπιά.Γραψτε ποιο μαγαζί είναι να το στηρίξουμε !!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που το κάνουν , όχι μία και δύο μέρες , αλλά χρόνια ολόκληρα. Υπάρχουν ιδιώτες που από την τσέπη τους πλήρωσαν 200-300 ευρώ για να γιατρευτεί αδέσποτο και μάλιστα υπερηληκιωμενο. Αλλά δεν το κάνανε δημοσίευση. Ούτε διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για τη σκυλανθρωπιά σας που δίνετε τόσα λεφτά για τα σκυλιά. Ας ελπίσουμε να προβάλετε και κάποια μαγαζιά που βοηθούν τους ηλικιωμένους, που μας έφεραν στη ζωή. Εκτός κι αν εσείς γεννηθήκατε απο σκυλίτσες.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο ελπίζω να προσέχετε και να φροντίζετε και τους ανθρώπους τους άστεγους έτσι και όχι μόνο τα ζώα να τούς δροσίζεται και να τους παίρνεται τίποτα να τρώνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες εσύ σε κανένα μαγαζί κανένα άστεγο, να του δίνουν λίγο νερό ή φαγητό ή μια γωνιά να δροσιστεί;
      Αν δεις γράψτο.

      Διαγραφή
    2. Σοβαρευτείτε με τις υπερβολές για τα ζώα, μας τα έχετε κάνει τσουρεκια.
      Τόσα χρόνια ηταν έξω στη φύση τα ζώα και δεν ειχαν πρόβλημα (εκεί άλλωστε είναι το περιβάλλον τους με ζέστη και με κρύο) και τώρα που τα παίρνετε απο τη φύση και τα βάζετε στα κλιματιστικα νομίζετε ότι κάνετε και καλό.
      Κατά τα άλλα ζωοφιλία. Τρομαρα σας.

      Διαγραφή
    3. Την δική μου άποψη δεν την ανάρτησες βεροιώτη , δεν ξέρω τους λόγους αποκλεισμού ....μήπως είσαι σκυλό-φιλος ? Δεν πηγαίνω και δεν μπαίνω σε μαγαζί που έχει σκυλί από έξω . Όλα στειρωμένα και από το πολύ φαγητό γίνανε νταούλι και δεν μπορούν να βαδίσουν ούτε να πηδήξουν , είναι αυτή σκυλήσια ζωή ...Τεό !

      Διαγραφή
    4. Η φυσική θέση των ζώων, τετράποδων και δίποδων, είναι στη φύση. Όχι στα πυρακτωμένα τσιμέντα. Και ναι, όσοι φροντίζουμε τα τετράποδα σε ανάγκη φροντίζουμε και τα δίποδα. Μάλιστα τα τετράποδα σου ανταποδίδουν πάντα την ευγνωμοσύνη τους.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ