Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους! Νέο ATM της Πειραιώς στο κέντρο της Βέροιας

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στη Βενιζέλου. Για μερικές εβδομάδες το κέντρο της Βέροιας, όχι μόνο δεν είχε κατάστημα για εξυπηρέτηση του κοινού, μιας και το κεντρικό βρίσκεται στην Πιερίων και το αλλό στην Παύλου Μελά, αλλά δεν υπήρχε καν ATM. 

Ευτυχώς, πριν από λίγες ημέρες, τοποθετήθηκε επί της Μητροπόλεως (στο ύψος του «Χατζηκοκόλη»), ένα ολοκαίνουργιο ATM, με τους πολίτες να σπεύδουν να βγάλουν χρήματα και να πραγματοποιούν διάφορες συναλλαγές.


9 σχόλια:

  1. Τέτοια ταλαιπωρία με την συγκεκριμένη τράπεζα.. Στην Πιερίων το κατάστημα πλέον είναι φίσκα. τρία ταμεία δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί που βάζουν τα ΑΤΜ δε μπορεί να παρκάρει κανένας. Το κάνουν επίτηδες γιατί τους αρέσει να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Ηδονίζονται θα έλεγα να έχουν κόσμο στις ουρές να τους βρίζει, διότι όλοι βρίζουν τους υπαλλήλους της τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα δε είδαμε τίποτα ... άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πολυ αργησαν! Εντάξει αυτο ηταν ντροπή, απο τοσο μεγάλη τράπεζα να μην υπάρχει μηχάνημα ανάληψης σε ολόκληρο το κέντρο! Θα μπορούσαν να βάλουν τουλαχιστον άλλα δυο για να εξυπηρετείτε ο κόσμος. Εδω που βρίσκομαι τωρα, στη χώρα της Σκιάθου εχει τουλάχιστον 20 χωρίς υπερβολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θετικό, αλλά θέλει τουλάχιστον άλλα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί που το βάλανε είναι ότι χειρότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στειλε διευθυνση που μενεις να το βαλουμε εκει μπρο

      Διαγραφή
  7. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ 3 ΑΤΜ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αρκεί, χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ακόμα στην αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ