Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανάσες δροσιάς στο Σέλι - Η χαμηλότερη θερμοκρασία στην Ελλάδα

Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 36 βαθμούς Κελσίου και τα αστικά κέντρα να βιώνουν τον απόλυτο καύσωνα, η φυγή προς τις θάλασσες δεν είναι μονόδρομος, γιατί φυσικά υπάρχει και η δροσιά του βουνού. 

Και τι καλύτερο για μια μίνι απόδραση μόλις 20 λεπτών στο πανέμορφο Σέλι. Εκεί, όπου η θερμοκρασία «χτύπησε» πανελλαδική πρωτιά, με μόλις 13,9 βαθμούς. Με λίγα λόγια, το βράδυ θέλει κουβέρτα!

30 σχόλια:

  1. Μόλις φθινοπώριαζε οι Βλάχοι κατέβαιναν στον κάμπο. Είπαμε, υπήρξε οικισμός που εξυπηρετούσε τους βοσκούς από την άνοιξη ως το φθινόπωρο, τώρα είναι παραθεριστικός οικισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να πας στην Λαϊκή σήμερα να αγοράσεις ντομάτες και να τους κάνεις διάλεξη περί οικισμών....γραφικέ καμπισιε .

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά περνάνε οι κάτοικοι εκεί χειμώνα και καλοκαίρι...

      Διαγραφή
    3. 9:58 εσύ θα πας στη λαϊκή να αγοράσεις ντομάτες και να ξανανέβεις στο αλπικό χωριό που κληρονόμησες 42τ.μ. οικόπεδο μαζί με άλλους 8. Οι καμπίσιοι έχουν ντομάτες στις αυλές τους.

      Διαγραφή
    4. 11:13 να κάνεις τότε τομάτα πελτέ Λαγκαδά που έλεγε ο Ζήκος....Σε περιμένουμε επάνω εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι χειμώνα καλοκαίρι να σε κεράσουμε κάτι να λαδωσει το έντερο σου...

      Διαγραφή
  2. Και φυσικά ακόμη αρνούνται να καταλάβουν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, πως θα μπορούσε να είναι και εξαιρετικός προορισμός για χειμερινές διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τους καλυτερους χειμερινους προορισμους

      Διαγραφή
  3. Την ημέρα ψήνονται και το βράδυ παγώνουν.
    όλοι οι βλάχοι εκεί πάνω έχουν πάθει θερμικό σοκ.......έχει καεί ο εγκέφαλός τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
    2. χαχα..μην τους κανεις ετσι θα κλαινε στην πλατεια

      Διαγραφή
    3. Δροσιά μεσημέρι , βράδυ μόνο στο Σέλι...ψήσιμο στον κάμπο...

      Διαγραφή
    4. Εσύ πεδινέ έχεις κάψει τον εγκέφαλο βλέπω ...ανέβα να δροσιστεις στο Σέλι μεσημέρι βράδυ .

      Διαγραφή
  4. βεροιωτη μηπως η διαφημιση που κανεις στο σελι εχει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα........?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ψήνεσαι, εμείς 26 βαθμούς έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βεροιωτη να γραψεις ενα αφηγημα......ενας σελιωτης στο ασπεν.............χαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕΛΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ.
    ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχααχχααχχχχααααααχαααχααχαά.αααααααααααα............εκανα καινουργιο σηκωτι........ευχαριστω φιλε........

      Διαγραφή
    2. Οι καμπισιοι ευτυχώς ......έχουν μόνο ζέστη.κουνουπια και υγρασια..

      Διαγραφή
    3. Μεταλλαγμένοι είναι οι πεδινοί θερμοπληκτοι με τσιμπήματα κουνουπιών μόνο,...Στην είσοδο του Σελίου του βάζουμε θερμόμετρο και μετά τους δεχόμαστε στο χωριό....

      Διαγραφή
  8. Βεροιώτη επιτέλους θα σταματήσεις αυτούς που προσβάλλουν τους βλάχους , διαβάστε και λίγο ιστορία και δείτε την φάτσα σας στον καθρέπτη , ειλικρινά δημιουργείτε ένα πόλεμο ρατσιστικό έλεος , Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα πού είμαι Βλάχος και από το Σέλι μόνο γέλιο μου προκαλούν αυτά που διαβάζω γιατί ξέρω ποιος είμαι την ιστορία μου και την ιστορία του τόπου μου ...

      Διαγραφή
    2. ποιος θεοδωρος εισαι; ο κωλοκοτρονης; ή ο ζαγορακης;

      Διαγραφή
    3. Προς τους "18 Ιουλίου 2023 στις 3:01 μ.μ. & 18 Ιουλίου 2023 στις 4:26 μ.μ." Φίλε μου δεν με ενδιαφέρει εάν είσαι από το Σέλι , δεν σε προσβάλω , αλλά το παρατραβάτε με τα γέλια σας , αφού ξέρεις ότι όλοι θέλουν να μας θάψουν "φράτε" .Εσύ που ζητάς ποιος είμαι ....γράψε και εσύ το δικό σου όνομα ....κωλοκοτρονίδη ή ζαγορίδη .....μάθε να είσαι σοβαρός στην ζωή σου ....τέλος !

      Διαγραφή
  9. Πως λέγεται ο τουρίστας στα βλάχικα; Σοβαρά ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ζαγορακη ή κωλοκοτρονη βλαχακο οταν οι ποντιοι ειχαν πανεπιστημια στην τραπεζουντα εσεις ακομα κοιμοσασταν κατβ απ τα δεντρα… και μετα απο τοσα χρονια ακομα εκει κοιμαστε οταν βγαζετε τα ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας βρήκατε κολορατσιστή πόντιε , όταν οι βλάχοι κυριαρχούσαν στα καλλίτερα σαλόνια στην Ευρώπη , εσείς τι κάνατε ? Δεν μου αρέσει να εκφράζομαι έτσι και λυπάμαι με εσάς τους βαλτούς "κατάσκοπους " .....

      Διαγραφή
    2. γι αυτο οι βλαχοι μια ζωη θα ειστε η χειροτερη φαρα ελληνων.. κακοψυχοι κακογουστοι και μιζεροι.. και μαθε να γραφεις σωστα βλαχε..αλλα που να μαθεις; συγνωμη το ξεχασα

      Διαγραφή
    3. Κακόψυχοι οι βλάχοι , που σας βάλαμε στα σπίτια μας , σας δώσαμε δουλειά , σας ταϊσαμε κλπ. , δες τριγύρω σου τους ευεργέτες , εσείς είστε μόνο να παίρνετε , ανιστόρητε , πιστεύω ότι δημιουργείτε θέμα με τα λεγόμενα σας και είστε ρατσιστές , εμείς δεν βρίζουμε. , διάβασε και λίγο.......τέλος !

      Διαγραφή
    4. τι να βαλετε ρε τα βλαχαδερα… 44 πυρετο να εχετε δεν δινετε την μοναδα.. προτιματε να πεθανετε… ειστε πιο τραγικοι και απο την επιδαυρο ταγαροβλαχε..

      Διαγραφή
  11. Οι Βλάχοι που αναφέρεσαι είχαν επίπεδο. Ήθους και συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ