Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δεν έπεφτε καρφίτσα» στο 15ο Αντάμωμα των Σφηκιωτών

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου το 15ο Αντάμωμα των Σφηκιωτών. Η εκδήλωση είχε πλούσιο παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα, με τους καλεσμένους να τρώνε, να πίνουν και να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πρωταγωνιστές της βραδιά ήταν ο Βασίλης Γκουτζιλίκας και η Γεωργία Θεοδώρου στο τραγούδι, ο Αντώνης Στογιαννόπουλος στο μπουζούκι, ο Άρης Γκουτζιλίκας στο αρμόνιο, ο Γιώργος Γκουτζιλίκας στο κλαρίνο, ο Βαγγέλης Τολίκας στα ντράμς, ο Βαγγέλης Γκουτζιλίκας στο τραγούδι και ο Δημήτρης Τσιγγενόπουλος στην γκάιντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Αντάμωμα όσων βρέθηκαν στο ορεινό χωριό των Πιέριων, υπήρξε live μετάδοση μέσω κινητών τηλεφώνων, σε Σφηκιώτες που ζούνε σε Ευρώπη και Αυστραλία. Μια ενέργεια που έφερε μεγάλη συγκίνηση σ' όλους, καθώς η ομογένεια θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια στο χωριό!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αρκετοί αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ