Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σειρά συσκέψεων στις τοπικές της ΝΔ με τη συμμετοχή του Μιχάλη Χαλκίδη

Από την Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Στο πλαίσιο των επερχόμενων αυτοδιοιηκητικών εκλογών πραγματοποιήθηκαν, με πρωτοβουλία των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, σειρά συσκέψεων με την συμμετοχή των βουλευτών Ημαθίας, των Προέδρων της Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας και του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας κ. Μιχάλη Χαλκίδη.

Στις συσκέψεις ελήφθησαν οι απαραίτητες αποφάσεις για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών και δράσεων ώστε να υπάρξει μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές του Οκτωβρίου, με γνώμονα το καλό των δημοτών και του Δήμου.


Οι Πρόεδροι
Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας
Σταύρος Γιανναβαρτζής

Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βέροιας
Θωμάς Παπαδόπουλος

12 σχόλια:

  1. Συνεχύστε συνεχύστε οι άλλοι ετοίμασαν ψηφοδέλτιο και η τοπική ΝΔ να μην πω τι κάνει τόσο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην γίνουν οι εκλογές. Τις κέρδισε ο Δήμαρχος. Τι να ξοδευόμαστε; Να ταλαιπωρούμαστε; Αφού αυτώνει και φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας απαντήσει κάποιος.
    Κλ@νει ο πεθαμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε ΝΔτες, κουκούτσι μυαλό δεν έχετε;; Αυτόν θα βάλετε;; Μήπως πήρατε ψηλά τον αμανέ;;; Δυστυχώς θα χάσετε με θόρυβο…. Θα ξεφτιλιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο μόνος κερδισμένος απο την υποψηφιότητα Μιχάλη θα είναι ο συντοπίτης του βουλευτής. Χαμένοι θα είναι όλοι οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχάλη βάλε τον πρόεδρο υποψ σύμβουλο θέλω να δω τους σταυρούς που θα πάρει να δούμε αν πρέπει να είναι πρόεδρος η όχι γιατί πρόεδρος έγινε χωρίς σταυρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλτε τον Ζαφείρη μπροστά και πάτε για ύπνο όλοι σας. Οι αγώνες του γτια τον τόπο μας ειναι σε ολους γνωστοί. Εχει εκτόπισμα αφού. Με τέτοιους ανιδιοτελείς αγωνιστές, μη τα βλέπετε μαύρα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ 15 Ιουλίου 2023 στις 2:22 μ.μ. Συνονογιόμαστε ή όχι; Δεν είπαμε δεν θα λέτε για μαύρα; Ρε συ, τόσα άλλα χρώματα έχει, το μαύρο βρήκες; Πές σκούρο, μαύρο μη λές. Ελληνικά μιλάμε. Δηλαδή επίτηδες; Για να θυμώσει ο Ζαφείρης και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του; (Εδώ δε γινόταν να βάλω άλλο χρώμα. Αφού μαύρη πέτρα λέει η παροιμία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνώμη για την ερώτηση αυτός ο κύριος δεν ήταν που έχασε στις προηγούμενες εκλογές στο Γιδά;Τώρα δηλαδή αναβαθμίστηκε;Αν χάσει και τώρα στις άλλες εκλογές τον βλέπω για υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας!Με το καλό λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο έχασε αλλά βγήκε 4ος στο Δήμο Αλεξάνδρειας στο Δημο του δηλαδή.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ