Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κολέτσα με μαγιό και εμείς μείναμε... παγωτό!

«Ξαναχτύπησε» η Χριστίνα Κολέτσα στο διαδίκτυο, αυτήν τη φορά μ' ένα σούπερ σέξι μαγιό, και δεν άφησε κανέναν follower της ασυγκίνητο. 

Η τραγουδίστρια με καταγωγή από το Μακροχώρι πόζαρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τη στιγμή που ήταν έτοιμη να βουτήξει στα δροσερά νερά της θάλασσας, φορώντας ένα μαγιό που κολάκευε τις καμπύλες και αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της. 

Αμέσως, οι διαδικτυακοί φίλοι της απάντησαν με κοπλιμέντα και γλυκόλογα. Αξίζει να σημειωθεί πως η λαϊκή ερμηνεύτρια έχει αποκτήσει πάνω από 110.000 followers στο Instagram και θεωρείται από τις δυναμικές παρουσίες στην Ελληνική Showbiz.





Photos: @nikostziouvaras Styling: @stella.kappatou

6 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?
    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ .
    ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. symfwnw apolyta. siga thn gkomena katw toy metrioy. eida ta sxolia toy arthografoy kai eipa pwpwpwp ti ua dw. exei gynaikes to makroxwri poy fysane . h sygkekrimmenh oute gia paidikes trofes na diafhmizei dne kanei

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα......και έπειτα ήλθε ο έρωτας...συγκινηθήκαμε....άρε βεροιώτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ,, ΚΛΑΙΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ