Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόεδρος του Φιλίππου ανέλαβε ο Αντώνης Κορωνάς

Ξεκινά η αναγέννηση του ιστορικού τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας, με νέα Διοίκηση και Πρόεδρο τον Αντώνη Κορωνά. Αναλυτικά:

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

«Με επικεφαλής έναν από τους παλαιότερους και μακροβιότερους παράγοντες του Φιλίππου,τον Αντώνη Κορωνά ξεκινάει η αναδιοργάνωση του χάντμπολ του Φιλίππου. Έπειτα από συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας ο Γενικος Γραμματέας του Φιλίππου Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ο αντιπρόεδρος του Φιλίππου Γιάννης Δημητρίου, με τον Αντώνη Κορωνά, συμφώνησαν, ο τελευταίος να αναλάβει επικεφαλής στην επιτροπή Χάντμπολ του συλλόγου (αντρικού και γυναικείου τμήματος καθώς και στα τμήματα υποδομών).

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν την επιτροπή χάντμπολ και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με προπονητές και παίχτες. Η κεντρική διοίκηση του Φιλίππου εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας Διοικούσας Επιτροπής και θα είναι δίπλα της σε ότι βοήθεια χρειαστεί».

5 σχόλια:

  1. Ω ! ! ! τι σύμπτωση ;
    ο γιός να είναι υποψήφιος Δήμαρχος ;
    Είναι κάτι συμπτώσεις κάποιες φορές ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το λες και αναγέννηση με το Κορωνά μάλλον οπισθοδρόμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Αντώνης έχει προσφέρει πολλά στο σύλλογο, όμως αυτή την φορά ήταν άκυρη η εμφάνιση του. Οι Φύκατας και Παπαϊωάννου για ακόμη μια χρονιά τέτοια περίοδο ρίχνουν το μπαλάκι σε κάποιον 3ο για να έχουν άλλοθι για την επόμενη αποτυχία, κάθε καλοκαίρι το ίδιο έργο. Ντροπή πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ Ο 8.29π.μ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΙ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το σκεφτήκατε όλοι άρα και εσείς είστε πονηρούλιδες.
      Σωστά τα λες να βοηθήσει το παιδί του, άρα όχι το Φίλιππο. Οποίο θέλει να βοηθήσει το παιδί του ομως το βοηθάει με δικά του μέσα και όχι με τα δικά μας. Και τα δικά μας παιδιά στον Φίλιππο ποιος θα τα βοηθήσει;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ