Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: To σκέφτεται ο Καραπαναγιωτίδης - Θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές;

Στο φουλ δουλεύουν οι προεκλογικές μηχανές των υποψηφίων δημάρχων που θέλουν να εντάξουν στο ψηφοδέλτιό τους ανθρώπους με επιρροή και γνωριμίες στην τοπική κοινωνία.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται ορισμένα σενάρια που θέλουν τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του στα κοινά. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, ο πρώην ισχυρός άνδρας της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον υποψήφιο δήμαρχο της Βέροιας Μιχάλη Χαλκίδη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης  δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά και μένει να δούμε, αν θα ανακοινωθεί επισήμως στην αυριανή παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του κ. Χαλκίδη στην Ελιά.

Να υπενθυμίσουμε πως η τελευταία φορά που ο κ. Καραπαναγιωτίδης είχε ασχοληθεί με τα κοινά ήταν το 2014, όταν είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

23 σχόλια:

  1. Και αναρωτιόμουν από άραγε να μου εμφανίστηκε κνησμός;
    Οι σκέψεις του Καραπαναγιωτίδη λοιπόν ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα να πάρουν σύνταξη μαζί και οι δυο πακέτο
    Άλλο δεν πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πληρώνει καλά η λύρα και θέλει δεύτερο εισοδημαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2014 τον είχα υποστηρίξει αλλά πλέον θέλω να κοιτάω μπροστά θέλω νέα άτομα στο δήμο που έχουν να δώσουν και αυτό από έναν που τον ξέρει. Ο κόσμος γνωρίζει θέλει νέα άτομα με νέες ιδέες για να κάνουμε ένα καλύτερο δήμο για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που ζητάς και εσύ τα βρήκες στον Βοριαζίδη;

      Διαγραφή
    2. Αυτό που θέλω είναι να στελεχώσουν τον Δήμο νέα άτομα με όρεξη για δουλειά και όχι να γυρνάω πίσω.Ας δώσουμε προτεραιότητα στα νέα άτομα και αυτοί που κατεβαίνουν με τον Βοργιαζίδη είναι αρκετό για να με κάνουν να τούς ψηφίσω.Και ρωτώ.Στην Αλεξάνδρεια βγήκε τέταρτος άρα τι το διαφορετικό θα επιδιώξει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας?

      Διαγραφή
  5. Ανανέωση στελεχών βλέπω. Θα ήταν καλή υποψηφιότητα ανεξάρτητα με την ηλικία του αν όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχε μείνει να ασχοληθεί και δεν είχε παρατήσει την παράταξη του. Προσπάθησε τότε να βγει δήμαρχος και αφού δεν βγήκε είπε αντίο Βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία Κώστα! Είσαι έντιμος άνθρωπος και αυτό αναγνωρίζεται από όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με Καραπαναγιωτίδη δυναμώνει αρκετά ο Χαλκίδης. Το θέμα είναι να βρει και άλλους τέτοιους δυνατούς υποψηφίους γιατι ο Βοργιαζίδης έχει καλό ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, με όρεξη και ικανότητες. Για παράδειγμα , με τον Βοργιαζιδη κατεβαίνει ο Τσιλογιαννης , ένας τίμιος και αξιόλογος νέος με γνώσεις και όρεξη. Πρέπει να στηρίξουμε την νέα γενιά.

      Διαγραφή
    2. Ο Γιώργος Τσιλογιάννης είναι το μέλλον στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
      Ψάξτε και κοιτάξτε βιογραφικό, μαζί με την εμπειρία που αποκτά, τη σεμνότητα, την πραότητα και την εντιμότητα, έχει τις προϋποθέσεις.
      Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι ακόμα.

      Διαγραφή
  8. Κώστα έκανες το κύκλο σου με αξιοπρέπεια δε νομίζω ότι πρέπει να ξανά ξεκινήσεις κάτι επειδή το θέλει ο Μιχάλης.
    Αυτός έχει το δικό του σκεπτικό το οποίο και τον εκθέτει συστηματικά τελευταία. Θα υποστεί τα αναμενόμενα και τον Οκτώβριο. Εσύ έχεις ξεφύγει απο αυτά. Δεν πιστεύω ότι θα ξανά γυρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο νεώτερος θα είναι 70 στο ψηφοδελτιο! Μεγάλη κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α ρε κωτσον πες κανα ποντιακο και ασε τα κοινα… μια προταση δεν μπορεις να εκφρασεις σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπίζω δεν το λέει σοβαρά...
    Φτάνει τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο νέος είναι ωραίος ο παλιός είναι αλλιώς,😉😉😉😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:52 ο παλιός όντως είναι αλλιώς....ο πολύ παλιος όμως καλύτερα να παίζει με τα εγγόνια του και να αφήνει χώρο σε νεώτερους...

      Διαγραφή
  13. Ενας γιατρος [ δεν θυμαμαι το ονομα του] ειχε κατεβει με το Καραπαναγιωτιδη και εκανε ρεκορ ψηφων[ με 33 υποψηφιους] με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο ειδε ,αηδιασε και αποχωρησε με αξιοπρεπεια απο τα κοινα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάνε μας την χάρη και απάλλαξε μας από την παρουσία σου,και εσύ και ο Χαλκίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ