Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση Βοργιαζίδη σε Χαλκίδη: «Υποψήφιος υπό προϋποθέσεις»

Από τον δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Αφού πρώτα ο κος Χαλκίδης «επέπληξε» τους βουλευτές της ΝΔ για αυτά που κατά την άποψή του έπραξαν ή δεν έπραξαν, τους προειδοποίησε ότι αν μέχρι τις 15 Αυγούστου δεν του «ετοιμάσουν» ψηφοδέλτιο, δεν θα κατέβει.

Και το όραμα του κ. Χαλκίδη για την Βέροια; Ο αγώνας που θέλει να κάνει για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Βεροιωτών; Όλα τα υπόλοιπα που ευαγγελίζεται; Προϋπόθεση όλων αυτών είναι η στήριξή του από το κόμμα; Η διάθεσή του για προσφορά το ίδιο; Έτσι αντιλαμβάνεστε κ. Χαλκίδη την Τοπική Αυτοδιοίκηση;»

7 σχόλια:

  1. Δήμαρχέ μου, σε διαβάζω εδώ λαλίστατο. Όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντούν άλλοι για σένα. Εδώ απαντάς εμπεριστατωμένα. Εκεί; Όσο γα προϋποθέσεις, αυτές και πολλές ακόμη, είναι υποχρεωτικές. Σεβασμός στους νόμους και τους κανόνες της πολιτικής δράσης. Σεβασμός στον πολίτη, όποια και να ειναι η πολιτική του επιλογή. Τα έχεις υπ όψιν σου αυτά; Όποιος τα ξεπερνάει αυτά, είναι εκτεθειμένος απο παντού. Όποιος τα ξεπερνάει, δείχνει αδαής και αλαζόνας. Να τα εχεις κατα νου. Εσυ θα πεις τι έκανες δυο θητείες και οι άλλοι θα πούν τι δεν έκανες ή αν τα έκανες σωστά ή λάθος. Και θα απαντάς εσύ και όχι άλλοι. Εισαι υποχρεωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε άσε τον άνθρωπο ήσυχο... Του πήρες το μισό κόμμα στο ψηφοδέλτιο σου... Αυτός τώρα ποιους να βάλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε η εικόνα της πόλης είναι αποκαρδιωτική…. Τα πάρκα της απεριποίητα… οι γειτονιές «παπάκια» και μπαρμούτα παρουσιάζουν εικόνα παρακμής… πολύ λυπηρό γιατί έχουμε μια όμορφη πόλη που κατά τα αλλά χρειάζεται από ότι όλα δείχνουν μια πνοή αλλαγής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι αυτά που λες; στα παπάκια δεν έκαναν το πεζοδρόμιο και τα κάγκελα στους καταρράκτες μπροστά απο το καφέ και έβαλαν και πάπιες που τις ειχαν κλέψει τα χρόνια των μνημονίων; το πράσινο και τα δέντρα δεν το περιπιούνται ; τι άλλο θέλεις δηλαδή; Εκεί ζω τα βλέπω.

      Διαγραφή
  4. Ποιότητα ζωής των Βεροιωτων;; Μάλιστα... Πηδαμε από τα κάγκελα στις παιδικές χαρές να παίξουν τα παιδιά εδώ και χρόνια... Με καρότσι αν είσαι δεν το συζητώ, καμία πρόσβαση ούτε σε παιδικές ούτε στα πεζοδρόμια. Ευχαριστούμε Δήμαρχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 180 υποψήφιους έχεις τρομάξει τον καθε αντίπαλο.
    Πρόσεχε όμως κάποιους δικου σου κάνουν λαθη απανωτά και επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα εδώ ήταν ότι για το καλό των δημοτών δεν χρειάζονται τα κόμματα .Αν πιστεύουν κάποιοι ότι το βιοτικό επίπεδο των δημοτών περνάει μέσα από τα κόμματα ας δουν πρώτα τις ευρωπαϊκές πόλεις πως εξελίσσονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ