Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση Χαλκίδη στον Δήμαρχο Βέροιας

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τον Δήμο Βέροιας» Μιχάλη Χαλκίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: 

«Αφού λοιπόν ο κ. Βοργιαζίδης ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα εσωτερικά του συνδυασμού μας και αγωνιά για το αν έχουμε κομματική στήριξη, έχουμε να πούμε τα εξής:

Ποια είναι η κομματική ταυτότητα του κ. Βοργιαζίδη; Εμφανίζεται σαν να προήλθε από παρθενογένεση και ότι δεν έχει σχέση με κόμματα και στηρίξεις; Είναι όμως έτσι; Όχι βέβαια. Είναι παιδί του κομματικού σωλήνα. Να θυμίσουμε σ' αυτόν και σε όσους έχουν κοντή μνήμη, ότι πήρε το δαχτυλίδι της διαδοχής από την κ. Ουσουλτζόγλου αφού ήταν το "καλό παιδί" του μακαρίτη Θανάση Γεωργιάδη, αρχικαθοδηγητή του ΠΑΣΟΚ, παραγκονίζοντας από το πουθενά άλλους άξιους συναδέλφους του. 

Και βεβαίως δεν είναι ούτε υπερκομματικός ούτε ανεξάρτητος. Τα ολίγα πρόσωπα που προέρχονται από χώρους εκτός του ΠΑΣΟΚ, δεν του προσδίδουν καμία ασυλία, ούτε μπορούν να καλύψουν την κομματική του ταυτότητα. 

Και έρχεται να μιλήσει σε εμάς για όραμα αυτός που ήταν ανύπαρκτος ως δήμαρχος και αντιδήμαρχος εδώ και 14 χρόνια, που από την ανικανότητά του έφθασε μετά από 8 και πλέον χρόνια, τελευταίος και καταιδρωμένος να ολοκληρώσει μετά κόπων και βασάνων, τη γέφυρα των μεγάλων δωρητών αδερφών Κούσιου, ένα έργο με πλήρως εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. 

Θα έχουμε την ευκαιρία σύντομα να επανέλθουμε σε αυτά που έκανε και περισσότερο σε αυτά που δεν έκανε ο κ. Βοργιαζιδης όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή, αφήνοντας πίσω τον κ. Βοργιαζίδη και όλα τα βαρίδια του παρελθόντος».

24 σχόλια:

  1. Επειδή ούτε εσείς, κ. Χαλκίδη, προέρχεστε από παρθενογένεση, διοικείτε μαζί ως παράταξη της ΝΔ τον Δήμο Βέροιας 4 ολόκληρα χρόνια. Συνετεράκια αγαπημενα που λίγο πριν τις εκλογές τα "σπάσανε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη ανατροπή με ποιους θα κάνεις; Εσύ απειλείς τους πάντες για να συμπληρώσεις ψηφοδέλτιο, πως θα την κάνεις την ανατροπή; Όσο για τα πρωτοπαλίκαρα σου, θα πέσει πολύ γέλιο με το μαύρο που θα δουν Οι υπόλοιποι παγκοσμίως άγνωστοι και μερικοί ετεροδημότες σαν και σένα θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Το μόνο λυπηρό είναι ότι χάνεται μια ευκαιρία με την επιλογή σου να αποκτήσει ένα πραγματικό φόβητρο η νυν δημοτική αρχή που κατά γενική ομολογία δεν έχει κάνει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που πας βρε ερμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μιχάλη καταλαβαίνεις τι λες;
    Ενας άνθρωπος που εχει κριθεί 2 φορές τελευταία απο τον κόσμο με διάφορες πολιτικές αποχρώσεις ως Δήμαρχος δεν μπορεί να τον λες (ανύπαρκτο και ανίκανο). Τότε εσύ που έβαλες υποψηφιότητα στο Δήμο που μένεις και βγήκες τέταρτος ! τι είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί του σωλήνα είναι.........χαχαχαχα.....καλή αρχή στα μασλάτια , ο λαός πληρώνει !

      Διαγραφή
    2. Λαγός ή αλλιώς προπομπός του Τάσου του βουλευτή είναι .
      Τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει ο Τάσος να γίνει πρώτος Βουλευτής στο Νομό.
      Τρέχατε τώρα γατάκια να τους βγάλετε.

      Διαγραφή
  5. Άκουσα σε κουβέντα καφενείου σε κάποιο χωριό κάποιος εκφωνήθηκε ως υποψήφιος χωρίς να το γνωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον για το ψηφοδέλτιο του Βοργιατζιδη άκουσες!!

      Διαγραφή
  6. Ρε Μιχάλη ετεροδημοτη.....αφού τα δικά σας, όπως εσυ τα χαρακτηρίζεις, αυτοδιοικητικά παιδιά την έκαναν όλοι προς την Περιφέρεια ,είτε είναι αμέτοχοι....ούτε αυτά δεν σε πιστευουν,ούτε σε στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποτε σε μια μακρινή χώρα υπήρχε ενας βουλευτής που έβγαινε για κάποια χρόνια με πολλούς σταυρούς, κάποια στιγμή δεν έγινε το δικό του αφού τα ήθελε όλα και παραιτήθηκε. Από τότε χάθηκε για 10 χρόνια, τελευταία όμως υποστήριξε τον συγχωριανό του νέο υποψήφιο βουλευτή ο οποίος και βγήκε τελικά με τη βοήθειά του τρίτος στο Νομό. Μετά ξαφνικά ο πρώην βουλευτής θέλησε να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική αλλά επειδή προώθησε τον συνχωριανο του δεν μπορούσε να πάει ξανά για βουλευτής και έτσι αποφάσισε να πάει για Δήμαρχος ώστε να βοηθήσει τον συνχωριανο του να γίνει πρώτος σε ψήφους στο Νομό και να ζητήσει Υπουργείο. Προσπάθησε να γίνει Δήμαρχος στην περιοχή που ζεί αλλά δεν το κατάφερε και βγήκε τέταρτος. Έτσι μετά με τη βοήθεια του συγχωριανού του αποφάσισε να δοκιμάσει στην πρωτεύουσα του νομού.Το όφελος προφανώς θα ήταν σίγουρο ακόμα και αν δεν γινόταν Δήμαρχος. Έτσι εξελίχθηκε ένα σχέδιο των δύο με σκοπό να σύρουν όλους τους άλλους βουλευτές και το κόμμα στην υποχρεωτική εκλογή του ως μονόδρομος. Τα οφέλη σίγουρα. Αν βγει Δήμαρχος ελέγχει την πρωτεύουσα και βοηθάει τον συγχωριανό του για να γίνει πρώτος βουλευτής και ίσως Υπουργός. Αν δεν εκλεγεί ρίχνει το βάρος της αποτυχίας στους άλλους βουλευτές (από τους οποίους σπαίτησε - απείλησε) να του δώσουν υποψήφιους και στηρίζει τον συγχωριανό του υποστηρίζοντας ότι μόνο αυτός τον στήριξε. Άρα κερδισμένος έτσι και αλλιώς.
    Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
    ΥΓ. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρή σύμπτωση και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
    Για να μην λέτε μετά ότι δεν ξέρατε την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε τι είπες τώρα;

      Διαγραφή
    2. Φίλε δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά μας έβαλες τα γυαλιά! Γράψε κι άλλα....

      Διαγραφή
    3. Αν αυτοί οι δύο φανταστικοί πονηροί πρωταγωνιστές της ιστορίας δεν είναι Βεροιώτες (λέμε αν υποθετικά), εμείς είμαστε απο τη Βέροια και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.
      Και στο τέλος θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα, να είναι σίγουροι.

      Διαγραφή
    4. Τελικά ποιοι είναι ο κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι του παραμυθιού ;
      ο ευρών αμειφθήσεται....(που λέει ο λόγος).
      Αναμένουμε απαντήσεις

      Διαγραφή
    5. Τώρα πες και το παραμύθι για τον ανύπαρκτο για 9 χρόνια με τα ίδια πρωτοπαλίκαρα που μάλλον το όνειρο τους ήταν να βολευτούν στο δημόσιο απλώς μα άλλες απολαβές κρυφές και φανερές.

      Διαγραφή
    6. Στον φίλο (Ανώνυμος27 Ιουλίου 2023 στις 6:41 μ.μ.) και στον φίλο (Ανώνυμος27 Ιουλίου 2023 στις 4:47 μ.μ.).
      Η συνέχεια του παραμυθιού έλεγε οτι σε εκείνη τη φανταστική και μακρινή χώρα, αν έβγαινε Δήμαρχος στην πρωτεύουσα ο παλιός βουλευτής θα υποστήριζε τον συγχωριανό του μετέπειτα Βουλευτή ώστε να βγει πρώτος στο Νομό και να πάρει τη θέση του Υπουργού ή Υφυπουργού ή αναπληρωτή Υπουργού και μετά να πάρει ο τελευταίος το Δήμαρχο (ο οποίος ειχε προειδοποιήσει έγκαιρα τους ψηφοφόρους του ότι θα είναι Δήμαρχος για μια τετραετία) στην Αθήνα σαν Γενικό Γραμματέα ή κάτι τέτοιο σε καποιον οργανισμό.
      ΥΓ. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρή σύμπτωση και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
      Για να μη λέτε μετά ότι δεν ξέρατε το παραμύθι.

      Διαγραφή
  8. Δεν μπορούσε να υπάρξει χειρότερος υποψήφιος για ΝΔ από τον φίλο μας. Εγγυημένη αποτυχία. Απορώ δεν το σφύριξε κανείς στον Μητσοτάκη; Δηλαδή είναι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαλκίδης δεν το κατάλαβες game over,finito,τέλος ή όπως το καταλαβαίνεις εσύ κλάνουν οι πεθαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά του κομματικού σωλήνα λένε εκείνους που χρόνια είναι μέλη ενός κόμματος. Ο κ. Βοργιαζιδης από όσο γνωρίζω δεν υπήρξε ποτέ μέλος κομματικού φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βοργιατζιδη θα λετε και θα κλαιτε, Βοργιατζιδης μεχρι δευτερας παρουσιας, παιζει βασικος εντεκαδα και παγκο μονος του, οι υπολοιποι τριτοδευτεροι στις σπηλιες σας για τα επομενα πενηντα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολόκληρη ΝΔ δεν έχει ένα νέο στέλεχος με όραμα για την Βέροια; Αλλά τέσσερα χρόνια χαμένα για την πόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως δεν υπάρχει τον Γκαμπέση να βάλει καλλίτερα θα πάει , αλλά ρωτήστον θέλει ?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ