Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπεσε ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέλλας! Αποχώρησε η Αντιπολίτευση

Σε ρινγκ φέρεται να μετατράπηκε το δημαρχείο της Πέλλας καθώς δημοτικοί σύμβουλοι φέρεται να πιάστηκαν στα χέρια και να αντάλλαξαν χτυπήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα logospellas.gr, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πέλλαςτη Δευτέρα (24/7) έγινε υπό μεγάλη ένταση. Μάλιστα, δύο δημοτικοί σύμβουλοι που διαφωνούσαν για κάποιο ζήτημα και λογομάχησαν εντός της αίθουσας όπου ακούστηκαν βρισιές, αποφάσισαν να λύσουν τις… διαφορές τους έξω από το κτίριο κι εκεί τα πράγματα πήραν άγρια τροπή.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, ένας δημοτικός σύμβουλος που ανήκει στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα του συμβούλου της παράταξης του δημάρχου. Σημειώνει, δε, πως μετά το επεισόδιο ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος που ήταν κι αυτός που φέρεται να επιτέθηκε, αποχώρησε από το σημείο.

Η αντιπολίτευση σύσσωμη καταδίκασε το συμβάν και αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ υποστήριξε πως έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ