Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παιδικό όνειρο: Παιδική χαρά στον κήπο του σπιτιού σας

Ονειρευόσουν κι εσύ μικρός να έχεις παιχνίδια παιδικής χαράς στην αυλή σου; Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις… έστω για τα παιδιά σου πλέον. Η vidaxl φέρνει στα σπίτια μας εξοπλισμό για παιδική χαρά σε χαμηλά κόστη και μεγάλη ποικιλία.

Οι παιδικές χαρές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να παίξουν, να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να κάνουν φίλους. Με μια ποικιλία δραστηριοτήτων βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες, την ισορροπία, την αρμονία και την αίσθηση του ρυθμού.

Όταν επιλέγετε μια παιδική χαρά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

Ηλικία: Προφανώς βασικό κριτήριο είναι η ηλικία και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας. Αν και μοιάζει αυτονόητο, παραδέχομαι ότι από συνήθεια και κεκτημένη ταχύτητα συχνά υποτιμώ την ηλικία της κόρης μου λες και πρόκειται να μείνει για πάντα στην ίδια. Τις περισσότερες φορές διαμαρτύρεται η ίδια όταν κάνω λάθος επιλογές παιχνιδιών για την ηλικία της. Κι αν με τα μικρά παιχνίδια μια επιστροφή και αλλαγή λόγω λάθους επιλογής δεν είναι κάτι δύσκολο, όσον αφορά στις παιδικές χαρές καλό είναι να κάνετε την σωστή επιλογή από νωρίς και κυρίως να προβλέψετε την ηλικία και τα ενδιαφέροντα που στο άμεσο μέλλον έρχονται. Τα μικρότερα παιδιά προτιμούν συνήθως τις κούνιες, τις τσουλήθρες και τις τραμπάλες. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να προτιμήσουν τα παιχνίδια με αναρρίχηση, τα σχοινιά και τα παιχνίδια με νερό.

Ασφάλεια: Αν και όλες οι κατασκευές υπόκεινται σε νόμους και απαιτήσεις προδιαγραφών, βεβαιωθείτε ότι η παιδική χαρά είναι ασφαλής και τοποθετήθηκε σε σωστό σημείο με τον σωστό τρόπο. Η παιδική χαρά πρέπει να είναι καλά στερεωμένη στο έδαφος και να βρίσκεται σε ασφαλή περιοχή, μακριά από δρόμους και άλλα επικίνδυνα μέρη. Τα παιχνίδια που εμπορεύεται η vidaxl είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας.

Αισθητική: Μπορεί όλα αυτά να γίνονται για τα παιδιά μας αλλά καλό είναι η αισθητική της κατασκευής να έχει συνάφεια και αρμονία με την υπόλοιπη αυλή ή κήπο που θα τοποθετηθεί. Ένας παραδοσιακός κήπος με πέτρινα και ξύλινα στοιχεία ίσως είναι καλό να πλαισιωθεί από μία παιδική χαρά από ξύλο σίδερο και πλαστικό με συναφή υλικά και χρώματα. Αντίθετα σε μία μοντέρνα αυλή ίσως ταιριάζει μία πιο χρωματιστή με περισσότερα πλαστικά μέρη.

Σας προτείνω να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της VidaXL. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία παιδικών χαρών σε διάφορα σχέδια και τιμές, να τις ταξινομήσετε με πολλαπλούς τρόπους ώστε να κάνετε συγκρίσεις, να διαβάσετε τις κριτικές άλλων πελατών για να ενημερωθείτε για την ποιότητα των προϊόντων.

Μερικά από τα προϊόντα της VidaXL που μπορείτε να αγοράσετε για την παιδική σας χαρά:

● Κούνιες: Κλασική σταθερή αξία. Επιλέξτε από κούνιες για μωρά μέχρι κούνιες για μεγαλύτερα παιδιά. Φροντίστε να χωράτε κι εσείς. Στην αυλή σας θα βρίσκεται δεν θα σας βλέπει κανείς…

● Τσουλήθρες: Οι τσουλήθρες είναι ένα άλλο διασκεδαστικό παιχνίδι για παιδιά κάθε ηλικίας. Η VidaXL προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τσουλήθρων, από απλές τσουλήθρες μέχρι τσουλήθρες με νερό.

● Τραμπάλες και τραμπολίνα: Διαλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τραμπάλων και τραμπολίνων, από μικρά μέχρι μεγάλα μεγέθη.

● Παιδικά σπιτάκια: Το κέντρο της καθημερινότητας ενός παιδιού είναι ένα ωραίο παιδικό σπιτάκι. Εκεί το παιδί θα περνάει πολύ περισσότερο χρόνο από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι (μόνο ή με τους φίλους του) και θα φαντασιώνεται ότι είναι ενήλικας και έχει δικό του σπίτι και θα παίζει με τους φίλους ή τα αδέρφια του τους ανάλογους ρόλους.

● Παιδικά παιχνίδια αναρρίχησης: Τα παιδικά παιχνίδια με αναρρίχηση είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά κάθε ηλικίας. Συνδυάστε το με… ψυχραιμία και υπομονή και με ένα καλό στρώμα λόγω των πιθανών πτώσεων.

● Παιδικά παιχνίδια με σχοινιά: Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών με σχοινιά, από απλές γέφυρες μέχρι σύνθετα παιχνίδια με σχοινιά.

H δημιουργία μιας οικιακής παιδικής χαράς στον κήπο σας είναι μια επένδυση για την ψυχαγωγία αλλά και την ανάπτυξη του παιδιού σας. Με κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια, η επιλογή του σωστού εξοπλισμού, μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν ασφαλή και ευχάριστο χώρο παιχνιδιού που εξάπτει τη φαντασία τους και παρακινεί τα παιδιά για παιχνίδι. Αφήστε τον κήπο σας να μετατραπεί σε τοποθεσία ατελείωτης διασκέδασης, μάθησης και εξερεύνησης, κάτι που τα παιδιά σας θα απολαμβάνουν για πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ