Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαλκίδης προς Βουλευτές της ΝΔ: «Αν δεν ολοκληρώσουμε ψηφοδέλτιο σε 20 μέρες, να μην κατεβούμε στις εκλογές»

Tους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει, ώστε να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος της Βέροιας, είπε "έξω απ' τα δόντια" ο Μιχάλης Χαλκίδης κατά τη χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Στο πάνελ της εκδήλωσης κάθισαν οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και οι πολιτευτές Στέλλα Αραμπατζή, Λίνα Τουπεκτσή και Γιώργος Γουλτίδης. Και οι έξι πήραν τον λόγο δηλώνοντας τη συστράτευσή τους στον αγώνα, αναγνωρίζοντας τον Μιχάλη Χαλκίδη ως το πρόσωπο που να ηγείται της προσπάθειας για να φέρει τη πολυπόθητη νίκη στον Δήμο Βέροιας.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χαλκίδης ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματός του, άσκησε έντονη κριτική στην Δημοτική Αρχή και τέλος ανακοίνωσε τους 106 υποψηφίους που έχουν συμπεριληφθεί ήδη στο ψηφοδέλτιό του (δείτε εδώ).

Ξεκάθαρος προς τους βουλευτές

Στη συνέχεια απεθυνόμενος προς τους τρεις βουλευτές της ΝΔ (Βεσυρόπουλο, Μπαρτζώκα, Τσαβδαρίδη), ζήτησε επίμονα την έμπρακτη στήριξή τους. Απαίτησε να βρεθούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα έχουν ερείσματα στην τοπική κοινωνία και θα φέρουν δυναμική στον συνδυασμό του. 

«Αν δεν είμαστε αποφασισμένοι, το επόμενο 2οήμερο, το πολύ μέχρι τις 15 Αυγούστου να ολοκληρώσουμε το ψηφοδέλτιο με αξιόλογα στελέχη, να μην κατεβούμε! Εάν δεν συστρατευτούμε όλοι μαζί, δεν θα κατέβουμε ούτε εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκίδης, φέρνοντας σε αμηχανία τους εκλεγμένους βουλευτές.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ο πρώην Νομάρχης πήρε τον λόγο και ζήτησε συστράτευση όλων των δυνάμεων. Έκανε κριτική στην τωρινή διοίκηση και είπε πως μετά από 9 χρόνια ο δήμος χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Ζήτησε και εκείνος από τους Βουλευτές να κάνουν ότι μπορούν, προκειμένου να στηριχθεί αυτός ο συνδυασμός, ενώ σημείωσε πως κατεβαίνει στην μάχη για να βοηθήσει και όχι γιατί επιδιώκει καρέκλες ή αξιώματα.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:




































































37 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΕΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΧ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ. ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολυ καλα κανει....δεν μπορει ο πολιτικος τυχοδιωκτισμος να ανθει στην χωρα....φθανει ο νυν Δημαρχος απεδειξε τα προσοντα του οταν τελειωσαν.

      Διαγραφή
  2. Καλά,υπάρχει σοβαρό άτομο που να πιστεύει ότι μπορεί να βγει δήμαρχος ο Χαλκίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισοί του κόμματος είναι στο απέναντι μαγαζί.... Για ποια στήριξη μιλάει; είναι πάντως πρωτοφανές, το κόμμα που σάρωσε δύο φορές πριν από 20 μέρες πανελλαδικά, να χάσει πανηγυρικά σε 2 μήνες τον κεντρικό Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:32 ...Τι πρωτοφανές....το 2019 έγινε το ίδιο ...και τότε υπήρχε επίσημη στήριξη στην πρώτη βουλευτίνα Μπατσαρα από την ΝΔ...όταν μάλιστα το 2019 η ΝΔ είχε πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στην Βέροια...

      Διαγραφή
    2. Αμ δεν υπηρχε ...λαθος πληροφορηση εχετε...οι βουλευτες αυτοι παιζουν παιχνιδακια για ιδια συμφεροντα

      Διαγραφή
  4. Για υποψηφιος αντιπεριφερειαρχης Ημαθιας,ναι.

    Παλιος βουλευτης,γνωριζει υπουργους και πως χτυπανε πορτες στην Αθηνα, για να προωθησει συμφεροντα του Νομου Ημαθιας .

    Αλλα Δημαρχος Βεροιας,ενω δεν ειναι δημοτης της πολης και δεν τον ειδαμε τα τελευταια 15 χρονια πουθενα,πως θα κατεβει για πρωτος πολιτης της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σας χορέψει ο χαλκιδης αν δεν βρείτε υποψηφιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:35....Ανάγκη τον είχαν ,εκλογές σε 4 χρόνια.....είδαμε και την στήριξη στην Αλεξάνδρεια πριν 4 χρόνια...

      Διαγραφή
  6. Άντε κυριοι βουλευτές τρέξτε να του βρείτε υποψήφιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάζει η ΔΕΕΠ Ημαθίας κομματικά στελέχη να κατέβουν με το έτσι θέλω υποψήφιοι με τον Χαλκίδη.Και αν είναι δυνατόν η χρηματοδότηση μιας πόλης να εξαρτάται από τι κόμμα είναι ο δήμαρχος της πόλης. Μετά λέμε για ανάπτυξη που θυμίζει Ευρώπη και μετά λέμε γιατί ο Δήμος της Βέροιας δεν προχώρησε σε υποδομές? Άραγε δεν θέλει ο Δήμος; η φταίει κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς η ΝΔ δεν μπορεί να βρει έναν αξιόλογο υποψήφιο που θα διεκδικήσει τον Δήμο της Βέροιας ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. Από το 1978 που βγήκε ο Ζαμπούνης με στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ μέχρι και σήμερα (μικρή εξαίρεση η τετραετία Σκουμπόπουλου) , η ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΜΑΥΡΟ ΑΠ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΩΣ ΤΟ ΔΑΣΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια η προσφορά σου όταν ήσουν βουλευτής στην Ημαθία και γενικά στην πόλη της Βέροιας για να εκλεγείς ! Φύγε όσο είναι νωρίς βάλε στην Μελίκη υποψήφιος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τους είπε ο Χαλκίδης;τώρα που τα πρόβατα είναι στο μαντρί να πάρουμε τον δήμο,όλοι οι δήμοι στην Ελλάδα μπλε όλε όλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατάντια να εκβιάζει ο Χαλκίδης τους τοπικούς βουλευτές,να του βρούμε υποψηφίους για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι με σταυρωμένα τα χεράκια οι Βουλευτές να ακούνε και να κάνουν οτι τους λέει ο Μιχαλάκης γιατί αλλιώς θα τους κάνει ντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με όλους τους βουλευτές ΤΗΣ Ν. Δ Κ στο ψηφοδέλτιο σου δεν υπάρχει ελπίδα. Καμμένοι χαρτί είσαι. Αν κι πιστεύω με κάποια δικαιολογία θα την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αμα θελη να βγει γιατι δεν βαζη με τον βοργιατζιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα φάει μεγάλη ήττα. Τραγικός. Δεν γίνονται αυτά. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοια αυτογκόλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αρχικά τονίζει πολύ για την ομάδα του
    που είναι ομάδα ηττημένων κατά επανάληψη
    που στο τέλος καταλήγουν με τον νικητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κ. Χαλκίδης δεν προέκυψε από παρθενογένεση. Διατέλεσε 12 χρόνια Βουλευτής του νομού Ημαθίας. Μήπως μπορεί να μας πει για το έργο που προσέφερε στο Νομό και ιδιαίτερα στο Δήμο Βέροιας ως Βουλευτής για να τον ψηφίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολιτικά έχει τελειώσει ο Μελικιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να υποστεί μια εξευτελιστική ήττα η ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικά ρε φίλε τι ειναι αυτό που θέλεις; να σε κάνουν άλλοι το ψηφοδέλτιο και τις εκλογές και να σε φωνάξουν να ορκιστείς Δήμαρχος ; Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις;
    Καλά δεν τα βλέπετε αυτά οι νεοδημοκράτες; Υπάρχει λογική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεται πολυ καουρα θα σας περασει τον οκτοβριο λουτσες χαλκιδη θα λετε και θα κλεται ο μονος για τη βεροια εσεις κρατηστε τον ιδιω γιατι 100 χρονια πισω ειμαστε ξυπνατε βεριοτες καλυνιχτα και με τη νηκη μηχαλη ασε τα παπαγαλακια να γκαριζουν

      Διαγραφή
    2. Και θα πας μπροστά με αυτόν? αχαχαχαχαχα 🤣

      Διαγραφή
  22. Ρε ξεφτίλες! Με εμφιαλωμένο νερό τη βγάλανε οι καλεσμένοι? Αν είχε κάνα τσιπουράκι με λίγο μεζέ θα πήγαινα και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός, κάηκε στο ζέσταμα;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μιχάλη η όλη δουλειά είναι να τάξεις στους "Ρομά" και θα είσαι Δήμαρχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το χρονικό ενός προαναγγελθεντος θανατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ το σχέδιο που έκανε με κάποιους συνεργάτες του είναι να φύγει τον 15 Αύγουστο για χρέωση τους βουλευτές την ευθύνη και να πουλήσει τα αθώα παιδιά περιμένω να δω ποιοι υποψ θα φύγουν από τον Βοργιατζιδη από τα λεγόμενα σου έβαλα πονηρές σκέψεις σο μυαλό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάποτε όπως λες συχνά έπαιρνες 20000 Σταύρος και τώρα δένεσαι άξιος στο Δήμο Βέροιας να βρεις 300 άτομα Που καταντήσαμε λοχία πάρε.και αυτούς που είχες στο γίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ανακοινώνεις από τώρα την αποχώρηση σου Μιχάλη παρά ρίχνεις το μπαλάκι στους βουλευτές;

      Διαγραφή
    2. Για να δικαιολογήσει την ήττα του , δεν μας είπε έκανε μεταγραφή στον Δήμο .....απευθύνετε στο κόμμα και αναφωνεί υποψήφιους από την αριστερά ....δεν πάνε αυτά μαζί Μιχάλη.....σε αυτές τις εκλογές ο λαός ψηφίζει άτομα και όπως έγραψα άνω "Μιχάλη η όλη δουλειά είναι να τάξεις στους "Ρομά" και θα είσαι Δήμαρχος !"......για γέλια κατάντησαν όλα .....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ