Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ και διάφοροι "περίεργοι" που κυκλοφορούν στις πολυκατοικίες

Στα φόρτε τους είναι τις τελευταίες ημέρες η αλητεία και η απάτη στην πόλη της Βέροιας!

Στις οικοδομές τα κουδούνια χτυπούν συχνα-πυκνά από κάτι περίεργους τύπους δήθεν για έρανο ή από τη... ΔΕΗ, που προσπαθούν να βρουν τα επόμενα θύματά τους. Επιπλέον, κυκλοφορούν και οι γνωστοί - άγνωστοι βάνδαλοι που προκαλούν ζημιές σε ΙΧ, όπως αυτό της εικόνας χθες βράδυ στην οδό Μάρκου Μπότσαρη. 

Δυστυχώς η παραβατικότητα, δεν πάει διακοπές!

14 σχόλια:

  1. .....ασφάλεια και δικαιοσύνη(αυτή δε λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά,όσο η πρώτη) να συλλάβουν και να τιμωρήσουν (με άμμεσο εγκλεισμό σε φυλακή,η,ιδρύματα ),όσους έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέμισε η πόλη τράπερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16αρηδες 17 αρηδες παρεες των 4αρων ατομων με παραβατικη συμπεριφορα πατανε κουδουνια,χτυπανε αυτοκινητα, πετανε πετρες στα μπαλκονια(απο θαυμα δεν την εφαγα στο κεφαλι)κ τρεχουν στα στενα να ξεφυγουν.
    Περιοχη τσερμενι- αγ παρασκευη κ περιξ των οδων αυτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήδημα και στρατιωτικό περίπατο θέλει,με ποιό δικαίωμα κάνουν ζημιές σε ξένες περιουσίες τα καθίκια, αυτούς τους πιάνουν και απο την άλλη πόρτα μένουν ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε βράδυ ανήλικα παιδια κάθονται και αλητεύουν ως τις πρωτες πρωινές ώρες στην πλατεια Ωρολογιου. Εντάξει οι γονείς τους έχουν παρατήσει η αστυνομία δεν πρεπει να κανει έναν έλεγχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μου έκλεψαν το μηχανάκι και ακόμα να το βρω …. Μια χαρά … στην Κολομβία μεγαλύτερη ασφαλεια έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρομά και Αλβανοί ανήλικοι. Για τους δήθεν υπαλλήλους ΔΕΗ είναι Ρομά και πάνε να εξαπατήσουν ηλικιωμένους Τα κουδούνια τα χτυπάμε ανήλικοι για να κάνουν πλάκα. Όλα αυτά τα βλέπω για εκδίκηση. Οπότε ξεκάθαρα οι Ρομά και Αλβανοί ηλικίας από 19 -25 χρόνων δεν σπουδάζουν και δεν δουλεύουν 8 ώρα όπως εμείς. Οπότε θα έχουμε υπόψιν και θα βάλουμε στο μάτι τους ξενυχτηδες. εύχομαι να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα γιατί ο μισθός πληθυσμός τεμπελιά σε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είσαι εσυ ρε μάγκα που ξες ποιοι είναι;

      Διαγραφή
    2. Στο σπίτι της γιαγιά μου έχω κάμερες μέσα και έξω από το σπιτι και φαίνεται καθαρά ποιοι εξαπατανε ηλικιωμένους και ποιοι τους κρατάνε με την μέθοδο απασχόλησης με σκοπό την ληστεία. Μην μου κάνεις τον έξυπνο. Ξέρω πολύ καλά ότι ο κλέφτης είναι τεμπέλης και δεν θέλει να δουλέψει. Και τις ληστείες η τις εξαπατήσεις τις προγραμματίζουν. Χτες στο σπίτι του πατέρα μου πιάστηκαν τρεις Βούλγαροι που εξαπάτησαν τον πατέρα μου για δήθεν ατύχημα ενώ ήμουν αδειούχος. Και σήμερα οι δήθεν υπάλληλοι της ΔΕΗ οι οποίοι είναι Ρομά και υπάρχουν κάμερες σε άλλα σπίτια των γειτόνων μου. Ο κλέφτης θα είναι πάντα κλέφτης. Έτσι και πιάσω κλέφτη σε πολυκατοικία θα τον κλειδώσω μέσα να μην διαφύγει και δεν θα ξέρεις τι θα τον κάνω.

      Διαγραφή
  8. Οι συμμορίες ανηλίκων είναι μια καινούρια μόδα που έχει ανθίσει και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο χάρη στα σοσιαλ και στα πρότυπα που προωθούν. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα στις επόμενες γενιές,απότομα ,δυσανάλογα με τη ροή του χρόνου. Πριν 6 μήνες Στο δρόμο του άλσους 50χρονων άνθρωπος δέχτηκε επίθεση από 20 ανήλικα με καλλημενα τα πρόσωπα καιμαχαίρια,έσκασαν από τα δέντρα 1 το μεσημέρι, τον καναν τόπι στο ξύλο και του έκλεψαν ότι είχε και στην τελική το κεφάλι μπαούλο, πολύ ξύλο..ευτυχώς γλύτωσε τις μαχαιριές γιατί πέρασε όχημα και εξαφανιστηκαν. Και απορώ,τόση αστυνομία,τόσο αναβάθμιση στα οχήματα και στο προσωπικό,τόσες βόλτες,κάθε μέρα, πως και δεν τους πιάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είτε Αλβανοί είτε Ρωμά ότι και να είναι πρέπει να μπει μια τάξη και εσείς που κρίνεται με ιθαγένεια όταν ήσασταν μικρά πετούσατε πέτρες πατούσατε κουδούνια δεν μπορείτε να κρίνετε κάποιον αν δουλεύει 8 η 10 ώρες και τα νυχτερινά κέντρα δεν σε φταίνε πουθενά γιατί και εσείς στην ηλικία των παιδιον σου τα ίδια έκανες και πιστεύω ότι μπορεί να είναι και τα παιδια σου όποτε μην κρίνεις απλά έχει γίνει μια κλίκα όπως πάντα και πρέπει να λυθεί από τους γονείς των παιδιών γιατί από ένα σπίτι αρχίζουν όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άνοιξε θεία από την ΔΕΗ είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καμερες π α ν τ ο υ και οποιος θελει ας κουνηθει. αλλα δεν υπαρχει βουληση γιατι θα ξεσηκωθουνε οι δημοκρατες της πλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά σας κάνουν.
    Να μάθετε να ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ