Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμος για μια νέα εκλογική μάχη ο Καλλίστρατος - «Είμαι περήφανος που δούλεψα στο πλευρό του Δημάρχου»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο γνωστοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Καλλίστρατου Γρηγοριάδη στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους που ανακοίνωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης στο ξενοδοχείο «Αιγές». 


Είναι η δεύτερη φορά που ο Καλλίστρατος κατεβαίνει με τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση». Η παρθενική του εμφάνιση ήταν τον Μάιο του 2019, όταν και είχε εκλεγεί, καθώς είχε πάρει πάνω από 800 σταυρούς προτίμησης. Μετά από μια παραγωγική και δημιουργική θητεία στον Δήμο και με ερείσματα στην τοπική κοινωνία, θεωρείται από τους δυνατούς υποψηφίους που την βραδιά των εκλογών θα φτάσουν πολύ ψηλά!

O Αντιδήμαρχος Βέροιας λίγο μετά την παρουσίαση έκανε την παρακάτω δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Εχθές, ήταν μία ξεχωριστή βραδιά δημόσιου απολογισμού και γνωριμίας με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δράση με Γνώση».
Στο κατάμεστο ξενοδοχείο "ΑΙΓΕΣ" ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης παρουσίασε το δημοτικό έργο της τετραετίας 2019-2023. Είμαι περήφανος που δούλεψα στο πλευρό του και συμμετείχα με όλες τις δυνάμεις μου, σε αυτή τη θητεία.
Ως Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακής Πολιτικής, είχα τη χαρά να υλοποιήσω ιδέες που ονειρευόμουν για τον τόπο μας, χρόνια.
Η διάκριση της Βέροιας ανάμεσα στους δέκα πρώτους δήμους της χώρας για την ποιότητα ψηφιακής εξυπηρέτησης των πολιτών επιβεβαιώνει ότι δεν τα πήγαμε και άσχημα – ειδικά, για πρώτη φορά.
Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε το 2019, εύχομαι να με στηρίξετε με την ψήφο σας και σε λίγους μήνες, στις εκλογές του Οκτωβρίου. Για μια καλύτερη Βέροια στην πράξη!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ