Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαννούλης: «Στη Βέροια έμαθα την θέση του αριστερού μπακ»

Ο διεθνής αμυντικός της Νόριτς, Δημήτρης Γιαννούλης, παραχώρησε στο podcast «Κουβέντα στο Πι & ΦΙ» την πιο ανατρεπτική συνέντευξη της καριέρας του και μίλησε μεταξύ άλλων για την μεγάλη εμπειρία που έζησε στην ομάδα της Βέροιας. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη «Βασίλισσα του Βορρά», προπονητής ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν εκείνος που του άλλαξε θέση μέσα στο γήπεδο. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανέφερε: 

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι πήγαινα στην Βέροια να παίξω ως αριστερό μπακ. Το ήξερε μόνο ο προπονητής. Τον ευχαριστώ πάντα δημόσια για την αλλαγή θέσης γιατί με βοηθήσει στην καριέρα μου. Όταν πήγα στην προετοιμασία της ομάδας είχε ξεκινήσει στην Ολλανδία στην πρώτη προπόνηση έπαιξα αριστερό μπακ γιατί θεωρήσει ο κύριος Γεωργιάδης ότι δεν έβγαινε η ενδεκάδα και χρειάστηκε να παίξω. Αλλά και την δεύτερη ξανά έπαιξα και την τρίτη. Μέχρι που κάποια στιγμή με ενημέρωσε με υπολογίζει σαν αριστερό μπακ και είναι εκεί για να με βοηθήσει να μου μάθει την θέση από την αρχή και ότι πιστεύει πολύ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτήν την θέση. Οπότε το θεώρησα ότι πρέπει να τον ακούσω και έτσι έγινε και νομίζω μου βγήκε σε καλό».

Για το κατά πόσο ήταν πρόκληση αυτό για τον ίδιο: «Αγχώθηκα στην αρχή, δεν ήξερα τίποτα για αυτήν την θέση και είναι μια θέση στην άμυνα οπότε πρέπει να ξέρεις κάποια βασικά πράγματα, εγώ δεν ήξερα τίποτα. Αλλά με βοήθησε πάρα πολύ μου έδειξε καινούργια πράγματα και ήμουν σε όλη την χρονιά ως αριστερό Μπακ με αρκετές συμμετοχές στην Α’ Εθνική ήταν πολύ καλή χρονιά για μένα. Ήμουν πολύ χαρούμενος».

Για το αν ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο προπονητής που στιγμάτισε την καριέρα του με την κίνησή του αυτή: «Ναι, σίγουρα την στιγμάτισε με καλό τρόπο και πάντα έχω να το λέω και του εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για εκείνο που έκανε τότε για εμένα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Δεν θα ήθελα να το ξεχάσω αυτό ότι μετά τον κ. Γεωργιάδη στην Βέροια ήρθε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τον κ. Βενετίδη και εκεί έμαθα πάρα πολλά για την θέση με βοήθησαν πάρα πολύ και αυτοί οι άνθρωποι και τους ευχαριστώ πραγματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ