Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έπεσε» άσφαλτος στο Τσερμένι

Έργα για την βελτίωση των δρόμων και την καλύτερη διέλευση των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Τσερμένι. 

Πιο συγκεκριμένα, αρμόδια συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών βρέθηκαν στην οδό Περγάμου και έριξαν άσφαλτο. Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης επέβλεπε προσωπικά ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πετυχημένη πορεία των εργασιών.


20 σχόλια:

  1. Πως γίνεται πάντα πριν τις εκλογές να γίνονται έργα; Σε δουλεύουν Έλληνα ραγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 χρόνια στρώνουν δρόμους κ κάνουν έργα , μάλλον άλλου ζεις

      Διαγραφή
    2. Μαλλον αλλου ζεις εσυ. Αλλα ετσι ειναι. Οταν εισαι μισθοδοτουμενος απο τα 64.441.477,72 ευρω του ετησιου προυπολογισμου του Δημου Βεροιας βλεπεις παντου εργα. Και καλα κανεις καπως θα πρεπει να δικαιολογησεις τον μισθο σου. Απορω πως δεν κανανε ακομα και καποια γιορτι-εγκαινια. Ολο και καποιο κονδυλι θα υπαρχει σε καποιο κωδικο του τεχνικου προυπολογισμου των 28.323.080,27 ευρω για αυτον τον σκοπο. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Κατάντια για μια πόλη να στρώνουν πίσσα σε έναν δρόμο μετά από 10 χρόνια διοίκησης και να το κάνουμε είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ασφαλτοστρωσεις προγραμματιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για ανάπτυξη δηλαδή. Ήρθε μεσα στη ζέστα. Κορδέλες δεν θα κόψουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αυτονόητο δεν θα έπρεπε να σχολιάζετε σαν ένα σπουδαίο νέο...ασφαλτόστρωση το 2023 έπρεπε να περνάει απαρατήρητα....η ζούμε στο 1913 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φίλε; Εδώ το μισό βάψιμο των διαβάσεων , μόνο την άσπρη μπογιά, κάνανε και βγάλανε δελτίο τύπου οτι συνεχίζονται τα έργα. Γιαυτήν την άσφαλτο δεύτερο ή τρίτο δελτίο βγάλανε. Μάλιστα γράψανε ότι κατασκεύασαν το γκρο μπετόν. Ναι κατασκεύασαν , γράψανε. Οταν δεν εχεις απολύτως τίποτε να δείξεις ως έργο, διαλαλείς οτι κλείνεις μιρμιγκότρυπες.

      Διαγραφή
  6. Εκλογές έρχονται.....να μην κάνουν και κανένα έργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιερίων μπροστά στο σχολείο λίγο τρία Αλφα για να μην σπάνε τα αυτοκίνητα εκεί που κόψανε το δρόμο δεν μπορούν να βάλουν τόσο μας υπολογίζουν Ντροπή στον επιβλέποντα του Δήμου αντιδήμαρχο και στον εργολάβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι αλήθεια οτι πριν τις εκλογές σκέφτονται να αναβιώσουν τα ταυροκαθάψια; Ακουσα οτι θα ζητάνε βόδια απο κτηνοτρόφους, θα τα βάζουν στο γήπεδο και θα πηδάνε απο πάνω. Ειναι ευκαιρία να γίνουν και οι κερκίδες όλες γιατί δεν θα χωράει ο κόσμος. Στην Ισπανία δηλαδή τι παραπάνω κάνουν; Εμείς δεν εχουμε βόδια; Βρήκαν εναν άξονα ακόμη. Τα βόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκεφτείτε λίγο ότι έργα γίνονται και μέσα από χρηματοδότηση της περιφέρειας η οποία χρηματοδότηση είναι ελλιπής τα τελευταία χρόνια προς τον Δήμο Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύς ντόρος για 20 μέτρα δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις; Σπάνια καλύπτουν καμιά τρύπα, 20 μέτρα δρόμος είναι είδηση. Στην γειτονιά μου περνάς μόνο με μουλάρι...

      Διαγραφή
  11. Κάποια στιγμή ίσως ενδιαφερθούν να στρώσουν και πεζοδρόμιο δεξιά αριστερά στην Οδυσσέως στην ανηφόρα για το 9ο Δημοτικό. Πηγαινοερχονται τα παιδια λες και ζουν στην Βαγδάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 23 Ιουλίου 2023 στις 6:09 μ.μ. μη γίνεσαι γαϊδούρι. Δεν προλαβαίνουν αφού. Κοίτα γύρω σου. Μόνο έργα. εβδομήντα μέτρα δρόμο και ίσιο δεν μπόρεσαν να τον κάνουν. Κοίτα και πες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμπρός αλλαγή και στον δήμο Βέροιας ,για να έχουμε δρόμους,έργα υποδομών,και μεγάλη ανάπτυξης όπως το κεντρικό κράτος,τι κάθεστε ρε αμνοερίφια οι τσομπανιδες σας περιμένουν αξύριστοι τσαλακωμενοι γιατί μόλις γύρισαν από το μέτωπο της φωτιάς. Ο δρόμος σας πείραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απ τις χειροτερες περιοδους δημαρχειας… φτανει πια με τους αυλικους που το παιζουν τζοβενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πεζοδρομια ξυραφια, δρομοι ανοιχτοι εδω κ χρονια λες και ειμαστε σε πολεμο.. εγω θα ντρεπομουν να το αναφερω σαν ειδηση. Απορω με τους συμπολιτες μου που ψηφιζουν τον εν λογο και τους αυλικους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ