Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδιέξοδο στη Βέροια - Πάμε σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά για τη «Βασίλισσά του Βορρά» και το μέλλον της μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ. Η οικογένεια Μπίκα αποχώρησε οριστικά από τα διοικητικά και σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν εκλογές, προκειμένου να αναδειχθεί μια νέα διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα στην Γ' Εθνική. 

Είναι γεγονός πως ο Αχιλλέας Μπίκας προσπάθησε να ηγηθεί της νέας εποχής και για τον λόγο αυτό είχε εκφράσει την επιθυμία να βγει μπροστά και να δώσει μια προοπτική. Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος, Γιώργος Μπίκας εμφανίστηκε ανένδοτος στην απόφασή του, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί άμεσα μια γενική συνέλευση, με τα μέλη να ψηφίζουν τη νέα διοίκηση, ενώ γρίφος αποτελεί το μέλλον των ακαδημιών. 

Μια αρνητική εξέλιξη που οδηγεί την ιστορική ομάδα σε αδιέξοδο και το φίλαθλο κοινό σε απόγνωση. Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι οπαδοί που ζητούν η ομάδα να ξεκινήσει από την αρχή, παίζοντας στην ερασιτεχνική κατηγορία, να καθαρίσει από χρέη και υποχρεώσεις και να επανέλθει το ιστορικό σύμβολο και η φανέλα.  

29 σχόλια:

  1. Αφήστε το Ζαφείρη να ξανά αναλάβει. Χωρίς εκλογές ως ξεχωριστός, ανεπανάληπτος, μοναδικός.
    Δώστε του και το στίβο και το μπάσκετ και το χάντμπολ και το βόλεϊ και τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΑΠΗ και το δήμο και όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα στηριζε αυτα τα διοικητικα πειραματα με αυτα τα προσωπα που ακουστηκαν οτι ερχονται /επιστρεφουν; κανενας. Ο κοσμος γυρισε την πλατη και πολυ σωστα εκανε. Καλυτερα στο τοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα χάσαμε τέτοια διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως πότε θα παρεμένει σε ομηρία η ομάδα μας ζαλίσατε τι θα κάνει ο Αχιλλέας και τώρα δεν τον αφήνει ο μπαμπάκας. Κατέστρεψαν την ομάδα αυτοί δεν έβαλαν τον Αποστολίδη που δεν έβαλε ούτε ευρώ και η ομάδα πήγε εκεί που πήγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αποστολίδης έβαλε λεφτά. Και ο Μπίκας. Εσύ που έβαλες και που ήσουν? Μάλλον καβούρια θα είχες στην τσέπη

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ η ομάδα καταστράφηκε σε ένα χρόνο μέσα.πριν ενα χρόνο ήξερε όπως έλεγαν η ομάδα θα ανέβει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο .και τώρα η ομάδα είναι σε πλήρη απαξίωση.ενα είναι το σίγουρα ότι η μεγάλη Βασίλισσα δεν θα πεθάνει ποτέ έχει μάθει στα δύσκολα .

      Διαγραφή
  5. Άιντε μια από τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Είχα πιστέψει οτι η ομάδα ήταν για μεγάλα πράγματα όταν είδα και 7000;κόσμο με τη Λειβαδιά λέω εδώ είμαστε θα δούμε τη Βασίλισσα έτσι όπως την ονειρευόμαστε και τρως ένα χαστούκι και παίζεις τοπικό το έχουμε ξανακάνει δ Εθνική άλληια δοκιμασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αφηστε τον ντεκορατεν να κανει ομαδα!! καναπες και εξτρεμ το ιδιο πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θέλαμε τον ΚΑΡΥΠΙΔΗ ε τώρα φάτε Μπικα κ Αποστολιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια είναι η λύση.
    Ένας Νομός τρεις πόλεις μια ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Φαμίλια είναι ισάξια του Καρυπίδη στην εκμηδένιση της Βασίλισσας. Ευχαριστούμε θερμώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Β τοπικο και επιστροφη ΓΑΣ Βεροια θελει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...mazi me ti Naoussa DERBY ta exume beeee...beeee..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. afu den exi endiaferon o kosmos ke i poli tis Verias gia podosfairo pali me 170 k 250 filathlus stin Kerkida pu pas ??? ena afto.
    to vasiko ine oti den yparxun mamula....den beni allos ependytis stin katigoria aftin beee beee !!! mono an tin pari o Gioubekas pu exi to Tsipouradiko ke xalali tu aftos ta tin pai tin VASILISSA ston THRONO tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΜΑΖΕΥΕ 7000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  14. Να ξεκίνησει απο γ ερασιτεχνική και ύστερα απο 10 χρόνια ας πάει β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την Γενική Συνέλευση ποιος ερασιτέχνης θα την πραγματοποιησει; Ο ΓΑΣ Βεροια; Ή η Ελπίς Σκουταρεως που είναι κ το μητρικό σωματείο τού ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ; Μπορεί για κάποιους να μην σημαίνει τίποτα αυτό, Ο κόσμος που αγαπάει την ιστορική Βεροια τον ΓΑΣ Βέροια δηλαδή, θέλει να ξέρει αυτήν την "λεπτομέρεια " για να συμμετάσχει. Το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΣ , το ξέρουμε; Γιατί έχουμε "λιγο" μπερδευτεί. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με ξενα κολυβα μνημοσυνο δεν κανεις. Αν δε βαλεις το χερι στη ν τσεπη δουλειά δε γινεται. Μας φορτωσατε μια πανασχετη διοικηση με τη δικαιολογια οτι αποχωρειτε, εισασταν αποντες ολοκληρη τη χρονια ενω η ομαδα διασυροταν κυριολεκτικα σε ολα τα επιπεδα και θελετε να [πιστεψουμε οτι σας ενδιαφερει η ομαδα? Μπορει να ειμαστε λιγοι οι φιλαθλοι αλλα δεν ξεχναμε ουτε αυτους που πουλησανε την ομαδα ουτε αυτους που παλεψαν γι αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοροϊδία με το γαντι!όντως ειμασταν λίγοι αλλά και με Λειβαδιά που είχε 7000 κόσμο ποιος να λέει ότι αν ανέβαινε η ομάδα δεν θα είναι είχε 3000 &4000 χιλιάδες ...

      Διαγραφή
    2. Αυτή η πανασχετη διοίκηση έβγαλε της χρόνια με 300 διάρκειας και 15 εισητηρια μ.ο. ανά αγώνα. Μέχρι και εκδρομές σας πλήρωσε π.χ. Ηρακλής Λάρισας και άλλα μπας και μαζευτείτε οι ανύπαρκτοι. Η διοίκηση το πάλεψε κόντρα σε όλους και σε όλα. Και τους κατηγορείτε εσείς που μια ολόκληρη πόλη τους είχε γυρίσει την πλάτη. Τους τελευταίους στρατιώτες κράζετε. Είστε βλάκες και λίγοι όχι λίγοι σε αριθμό μόνο αλλά και στο μυαλό

      Διαγραφή
  17. εγω και μονο που διαβασα τα ονοματα που εγραψαν οι δημοσιογραφοι οτι θα στελεχωσουν την ομαδα σε περιπτωση που επεστρεφε ο Μπικας ανατριχιασα. Χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7000 κοσμο με τη Λιβαδεια γιατι ειμαστε αρχοντοχωριατες ως φαρα εμεις οι Βεριωτες. Σε ολα τα αλλα ματς μαξιμουμ 500 ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ετσι που φτιάχνετε ο Ζαφείρσ θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ 18 Ιουλίου 2023 στις 12:06 π.μ. εξ επι τούτου το φτιάχνεις; Δε θα λές για μαύρα για τον Ζαφείρη πάει και τέλειωσε. Πές΄άλλη παροιμία ρε συ. Πές τι ειχαν τα έρμα και ψοφούσαν. Πές το πολύ το τάκα τάκα, κάνει το παιδί περιπτερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ