Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τετ-α-τετ Τσιαμήτρου+Αραμπατζή στο Ξηρολίβαδο

Έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό - Σίγουρα είχαν πολλά να πούνε για την προεκλογική τους περιπέτεια


Μια συνάντηση, με έντονο παραπολιτικό ενδιαφέρον, είχαμε το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουλίου στο Ξηρολίβαδο. Ο Νίκος Τσιαμήτρος βρέθηκε με την Στέλλα Αραμπατζή, σχεδόν ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών. Σίγουρα, οι δυο τους είχαν πολλά να πούνε, καθώς το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου έφτασαν αμφότεροι, μια «ανάσα» από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Από την μια πλευρά, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ που ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, μάταια περίμενε να βγάλει έδρα η Ημαθία και από την άλλη πλευρά, η πολιτεύτρια της ΝΔ να είναι βουλευτής στο 92% της καταμέτρησης των ψήφων και τελικά να χάνει την έδρα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!



4 σχόλια:

  1. Αυτή η συνάντηση συντάραξε όλο το Ξηρολίβαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες καλέ , ο Νίκος ήταν αφανής στις εκδηλώσεις !

      Διαγραφή
  2. Οι 12 τετραεδρικες του ΠΑΣΟΚ στις εκλογες του Ιουνιου 2023 με την σειρα ειναι,1) Καρδιτσα 16,55% 2) Τρικαλα 14,86% 3) Κοζανη 14,78% 4) Κορινθος 13,67% 5) Πιερια 13,11% 6) Φθιωτιδα 12,68% 7) Εβρος 12,56% 8) Πελλα 12,54% 9) Κυκλαδες 12,44% 10) Καβαλα 12,38% 11) ΗΜΑΘΙΑ 11,75% 12) Χανια 11,21%. Σε ολες αυτες μια εδρα στην Κοζανη.Το πως και το γιατι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ. Για πια πηγη και πιο νερο μιλαμε τωρα .Ολα τα παραμυθια εχουν αρχη μεση και τελος . Το παραμυθι της εδρας του ΠΑΣΟΚ ειχε μονο τελος . Αρχη και μεση ηταν τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ εντος και εκτος νομου.Επιτελους φτανει πια μην κοροιδευεται αλλο τον κοσμο.Φιλικη συμβουλη σε υποψηφιους για τις επομενες εκλογες,καλο ειναι αν δεν εχετε ιδεα απο εκλογικους νομους.εκλογικο μετρο.ποσοστα εδρες,προκειμενου να μην χασετε χρηματα συμβουλευτειτε αυτους που γνωριζουν πραγματικα και οχι αυτους που κανουν πως γνωριζουν.Εκτος και αν δεν σας ενδειαφερει γιατι υπαρχουν αλλοι λογοι..........ΠΡΟΣΟΧΗ ομως σε αυτην την περιπτωση ο νομος εχει να επιδειξη αρκετους γραφικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους,μέρες είχα να διαβάσω σωστό σχόλιο και όχι γραφικότητες.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ