Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φρικτό τροχαίο με 5 νεκρούς στην Έδεσσα - ΙΧ «σφηνώθηκε» κάτω από νταλίκα


Ένα φρικτό πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου στην Περιφερειακή Οδό της Έδεσσας, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 5 άνθρωποι.

Το δυστύχημα έγινε στις 17:50 στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας - Θεσσαλονίκης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φαίνεται πως είναι αλλοδαποί, καθώς το όχημα έφερε πινακίδες Αλβανίας. Ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Έδεσσας.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ