Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρεις νέες υποψηφιότητες στον συνδυασμό του Βοργιαζίδη

Τρεις νέες υποψηφιότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη. Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού υποδέχθηκε τις νέες υποψηφιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Βέροιας και Αποστόλου Παύλου και συγκεκριμένα:


Μανώλη Αγνή (Υποψήφια Δ.Ε. Απ. Παύλου)

Κατάγεται από την Κοζάνη, ζει στο Μακροχώρι και είναι παντρεμένη με τον Ρήγα Παπαδημητρίου, Αστυνομικό στην Ασφάλεια Βέροιας. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Νομού Ημαθίας και εργαζόμενη ως σχολική καθαρίστρια εδώ και 13 χρόνια.


Δρ Σαρηγιαννίδης Μιλτιάδης (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας) - Πλαστικός Χειρουργός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκε στη Γαλλία στην Πλαστική Χειρουργική, αποκτώντας τρία Μεταπτυχιακά Διπλώματα. Ολοκλήρωσε την Ειδικότητά του στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του ΑΠΘ και εργάζεται στα ιατρεία του σε Βέροια και Θεσσαλονίκη και κατά διαστήματα στο Λονδίνο. Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής ΑΠΘ το 2007. Είναι ενεργό Μέλος των Γιατρών του Κόσμου.


Συμεωνίδης Γεώργιος (Υποψήφιος Δ.Ε. Βέροιας)

Απόφοιτος τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος μεταπτυχιακού στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με κρατική υποτροφία. Συμμετείχε σε πανελλήνιες προσομοιώσεις Περιφερειακών Συμβουλίων, Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, NATO και είναι μέλος στον Όμιλο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων. Εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα του Financial Crime, στον τομέα του Anti-Money Laundering.

Ως ιδρυτής του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας, κατάφερε να προσφέρει στον τόπο ποικίλες εθελοντικές δράσεις και δραστηριότητές.

8 σχόλια:

  1. Το σχόλιο είναι γενικό και δεν αφορά τους εικονιζόμενους, αλλά τους πάντες. Όλοι αυτοί οι υποψήφιοι έχουν σκεφτεί ποτέ πως εκτίθενται δημόσια χωρίς ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ευχάριστο είναι ότι νέοι άνθρωποι συμμετέχουν στα κοινά της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλά με τον κ Βοργιαζίδη και τους συμβούλους του,πιθανόν να ξαναβγεί Δήμαρχος,,κανένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ θα δούμε στη Βέροια ?

    (δημιουργια υποδομων για εκμεταλευση παραποταμιας περιοχης αλιακμνονα-τριποταμου,συμμαζεμα του μπαχαλου κατω απο την εληα που απο περιοχη ελξης τουριτων και ντοπιων εχει γινει παρατημενο εργοταξιο-ουρητηριο),ανάδειξη βεργίνας -οταν επισκεπτης των βασιλικων ταφων φτανει στο χωριο νομιζει οτι ειναι στα 1950,και οτι αλλο μπορει να βγει εξω απο την πολη και να προσελκυσει κοσμο π.χ. Τρικαλα με τον Μυλο ξωτικων,ναουσσα με τις μπουλες,ξανθη με καρναβαλι )

    Η, εστω τη μελετη και δρονολογηση του ?

    p.s. δεν αναφέρομαι σε βάψιμο διαβάσεων και καινούριους πράσινους-μπλέ-κίτρινους κάδους απορριμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθές ξεκίνησε το 1ο διεθνές φεστιβάλ αλευρώματος, εσύ δεν το πήρες χαμπάρ; Απορώ μόνο που δεν είδα κανένα δημόσιο πρόσωπο εκεί. Πως θα το κάνουμε ξακουστό χωρίς διαφήμιση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους, ένας νέος με προοπτικές! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Κωστα άσε και κανέναν υποψήφιο για τον ασπρομάλλη κύριο!Να έχουν και οι εκλογές ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι όπως πάει το πράμα, θέμα χρόνου είναι να βγάλει ανακοίνωση ο Δήμαρχος και να ευχαριστεί δημόσια όλους τους πρόθυμους, αλλά το ψηφοδέλτιο δεν χωράει άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν χρειάζεται να κάνουμε εκλογές. Αφού λέει "ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ". Τώρα βρείτε μου εσείς την δράση και αφού την βρείτε, ψάξτε και για καμιά γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ