Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tετ-α-τετ Μητσοτάκη-Μπαρτζώκα στη Βουλή

Στο περιθώριο των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Βουλευτής Ημαθίας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον πρωθυπουργό για τις δύο απανωτές νίκες του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα τετραετία. Ο Πρόεδρος της ΝΔ τον ευχαρίστησε από καρδιάς, με τους δύο άντρες να έχουν μια θερμή χειραψία. 


Λίγο αργότερα ο Τάσος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης! Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί να αλλάζουμε την Ελλάδα! Με τόλμη, αποφασιστικότητα, μα πάνω από όλα με σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα! Ξεκινάμε δυνατά! Πάμε δυνατά όλοι μαζί στο αύριο!»

5 σχόλια:

  1. Ε αφού συναντήθηκε τετ α τετ τα λύσε τα προβλήματα μας. Μπλέξαμε με το καρτέλ των βιομηχανιων κομπόστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πόσο καλό παιδί αυτός ο Τάσος..Απλός λαϊκός ταπεινός...Του ευχόμαστε και υπουργός να γίνει το αξίζει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 41% ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ...ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΝΔ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είναι καλά τα Νάματα με το δροσερό νερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα, κέρδισε ο συριζας. Τι να περιμένεις απο τον Κούλη. Τώρα να ηταν ο συριζας, δεν θα παθαίναμε όσα θα πάθουμε. 1500 ευρω οι μισθοί, τα νοσοκομεία στην πένα, τα δάνεια χαρισμένα, οι κουρασμένοι με επιδόματα, σχολεία και πανεπιστήμια, στην τρίχα, σύνορα ανοιχτά για τους φτωχοί όλου του κόσμου, δεν θα σκοτωνόμασταν στους δρόμους ούτε θα πνιγόμασταν στις παραλίες. Αφθονες προσλήψεις βρεφοκατασταλτηγών για τα βρέφη που καίνε γοερά, ξεκούραστε δουλειές με γαμάτους μισθούς και τις δύσκολες δουλειές , δεν θα τις έκανε κανένας. Τι να εκμεταλλεύονται τον ίδρωτα του εργαζόμενου; Αλλά εσείς Κούλη μου θέλατε. Ρε , με τα τοπικά νομίσματα, θα παίρναμε μερσεντές με τρία κομμάτια χαρτί υγείας. Χρησιμοποιημένα ή όχι, δεν θα έπαιζε ρόλο. Τι χάσαμε ακόμη δεν το καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ