Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Eπίσημο: Δεν κατεβαίνει για δήμαρχος ο Παυλίδης

Σε ρόλο δημοσιογράφου έβγαλε "λαβράκι" ο Απόστολος Εμμανουηλίδης  - H ενόχληση του Αγγέλου

Ένα πρωινό καφεδάκι στην Ελιά και μια χαλαρή συζήτηση έφερε μια αποκλειστική είδηση που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην πολιτική ζωή της Βέροιας. Στην παρέα ήταν ο Κώστας Καλαϊτζίδης, η Νίκη Καρατζιούλα, ο Παύλος Παυλίδης και ο Νίκος Αγγέλου.

Με τον Απόστολο Εμμανουηλίδη σε ρόλο δαιμόνιου ρεπόρτερ, ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» δήλωσε ότι τελικά δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Όπως τόνισε, θα σεβαστεί την ψήφο των πολιτών και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου που λήγει η θητεία του τωρινού Δημοτικού Συμβουλίου θα βρίσκεται στα έδρανα για να ασκεί αντιπολίτευση.

Aξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση έφερε την αντίδραση του κ. Αγγέλου, ο οποίος καθόταν ακριβώς δίπλα του. Ο ισχυρός άνδρας της Φυτειάς διαφώνησε με την επιλογή του κ. Παυλίδη να ανακοινώσει την απόφασή του πριν συγκληθεί η Δημοτική Ομάδα των «Συνδημοτών». 

Αυτά και άλλα πολλά (άκρως απολαυστικά) μπορείτε να δείτε στο video που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ ο Απόστολος Εμμανουηλίδης:

20 σχόλια:

  1. Βλέποντας το βίντεο από την αρχή μέχρι το τέλος, αντιλήφθηκα γιατί ο Παύλος δεν έγινε πότε του δήμαρχος. Και το λέει αυτό κάποιος που τον ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι μαζι με τον μιχαλη χαλκιδη να αλλαξουμε τον δημο να ερθουν νεοι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχα!!! Κλαίω Μιχάλη!

      Διαγραφή
    2. Όπως στην Αλεξάνδρεια

      Διαγραφή
    3. Καλύτερα να αλλάξει την Νάουσα ο Μιχάλης σε μια πενταετία...

      Διαγραφή
    4. Ο "περιφερόμενος" δεξιός Δήμαρχος.
      Καλά ακούγεται. Σαν κωμωδία.

      Διαγραφή
    5. Ναι ... έχεις δίκαιο, νέοι άνθρωποι.... Και μετά εάν δε βγει ....θα βάλει υποψήφιος στη Νάουσα.... Μήπως και στην Έδεσσα;;;;; Ας το καλό... Είσαι αστέρι, εξυπνάδας.... Και μετά ξύπνησες....

      Διαγραφή
  4. Ωραίο το αστείο με τον Χαλκίδη νέοι που οι μισοί και παραπάνω υποψήφιοι είναι συνταξιούχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με εκνεύρισε ο "δαιμόνιος ρεπόρτερ "! έπαρση και ειρωνεία απέναντι σε έναν αξιόλογο κύριο. Μονο ντροπή! και ντροπή στον Παυλίδη που δεν του άρπαξε το κινητό αλλά γελούσε με τις χυδαιότητες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασίλης Σαρρηγιαννίδης9 Ιουλίου 2023 στις 8:32 π.μ.

    Ο Κώστας Βοργιατζίδης στις 8 Οκτωβρίου 2023 θα εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Μένει να δούμε αν θα σπάσει το ρεκόρ του Χρήστου Σκουμπόπουλου που εκλέχτηκε το 2002 με ποσοστό 53,50%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι μετανιώσαμε από καιρό που σε ψηφίσαμε αλλά αυτό(και πολλά άλλα) αν είναι αληθινό δηλαδή η ανακοίνωση σε καφέ και όχι στην ομάδα σου(όση έχει απομείνει), δείχνει γιατί τελικά δεν έπρεπε να γίνεις δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 19 Άτομα έχει ξαδέρφια είναι τα μισά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λένε οι τόποι αεχηγοι και τα κεντρικά της ΝΔ για τη συμμετοχή πολλών προβεβλημμενων στελεχών της σε ψηφοδέλτιο κεντροαριστερας σττη Βέροια; Πως θα με πείσει η ΝΔ να την ξανά ψηφίσω οταν μου λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ιδεολογία και όλοι πάνε με όλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η νουδού κατήντησε ήδη κεντροαριστερό κόμμα. Εκσυγχρονίσου....

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή εσύ επέλεξες την ΝΔ για να επιλέξει αυτή για σένα δημαρχο..... καταλαβαίνεις το παράλογο....μια χαρά το πάει η ΝΔ ελεύθερα δεν στηρίζει κανένα μια και ψηφίζουμε στο δήμο πρόσωπα όχι κόμματα...αυτά είναι στην δεκαετία του 80/90...

      Διαγραφή
  10. Βοργιαζίδης ίρεμα, μεθοδικά, πολυσυλλεκτικά και σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έστω και αργα κατάλαβες πως δεν το κατέχεις το αντικείμενο της πολιτικής εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παύλε δυστυχώς ετελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ