Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρίστευσαν σε Proficiency και Lower οι μαθητές του Φροντιστηρίου «Καντιά»

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 18 μαθητές του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών «Καντιά» που εδρεύει στο κέντρο της Βέροιας (Βενιζέλου 35 - τηλ. 2331092287) κάταφεραν να πάρουν τους πολυπόθητους τίτλους που έδωσαν εξετάσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, 12 μαθητές πήραν το Proficiency και άλλοι 6 έλαβαν το Lower. Αξίζει να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των παιδιών κατέκτησαν επαίνους και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, διάρκειας από έξι μήνες έως έναν χρόνο. 

Για μια ακόμη χρονιά, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Καντιά» αποδεικνύει περίτρανα, γιατί θεωρείται το κορυφαίο όχι μόνο στη Βέροια, αλλά και σε ολόκληρη την Ημαθία. Άλλωστε οι επιτυχίες των μαθητών μιλούν από μόνες τους! 

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στους καθηγητές του Φροντιστηρίου, που λειτουργούν με το τρίπτυχο της επιτυχίας...

👉 Πρόγραμμα

👍 Στρατηγική

✌ Επαγγελματισμός

Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ