Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είπε «αντίο» στο ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος


«Αμιγώς πολιτικοί οι λόγοι» - Η ανακοίνωσή του

Την παραίτησή του και αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ έκανε σήμερα γνωστή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όπως εξηγεί στην εμπιστευτική επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη, οι λόγοι της παραίτησής του από όλα τα όργανα που συμμετέχει και από την ιδιότητά του ως μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είναι αμιγώς πολιτικοί, ξεκαθαρίζοντας παράλληλε πως η απόφασή του πάρθηκε για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.

12 σχόλια:

  1. Στο μελλοντικό γνήσιο ελληνικό και ορθόδοξο καθεστώς όλοι σαν του λόγου του θα τους δωθεί κασμάς και βαριό για να σπάνε πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μαντέψουμε ποτέ θα γίνει υπουργός της κυβέρνησης;·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπουργός στον επόμενο ανασχηματισμό που θα κάνει ο Κούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια. Καταλαβατε τωρα, τα ορφανα του στον νομο μαζι με τα αλλα του πρωην Ημαθιαρχη τι θα υποστηριξουν στις επομενες εκλογες και ποιον.Και να ειναι ετσι πιο προσεκτικοι καποιοι τυχαρπαστοι αυλικοι τους, οταν μιλουσαν μετα τις εκλογες για επιστροφη πουλημενων και προδοτων.Οταν μιλουσαν για εντιμο και καλο αγωνα και παραμυθιαζαν για ιδιον οφελος τους ψηφοφορους με τυχων εδρα στον νομο. Οταν το ΠΑΣΟΚ στις 12 τετραεδρικες ηρθε σε ποσοστο στην 11 θεση και σε ψηφους στην 10 θεση.Με διαφορα απο το 2019 το τεραστιο νουμερο 2125 ψηφους σε 74598 εγκυρα. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ. Με την αποχωριση του εν λογω κυριου καθως και με την γιαλαντζι ντολμα παρεα του που εμφανιστηκαν στο ΠΑΣΟΚ μετα το 1994 ανοιγει σιγα σιγα ο δρομος για την επιστροφη ολων εκεινων που απεχουν χρονια τωρα λογω πολιτικης αηδιας.Εξαιτιας καποιων τυχαρπαστων μισθοφορων ΡΟΝΑΛΝΤΟ της πολιτικης που αυτοπροσδιοριστηκαν και αυτοβαπτιστηκαν σε μια νυχτα ΠΑΣΟΚ.Το μονο που πρεπει να κανει η ηγεσια του ειναι να τους πεισει οτι ειναι ΠΑΣΟΚ και οχι ΠΑΣΟΚΝΟΥΔΟΥ. Τελος ευτυχως που σε 7 χρονια βαση στατιστικης που το ΠΑΣΟΚ θα ειναι δευτερο κομμα ο εν λογω θα ειναι 74 χρονων και δεν θα μπορει να ξανα επιστρεψει μαζι με την παρεα του.Αν και στην πολιτικη και την ζωη ποτε μην λες ποτε.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Επειδη απολιτικ δεν γεννιεσαι γινεσαι, καλο ειναι τα μικρα και απειρα παιδια να παιζουν με τα παιχνιδια τους στο παρκο της Ελιας. Και να αφησουν την πολιτικη σε αυτους που γνωριζουν,εκτος και αν οπως φανηκε σημερα( και οσοι ξερουν απο καιρο ξερουν ) υπαρχουν αλλοι λογοι..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλατιαζεις για να πεις τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη,ο Κούλης τον ήθελε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ,του την χάλασε ο Ανδρουλάκης αλλά και αυτόν τον έχει στο χέρι με τις παρακολουθήσεις,κάτι Κατρουγκαλοι και σια εύκολοι στοχοι, ο Αλέκος τα βροντιξε άρα τα επόμενα 8 χρόνια ο Κούλης χωρίς αντίπαλο. Τέλος μετά την βρωμα και την δυσοδια που θα έχει επέλθει κάποιο θύμα θα αναλάβει την κολυμπήθρα του Σηλοαμ σαν τον Αλέκο και ο χαρισματικός εγγονός με το όνομα του παππού θα ξανασωσει την Ελλάδα όπως οι πρόγονοι του. Τα φιλιά μου αμνοερίφια.

      Διαγραφή
    2. Σωστοτατα γιαυτο και η παρακολουθηση, γιαυτο και στ αρχειο η υποθεση Λοβερδου ΝΟΒΑΡΤΙΣ....ΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 41 περιπου τοις 100

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάντως μόνο τα σχόλια διαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο καλό κύριε Λοβέρδο και να μας γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά τον πολιτικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τώρα ήρθε η ώρα απο εδώ και μπρος να κρίνουμε τον Ανδρουλάκη, αφού είναι ο κυρίαρχος στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και για ότι γίνεται και δεν γίνεται θα ευθύνεται αυτός.
    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολο κύριε Νίκο.
    Πεδίο δόξης λαμπρό. Αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ