Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Aπό τη Βέροια στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023 - Η μελαχρινή καλλονή που φιλοδοξεί να γίνει η Βασίλισσα της ομορφιάς!

Mε άρωμα Βέροιας θα πραγματοποιηθούν τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2023. Η λαϊκή τραγουδίστρια Τατιάνα Μάνιου θα συμμετέχει στον διαγωνισμό και βάζει πλώρη για να φορέσει το στέμμα της πιο όμορφης γυναίκας στην Ελλάδα. 





Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, έγινε και η σχετική φωτογράφιση για την υποψηφιότητά της. Η μελαχρινή καλλονή φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό κορμάκι έκλεψε τις εντυπώσεις και θεωρείται από τα φαβορί του διαγωνισμού.





Η Τατιάνα Μάνιου, με καταγωγή από τη Σιάτιστα εμφανίζοταν για πολλούς μήνες στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Voice». Με υπέροχη φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία έκλεψε τις εντυπώσεις και αποθεώθηκε από το κοινό της Ημαθίας.

Δείτε το video με την sexy εμφάνισή της στα μπουζούκια της Βέροιας:

5 σχόλια:

  1. φυσική ομορφιά η κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι....φαινετα;;; σπουδαια προτυπα για την χωρα

      Διαγραφή
  2. Έλεος πια! Καλλονή αυτό το κατασκεύασμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλαστικές, μακιγιάζ που χρειάζεται αμμοβολή για να βγει.. αυτό είναι το πρότυπο ομορφιάς σας ρε κορίτσια, να μοιάζετε με τρανσφόρμερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω ζήλια οι "ανώνυμοι" !!! Όσα δεν φτάνει η αλεπού....
    Εγώ που την ξέρω την κοπέλα πάντως, δεν έχει κάνει ούτε μια πλαστική...όσο για το μακιγιάζ, το κάνουν και κάτι μπάζα αλλά δυστυχώς δεν κάνει τίποτα αυτό από μόνο του, πρέπει να είσαι και όμορφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ