Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρεάκι ανηλίκων «άνοιγε» παρκαρισμένα Ι.Χ. στη Βέροια


Έκλεβαν χρήματα, αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες... δωράκι για 14χρονη φίλη τους

Δικογραφία σε βάρος τριών ανηλίκων, ηλικίας 15, 14 και 17 ετών, για κλοπές, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Βέροιας. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2023, διέπραξαν 7 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στην πόλη της Βέροιας, αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.210 ευρώ, καθώς και μία απόπειρα κλοπής από όχημα.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους παραπάνω ανήλικους, το βράδυ της 13 προς 14 Ιουλίου στη Βέροια, παραβίασε ένα όχημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, τις οποίες παρέδωσε σε μία 14χρονη, που πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

17 σχόλια:

  1. Η κάθε κάρτα έχει το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου με κεφαλαία γράμματα στα λατινικά , θα παρακαλούσα τους καταστηματάρχες να ελέγχουν την κάρτα (διαβάζουν) και ειδικά στους ανήλικους , για την προστασία της κλοπής . Μόνο με που θα την διαβάζουν θα εξαφανίζονται..........Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε Θεόδωρε ποιος νομίζεις ότι είσαι και σχολιάζεις τα πάντα συμβουλεύοντας τους πάντες; Σεβαστιανός.

      Διαγραφή
    2. Σε προκαλεί εντύπωση οι γνώσεις των άλλων ή συμμετέχεις ως επιτηδευματίας στην οικονομική "φθορά" της κάρτας , δεν είναι σωστά αυτά που αναφέρει κάποιος....κύριε Σεβαστιανέ !

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστούμε για την μεταλαμπάδευση των γνώσεών σας όλοι εμείς οι αμόρφωτοι............. Σεβαστιανός.

      Διαγραφή
  2. Αποκλείεται να είναι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καρτα του κατοχου την καλυπτουν με μονωτικη ταινια στο σημειο που γραφει το ονοματεπωνυμο. Να το εχετε υποψιν. Το ειχα καταλαβει εγω προπερσι οταν δουλευα σε καφεκοπτειο. Τοτε εκεινη την χρονια μεχρι 25 ευρω μπορουσες να κανεις ανεπαφες συναλλαγες. Αν ξεπερνουσες τα 25 ευρω θα χρειαζοταν το PIN. Ρωτουσαν στην αρχη ποσο κανει μια κουτα νες καφε 2,5 κιλων, Τους ειπα 65 ευρω. μετα με ρωτησαν για απορυπαντικα πχ χλωρινη, δαπεδου 25 λιτρα κ.α. με ρωτησαν ποσο κανουν αυτα τα δυο. Τους ειπα 45 ευρω τα δυο 25λιτρα. Μετα εφυγαν και δεν ψωνισαν. Την πονηρια τους την καταλαβα οταν ηθελαν να κανουν συναλλαγες μεχρι 25 ευρω. 25 ευρω σε καθε καταστημα για καθε συναλλαγη. Και μια που λενε οτι ειναι ανηλικοι θα κλεψουν κι αλλες καρτες. Να ξερετε ο ερωτευμενος ανηλικος παντα κλεβει οταν εχει γκομενα. Θα πιαστουν και θα παραδεχτουν για τις κλοπες τους. κανονικα θα επρεπε να συλληφθουν και οι γονεις τους για παραμεληση ανηλικων. Γυφτος ειναι 100% απο αλλη πολη. Απο δεντροποταμο, θεσσαλονικη η μπορει κι απο βεροια. Τυχαινει να ερχονται ρομα απο καψοχωρι και απο αλεξανδρεια στην βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά έπραξες , καλό θα ήταν να είχες κάμερα στο κατάστημα σου και να την έδινες στην αστυνομία !

      Διαγραφή
    2. Στο κατάστημα που δούλευα δεν είχε κάμερες. Κοιτούσαν όμως προς το ταβάνι και στις γωνιες αν υπάρχουν κάμερες.

      Διαγραφή
  4. Καταρχήν θέλουν 1καλο σαμάρωμα ! Κατά 2ον και που σχηματίστηκε δικογραφία;;; δεν τα κάνουν τίποτα τα ανήλικα, είναι σαν τους ρομα! Σε 5 λεπτά θα είναι έξω και σε 10 ' θα το ξανά κάνουν!! Για αυτό πάμε στο 1ο κατευθείαν να δεις αν το ξανά κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από νωρίς κατάλαβαν ότι ζούνε σε κράτος ατιμωρησίας, δικαιωματισμού και πολύ δημοκρατίας.
    Α, ρε Παπαδόπουλε! Δεν κουνιόταν φύλλο επί 7-ετίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάει ένα παιδί να ψωνίσει με κάρτα...και ο καταστηματαρχης το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά ! Να ενημερωθεί και ο "Σεβαστιανός" ο είρωνας μεταλαμπαδευτής !

      Διαγραφή
    2. Ανήλικος με κάρτα δεν είναι φυσιολογικό. Εκτός αν την έκλεψε η την πήρε στα κρυφά. Τις χρησιμοποιούν για διαδικτυακα παιχνίδια από ότι έμαθα.

      Διαγραφή
  7. Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραίος............φιλιά λατρεία μου. Σεβαστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε κάνε κωλοτούμπες , που μπορείς να φτάσεις τον Θεόδωρο , άλλος κλέβει και άλλος αλληγορεί !

      Διαγραφή
    2. Με πλήγωσες σφόδρα, αλλά εγώ σε λατρεύω.......αγάπη μόνο. Σεβαστιανός.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ