Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Ακινητοποιημένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, η αμαξοστοιχία 51 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) πλησίον σταθμού Θερμών, λόγω τεχνικού προβλήματος. Οι επιβάτες συνέχισαν στον προορισμό τους με λεωφορεία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία Hellenic Train.


3 σχόλια:

  1. Ντροπη τους, το τραινο εφτασε το πρωι 7.33 με βλαβη στο Πλατυ, ηταν φουλ κοσμο και επαθε μηχανικη βλαβη πανω σε γεφυρα . Αν αν και ευτυχως μενουμε στο αν επαιρνε φωτια που θα πηδουσαν στο κενο? Μετα απο 1.30 ωρα ηρθε μηχανη τους πηγε σταση Θερμων και ανεβηκαν λεωφορεια. Σημειωνω οτι η εταιρεια δεν σηκωνε τηλεφωνα...Ηταν και μια γυναικα υποψηφια με τον συνδυασμο Δραση με Γνωση επιβατισσα , που εργαζεται σε υπουργειο, η οποια καλεσε απευθειας την γραμματεα του Σταικουρα να εκφρασει το προβλημα ασφαλειας και τα παραπονα ολων και επικοινωνησαν στην hellenic train να μεριμνησει να φτασουν σωοι οι επιβατες. Η κοπελα για να μην θεωρηθει διαφημιση ζητησε ευγενικα να μην γραψουμε το ονομα της.Παλι κατι ηταν απο το απολυτο τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνανε δύο, γίνανε τρία, γίνανε χιλιαδεκατρια,το πρόβατα όμως στο μαντρί ,το μπλε μαντρί να βελαζουν με χαρά την απαλλαγη από την παρένθεση και να βόσκουν με έξτρα pass σανό,τον μπλε σανό τον καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού έχουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση να βάλουν σε λειτουργία τις ντιζελαμαξες για να γίνουν τα δρομολόγια. Οσες μηχανές είναι διαθέσιμες να τις βάλουν σε λειτουργία μέχρι να επισκευαστουν οι ηλεκτραμαξες. Δεν θέλει πολύ μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ