Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδιανόητο! Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη προς Τίρανα (πάνε-έλα) μόλις με 20€

Μεγάλη ευκαιρία για χιλιάδες Αλβανούς μετανάστες που ζούνε στην Ημαθία και θέλουν να επισκεφθούν τις οικογένειές τους πίσω στην πατρίδα

Κάποτε η διαδρομή Βέροια προς Τίρανα έμοιαζε μ' έναν απίστευτο «Γολγοθά». Χιλιάδες Αλβανοί μετανάστες που ζούσαν μόνιμα σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια έπρεπε να μπούνε στο λεωφορείο και να διασχίσουν τον αλησμόνητο οδικό δίκτυο της «Κατάρας». Αυτή η διαδρομή αποτελούσε το χειρότερο εφιάλτη για όσους ήθελαν να επισκεφθούν την γενέτειρά τους. Το ταξίδι έφτανε μέχρι και τις 10 ώρες!

Τα πράγματα όμως, πλέον έχουν αλλάξει. Με την ανάπτυξη της επιστήμης και την πρόοδο της τεχνολογίας, η διαδρομή Ελλάδα - Αλβανία είναι... ένα τσιγάρο δρόμος. Και αυτό, όχι μόνο γιατί σε δύο ώρες μπορείς να είσαι στον προορισμό σου, αλλά κυρίως, γιατί το κόστος (πάνε-έλα) είναι μόλις 20 ευρώ! 

Ναι, καλά διαβάσατε... Πολύ γνωστές low-cost αεροπορικές εταιρείες βάλθηκαν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, με τις σοκαριστικές τιμές που ανακοίνωσαν. 

Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε πως αν μπείς σήμερα κιόλας στο διαδίκτυο και κλείσεις για 30 Αυγούστου (αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Τίρανα) και επιστροφή μετά από 10 ημέρες (10 Σεπτεμβρίου), θα σου κοστίζει μόνο 19,99€.

Ακόμα το σκέφτεσαι; 

Να σημεωθεί πως οι ίδιες τιμές ισχύουν και για την διαδρομή Τίρανα προς Θεσσαλονίκη με επιστροφή... Οπότε πολύ εύκολα μπορείτε να προσκαλέσετε τους συγγενείς ή τους αγαπημένους σας φίλους για μια βόλτα στην Ελλάδα.



3 σχόλια:

  1. ta καυσημα θα πρεπει να τα φερει καθε επιβατης μονος του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλέπει ο κόσμος 9,99€ αλλά δεν μας λέτε ότι δεν περιλαμβάνει καμία αποσκευή και για να πάρεις το 9,99€ πρέπει να είσαι μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα.....έχετε δει τι κουβαλάνε όταν φεύγουν με τα λεωφορεία; 2-3 βαλίτσες ο καθένας και άλλες τόσες κλούβες. Όλα αυτά στο αεροπλάνο πρέπει να πληρωθούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ