Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο νεκροί έπειτα από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο έξω από την Κατερίνη


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουλίου 2023 στην δυτική παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών, ηλικίας 71 και 64 ετων.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 11:40, όταν στο ύψος του 434,5 χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, λίγο έξω από την Κατερίνη, στο ρεύμα προς Αθήνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 41χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 71χρονος οδηγός και ο 64χρονος συνοδηγός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινοντων του αυτοκινήτου.

Τους δύο άνδρες απεγκώβισε χωρίς τις αισθήσεις τους η Πυροσβεστική και τους παρέδωσε στο ΕΚΑΒ που τους μετέφερε το Νοσοκομείο Κατερίνης. Στο λεωφορείο δεν επέβαιναν επιβάτες, παρά μόνο ο οδηγός.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ