Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 16χρονη έχασε τη ζωή της από αλεργικό σοκ σε ταβέρνα

Μία ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Χαλκιδική, καθώς μία 16χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή από αλλεργικό σοκ. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, όταν σύμφωνα με το oraiokastro24.gr η 16χρονη, η οποία έκανε διακοπές σε περιοχή της Κασσάνδρας, υπέστη αλλεργικό σοκ και κατέληξε λίγο αργότερα.

Η ανήλικη κοπέλα διέμενε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου με την τραγική κατάληξη να βυθίζει σε πένθος την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη παρήγγειλε από εστιατόριο πιάτο, ενώ ρώτησε αρχικά αν περιέχει τροφή στην οποία ήταν αλλεργική. Όταν διαβεβαιώθηκε ότι δεν υφίσταται η εν λόγω τροφή στην παραγγελία της, η 16χρονη κατανάλωσε το γεύμα, με αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά να πάθει αλλεργικό σοκ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε στο σημείο αλλά κατέφτασε μετά από 45 λεπτά, ενώ η 16χρονη είχε καταλήξει. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

4 σχόλια:

  1. Το μαγαζί που πρόσφερε το πιάτο είναι ότι να είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε 45 λεπτά μπορεή να πάει ασθενοφόρο απο το Πλατύ στα Νάουσσα..

    Στην Χαλκιδική,τον πρώτο τουριστικό προορισμό της Βόρειας Ελλάδοςμε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι, έκανε τον ίδιο χρόνο.

    Ποιο υπουργείο υγείας,ποιό υπουργείο τουρισμού,ποιο ΕΚΑΒ,ποιά περιφέρεια,ποιά αντίπεριφέρεια ,ποιός δήμαρχος ,ποιος αντιδήμαρχος,ποιος προιστάμενος ειναι υπευθηνος?

    Κανένας.

    Είμαστε στην Ελλάδα.

    Κατα τον κρατικο μηχανισμο ,ενα ασθενοφορο στον πολυγηρο ειναι μια χαρα να καλυψει ολοκληρη καλοκαιρινη χαλκιδικη.

    ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    Αυτο εννοουσε το διαφημιστικο μηνυμα,αλλα το καταλαβε μονο η μητερα της 16χρονης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκανε 45 λεπτα να παει στη Χανιωτη, 5 η ωρα τα ξημερωματα.

    Στο πιο τουριστικο σημειο του νομου χαλκιδικης χωρις κινηση.

    Ειμαστε κωμικοτραγικοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες αργα τη νύχτα στη Ναουσα παιδάκι 3,5 ετών σώθηκε, επειδή διακομίστηκε διασωληνομενο αμέσως. Βέβαια όλες οι διαδικασίες έγιναν αστραπιαία χαρη σε εξαιρετικούς γιατρούς αλλά και γιατί ο ίδιος ο διοικητής Νάουσας ήταν εκεί και συντόνισε τα πάντα. Άξιοι όλοι τους . Μακάρι να είναι καλά το παιδάκι, μακάρι να έχουμε τέτοιες ειδήσεις κι οχι για καθυστερήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ