Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας χρόνος Wonders! Birthday party με live βραδιά, special πιάτα, cocktail και εκπλήξεις για παιδιά!


Παρασκευή 7/7 - Τηλ. κρατήσεων: 2331068308
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το Wonders Cafe Restaurant Bar ξεκίνησε την λειτουργία του στον πεζόδρομο της οδού Τσούπελη, φέρνοντας μια νέα πρόταση εστίασης και ψυχαγωγίας με πολλές εκλεκτές επιλογές, από το πρωί έως το βράδυ.

Ένας χρόνος λειτουργίας και το Wonders το γιορτάζει την Παρασκευή 7 Ιουλίου το βράδυ, με ένα Birthday Party, με live βραδιά με το αγαπημένο μας πλέον μουσικό δίδυμο Παναγιώτη Θεοδωρίδη και Βαγγέλη Τουλουμτζίδη, με special πιάτα, ειδικά για την εορταστική βραδιά, cocktail και εκπλήξεις για παιδιά!

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, το Wonders μας περιμένει να γιορτάσουμε παρέα τον έναν χρόνο λειτουργίας του και να απολαύσουμε μια όμορφή βραδιά με ποτό, φαγητό, μουσική και... εκπλήξεις!

Το live θα ξεκινήσει στις 20:30. Εσείς, κάντε την κράτησή σας στο τηλέφωνο 2331068308 και αφήστε το «WONDERS» να φροντίσει για τα υπόλοιπα.

WONDERS
Αντωνίου Τσούπελη 8, Βέροια
Τηλ. 2331068308
Like us on facebook: Wonders
Follow us on instagram: wondersveria



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ