Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χάλκινο μετάλλιο τα αγόρια του 1ου ΕΠΑΛ στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Handball


Βραβεύτηκαν από το σχολείο τους οι νικητές
Η τελετή βράβευσης των παικτών της αντρικής ομάδας Χάντμπολ του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες χάντμπολ 2022 - 2023, πραγματοποιήθηκε το αόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ.

Την εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Σχολείο και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Αλατζόγλου, οι γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ.

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους μαθητές της ομάδας και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του ΕΠΑΛ, Ριζούδη Παύλο και Καρκαντώνη Ιωάννα. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον προπονητή χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας Δομπρή Ανέστη για την συνεργασία του με το σχολείο.

«Για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους», εύχεται η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας.















2 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου Επαλ !
    Πάντα νίκες στη ζωή τους.
    Καλή πρόοδο.
    Συγχαρητήρια στους άξιους γυμναστές του σχολείου, την κ.Καρκαντώνη και τον κ.Ριζούδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά μας μας έδωσαν μεγάλες χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ