Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο ψηφοδέλτιο του Βοργιαζίδη ο Μιχαηλίδης


Την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε γνωστή ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος επέλεξε την ομάδα του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος τον καλωσόρισε σήμερα, και επίσημα, στο ψηφοδέλτιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση», Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, καλωσόρισε στο ψηφοδέλτιο τον Γιώργο Μιχαηλίδη.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης σπούδασε μηχανολόγος - μηχανικός και προγραμματιστής Η/Υ. Εργάζεται από το 2002 στην Π.Ε. Ημαθίας.

Ασχολείται ενεργά με την πολιτική από το 2002. Από τότε έως σήμερα εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νεολαίας για 4 χρόνια και ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) Δήμου Βέροιας για 4 χρόνια και έξι μήνες.



16 σχόλια:

  1. Μπράβο Μιχαϊλίδη
    Σειρά να παίρνουν τα ονόματα από ψηφοδέλτια
    Μπατσαρα Παπαγιανη και πάμε για το 50%
    Έρχονται μεγάλες έκπληξης και κάποιοι
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανες την σωστή επιλογή και ξαναγύρισες σπίτι σου! Μπράβο Γιώργο Μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μιχαηλίδης είναι από τους λίγους εναπομείναντες γνώστες των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, έλεγε την άποψη του τεκμηριωμένα και χωρίς εντάσεις και υπηρέτησε στην ΚΕΠΑ τα δύσκολα χρόνια της. Η παραμονή του σε ένα ψηφοδέλτιο που φυλλοροεί εδώ και καιρό με ευθύνη του επικεφαλής του θα ήταν μάταιη και πολιτικά αυτοκτονική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιώργος απλά επέστρεψε στο φυσικό του χώρο, στον οποίο πάντα ηταν ευπρόσδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ναι γύρισε στο σπίτι του ο άσωτος γυρολόγος , αλλά που να αναρτήσετε αυτά με τα οποία σας στολίζει ο κόσμος.
    Γίνατε να μας κοροιεύεται οι βολεμένοι στο ταμείο του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετα απο δεκα περιπου χρονια ολα τα προβατα γυριζουν ενα ενα στο μαντρι γιατι μακρια απο αυτο παραμονευει ο λυκος.Αλλος ως υποψηφιος βουλευτης αλλος ως υποψηφιος δημοτικος συμβουλος και ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Οι σοβαροι και σκεπτομενοι πολιτες αυτης της πολης,πρεπει να τους δωσουν ενα μυνημα τον καθενα τους την καταλληλη χρονικη στιγμη.Και να τους αποδειξουν οτι ενω ολοι εκεινοι ειναι προβατα αυτοι ΟΧΙ ΠΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,που αυτοσκοπος τους ειναι μονο η εξουσια και οτι ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κολούμπια όλε όλε!!!! Αυτός δεν ήταν που έβριζε τον βοργιαζιδη και μετά την μπατσαρα...α καλά τώρα τα έχουμε δει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρος ότι θα δεις και άλλα πολλά οταν ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο ο Βοργιαζίδης.
      Θα χάσουν πολλοί τη γιαλαντζή μαγκιά τους.

      Διαγραφή
    2. Είσαι εντελώς λάθος. Αν έβλεπες συμβούλια θα ήξερες ότι ήταν συνεπής στο ρόλο του στην αντιπολίτευση χωρίς κορώνες και υπερβολές. Διαβασμένος πάντα και είχε το θάρρος να γυρίσει στον φυσικό του χώρο

      Διαγραφή
    3. ΧΑΛΚΙΔΗΣ EXIT MELIKI από εκεί που ήρθε θα φύγει

      Διαγραφή
    4. Βοργιατζιδη παρτα όλα από όλους
      Να καταλάβουν ποιος είσαι

      Διαγραφή
  8. Έρχεται Τσουνάμι Βοργιαζίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ αρέσει δεν αρέσει σε πολλούς είναι από τους λίγους γνωστές των αναγκών του Δήμο μας, σωστή η επιλογή του να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο. Θα είναι δίκαια από τους πρώτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα με τον έναν αύριο με τον άλλον.οπου βολεύει δηλαδή.τον πήραμε χαμπάρι.ολοι σπίτια τους θα πάνε.τι και αν είναι γνωστης και καλά του τόπου.ενας παρτάκιας, μια ζωή την πάρτη του θα κοιτάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργος Μιχαϊλίδης: Απο τους πιο έμπειρους επι των δημοτικών θεμάτων, λαμπρή πορεία στο ΚΕΠΑ με εξαιρετικές συνεργασίες και παραγωγές, απο τους πιο δεινούς χειριστές του λόγου μεσα στο δημοτικό συμβούλιο, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση με συγκεκριμένες προτάσεις ειδικά την περίοδο του κοβιντ, σταθερός στην πίστη και στις αξίες του, φιλικότατος, ανθρώπινος και ευγενέστατος πριν και κυρίως μετα τις εκλογές. Ο Μιχαϊλίδης γύρισε σπιτι του, η τελευταια 5ετια Βοργαζιδη θα ειναι χρυσή και με ένα συγκεκριμένο προγράμμα η Βεροια θα σπάει το ένα ρεκόρ μετα το άλλο. Ρεκόρ τουρισμού, τεχνολογικών δράσεων, προγραμμάτων και υποδομών θα ειναι κάποια απο αυτα. Παμε όλοι μαζί σαν άλλοτε, να σαρώσουμε τον Δήμο και να γράψουμε ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ