Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι ροκάρουν οι Βεροιώτες - Δείτε το video

Σε ρυθμούς σκληρού ροκ κινήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου η πόλη της Βέροιας. Κι αν στην Πλατεία Ωρολογίου επικρατούσε κουλτούρα με Μπάση και αδέλφια Τσαχουρίδη, στους Αγίους Αναργύρους, το κοντέρ χτύπησε «κόκκινο» με τις ηλεκτρικές κιθάρες να τρελαίνουν τη νεολαία.

Το ιστορικό συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά», με τον straight forward ήχο, σε συνδυασμό με ποίηση στους στίχους που ξεκίνησε από τη Βέροια τη δεκαετία του 80, επέστρεψε στην πόλη που ξεκίνησαν όλα.

Τα «Μωρά στη Φωτιά» ερμήνευσαν τραγούδια σταθμούς στην πορεία τους…: Κάτω στην πόλη, Μανιφέστο, Αδρεναλίνη, ο Χαμαιλέων, Βαβυλωνία, Αδέρφια στην κόλαση, Σαλονίκη, το Παιχνίδι, Παυσίπονο και άλλα πολλά.

Πάνω από 300 άτομα χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς, με τους καλλιτέχνες να μην μπορούν να κρύψουν την μεγάλη τους συγκίνηση, αφού από το ίδιο μέρος, ξεκίνησαν την καλλιτεχνικό πορεία τους, πριν από 30 και πλέον χρόνια.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Στέλιος “Σαλβαδόρ” Παπαϊωάννου μπάσο και φωνή
Σάκης Ζαχαριάδης κιθάρα
Δημήτρης Ματζίρης τρομπόνι και δεύτερη κιθάρα
Κώστας Κατσαρός τρομπέτα πιάνο και συνθεσάιζερ
Φώτης Τσακυρίδης ντράμς


Γιατί... 50 χρόνια περιμέναμε για αυτή τη βραδιά:


Πηγή Βίντεο ΚΕΠΑ Βέροιας

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ