Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσίπρας από Βέροια: «Ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει έδρα στην Ημαθία»


Δείτε το φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη
Με αργοπορία μιας ώρας, λόγω καθυστέρησης του αεροπλάνου από την κακοκαιρία, κατέφτασε το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου στη Βέροια ο Αλέξης Τσίπρας.


Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δέχθηκε θερμή υποδοχή από μέλη και φίλους του κόμματος και πραγματοποίησε μια προεκλογική ομιλία, μπροστά από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Ελιάς.


Παρόντες ήταν η υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, Αντώνης Μαρκούλης, Φρόσω Καρασαρλίδου, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, Πολυτίμη Σαζακλίδου και Βαρβάρα Σαράντη (υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαΐου) καθώς και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Καλδάρας.


Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και μια μικρή περιοδεία στις κεντρικές καφετέριες και σε εμπορικά μαγαζιά. Εκεί, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες και έβγαλε πολλές selfies, ειδικά με νεολαίους, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.


Ομολογουμένως, η συγκέντρωση, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, είχε παλμό (οι συγκεντρωμένοι φώναζαν πολλά συνθήματα), με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτίθεται σφοδρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον, πως έχει κρυφή αντζέντα. Ανέφερε πως το πρόγραμμά του Προέδρου της ΝΔ είναι γεμάτο ψέματα, αφού στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που έχει κατατεθεί στην Ευρώπη και είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει, αναφέρει άλλα από όσα λέει σήμερα.

Τόνισε επίσης, πως είναι πολύ σημαντικό η Ημαθία, να κερδίσει την βουλευτική έδρα, γιατί κινδυνεύει ο νομός μας να έχει 4 κυβερνητικούς βουλευτές, κάτι που σημαίνει πως η αντιπολίτευση δεν θα έχει φωνή στο επόμενο κοινοβούλιο. Δήλωσε αισιόδοξος για την αλλαγή των συσχετισμών και δήλωσε παρών στις πολιτικές εξελίξεις ακόμα και μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:


























































38 σχόλια:

  1. πολυ τυχη θα χει που μπηκε στον συγκεκριμενο φουρνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xaxaxa ωραίος ο φίλος,μπορεί να έτυχε και το φλουρί,πάντα καταλάθος.

      Διαγραφή
    2. Τσουκνίδα σκέτη στο στοματακι σου.

      Διαγραφή
    3. μια ερωτηση… το πρασινο το φορτηγακι ηταν διπλοπαρκαρισμενο;;;;;

      Διαγραφή
    4. Είσαι αλήτης...... Ερώτηση μαχαίρια

      Διαγραφή
    5. 17 Ιουνίου 2023 στις 8:56 μ.μ.χαχα και εγώ το ίδιο σκέφτηκα μόλις είδα τον χοντρό

      Διαγραφή
  2. Ο πρώην βουλευτής Γεώργιος , δεν τον βλέπω , τι συμβαίνει δεν γνωρίζω , μήπως μετα-γραφεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε 150 δεν ήτανε , λες να φταίει η βροχή ή ο λαός κατάλαβε . Άκουσα το σύνθημα "Αλέξη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα" , θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι αυτό με μερικούς δεν μπορώ να καταλάβω, εμείς βλέπουμε πολιτικούς και αλλάζουμε πεζοδρόμιο κι αυτοί τρέχουν να βγουν σέλφι μαζί τους. Ρε μακριά από τις κοπριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι αυτοί που δεν παραβρέθηκαν θεωρούνται η αφρόκρεμα της Βέροιας με ξεπερνάει!!😂😂 😂
    Αλέξης ✌️✌️💯💯

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 ke o koukos. Milame gia megali epitixia h singentrosi. Alexi pies kamia souroth giati h pites oi seliotikes ine baries

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια λογική εξήγηση γιατί γονείς τραβολογανε παιδιά σε πολιτικές συγκεντρώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ατυχία σήμερα να μην βγω στην αγορά για να γελάσω με το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρατα τα γελια για αυτα που θα τραβηξεις απο τον Κουλη...θα σου χρειαστουν σαν αντικαταθλιπτικα

      Διαγραφή
    2. Εσύ μην αφήσεις καναπέ και ΣΚΑΙ?

      Διαγραφή
  9. βαστα την πικρα σου για τους επομενους...λαος και η μοιρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ο ενας και ο αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πρώην γνωστά γλυφτράκια του ΠΑΣΟΚ τα βλέπουμε τώρα δίπλα στον προδότη της Μακεδονίας.
    Την άλλη Κυριακή θα πάρετε την νέα απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτα γερά "μακεδονομάχε"! Καί κυρίως μην σταματάς να διασκεδάζεις με τίς εύστοχες και πλήρεις επιχειρημάτων αναρτήσεις σου.

      Διαγραφή
  12. Σύντροφοι μην κουράζετε.
    Η πορεία σας είναι δυσάρεστα προδιαγεγραμμένη επειδή δεν έχετε διάθεση για ανανέωση και εξέλιξη. Μεγάλη μερίδα του κόσμου σας εχουν ταυτίσει με εθνικές τραγιδιες (Βόρεια Μακεδονία, μεταναστευτικό κλπ), με υπερφορολόγιση (μεσαία τάξη, μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες) , με ασταθή οικονομία μνημόνιο, κλειστές τράπεζες, παρά λίγο έξοδο από ΕΕ, με αντιδημοκρατικές διαδικασίες (δημοψήφισμα) με αποτέλεσμα να μην έχετε την εμπιστοσύνη του. Αυτό σε συνδιασμό με την μη ανανέωση προσώπων και ιδεών έπειτα από 5 εκλογικές ήττες σας οδηγεί σε μια ακόμα ξεκάθαρη ήττα και μετά σε εσωκομματικές περιπέτειες.
    Όποιος δεν τα βλέπει, εθελοτυφλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλελε κούρασες μετά από τόσες pass- τες μακεδονικές,τεμπατες,εβοιοτικες και πρόσφατα πυλιοτικες δεν εθελοτυφλεις λόγω ανανέωσης Χρυσοχοΐδη,Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου,Καιλη.Άντε με το καλό και 55 εκλογικές νίκες να χαρούμε και εμείς που δεν θα ψηφίσουμε Άξιο,δημοκρατία, δικαιοσύνη και οικονομική ευμάρεια .

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος18 Ιουνίου 2023 στις 2:36 π.μ.)
      Αφού δεν κατάλαβες την 21 Μαΐου ποιος κούρασε , θα καταλάβεις την 25 Ιουνίου.
      Να είσαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    3. Φιλελε η κούραση δεν "περνά" με την ικανοποίηση του εγωισμού, πάρε τις pass-τες σου και από τις 25 του Ιουνη και μετά θα μας ξεκουράσει ο Άξιος όλους μας να είσαι σίγουρος γιαυτο. Σημ.πιες και μια μπύρα για μένα τον χαμένο.

      Διαγραφή
  13. Φάτε pass μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Γαργαρα έκανε ο Μητσοτάκης το μακεδονικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς τη λένε αυτή τη μνήμη που ξεχνά ότι στα μνημόνια μας έβαλαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ότι ήμασταν υπό επιτροπεία, εθνικό ρεζίλικι με τους όρους του ΔΝΤ, με την υποχρέωση των όρων των μνημονίων του ξεπουληματος της χώρας...και τώρα παριστάνουν τους ανηξερους...η ψήφος σας μεγαλώνει το θράσος και την αλαζονεία τους και όχι μόνο τους ξεπλένει αλλά τους δίνει και λευκή επιταγή να συνεχίσουν το σκοτάδι για τους πολλούς...τα ωραία έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο Τσίπρας έφερε 80 δις μνημόνιο. Δεν το αναφέρεις κύριε αντικειμενικέ. Κι από ότι βλέπεις ο λαός είναι αχάριστος. Δεν αναγνώρισε την σωτηρία του έθνους.

      Διαγραφή
    2. Και έτσι να είναι που δεν ειναι ,ανώνυμε Χαρδουβελη ,τα άλλα 400δις αναδρομικά του Αλέκου ήταν? Ο λαός δεν είναι αχάριστος έρμαιο των ΜΜΕ και επαγγελματιών επικοινωνιολόγων είναι.

      Διαγραφή
  15. Μιλάμε για τεράστιο επαναστάτη κάτι σαν τον Τσε της Ευρωπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ανθέλληνας ΣΥΡΙΖΑ που διασύρει την χώρα διεθνώς με Παπαδημούλη,Κούλογλου και όλα τα μαργαριτάρια του βρίσκεται στα τελευταία του!Καληνύχτα ΑΛΕΞΗ! Επιστροφή στα παλιά σου λημέρια του 4%!Ο ελληνικός λαός σε τιμώρησε για τις ανθελληνικές επιλογές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούρκοι κομάντος στο Κόσσοβο,βάση τουρκική στην Αλβανία ανθελληνες και οι Τούρκοι?

      Διαγραφή
  17. Ήρθε.....τον είδαμε.....πέταξε ''καθρεπτάκια'' στα πιόνια του.....έβγαλαν μαζι του φώτο οι γνωστοί ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.....γελάσαμε....και έφυγε.....
    Την επόμενη Κυριακή θα τους δούμε όλους αυτούς χωμένους στα καβούκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς εγώ δεν θα γελάω με την Αλτσχάιμερ pass-τα που τρως και την επιλεκτική σου άνοια και θα απολαύσω μαζί σου την όλο και καλύτερη γη της επαγγελίας που φαντασιωνεσαι μέχρι να σου πάρουν το σπίτι σου,εγώ δεν έχω.

      Διαγραφή
  18. Το κακό είναι οτι δεν υπάρχει ελπίδα και προοπτική απο πουθενά και για αυτό όλοι γνωρίζουμε ποιοι φταίνε αλλά κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ή δε θέλουμε να το θυμόμαστε και ας αφήσουμε τις εξυπνάδες που πετάμε προς τον Αλέξη για να καταπιούμε πιο εύκολα αυτά που ζούμε και αυτά που έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αηδία πια. Γλυφτρονια για μια σελφι. καμαρώνεις κιολας. Ουουουουσττ ρε όλοι. σιχαμένα οντα. βλέπω χειραψιες κ χαμογελα που βρίζουν όλη μέρα τον συριζα. αηδία όλοι. Ουυυυυστττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ