Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τουρνουά ακαδημιών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στη Βέροια

Μια διοργάνωση με υψηλή συμβολική σημασία έρχεται για να περάσει ένα δυνατό μήνυμα στη Βέροια. Την Κυριακή (11/6, 10:30) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ακαδημιών με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Με κεντρικό μήνυμα «Σήμερα θα είμαστε όλοι νικητές», τα παιδιά των ακαδημιών της Ημαθίας θα φωνάξουν “βροντερό” όχι στη χρήση ναρκωτικών.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης Ημαθίας «Πρόσβαση» και του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Βέροια, του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και της ΕΠΣ Ημαθίας.



3 σχόλια:

  1. Ειλικρινά απορώ πως ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών. Βλέπω ανθρώπους να περπατούν στα χαμένα στη μικρή μας πόλη, ακούω ιστορίες απο οικογένειες που ζουν τον εφιάλτη των ναρκωτικών, παιδιά που ουρλιάζουν και χτυπούν τους γονείς τους .... και αντί να πάει κάποιος να τους πιάσει απο το χέρι, να τους στηρίξει, να τους βάλει σε ένα ίδρυμα να αποτοξινωθούν, να τους σώσει .... κάνετε ποδοσφαιρικό τουρνουά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μετά οι διοργανωτές θα βγούνε φωτογραφίες, και στον απολογισμό τους θα λένε "κάναμε πολλές δράσεις", να 'χαμε να λέγαμε ..... και άλλες τόσες μάνες θα κοιμούνται με την αγωνία πως θα ξυπνήσουν το επόμενο πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης τα ναρκωτικά καταπολεμούνται με φιλαναγνωσία, μπιρίμπα, βιβλίο-τσάι και συμπάθεια και party ''to know us better''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ