Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τοποθετήθηκαν 25 καινούργιες λάμπες LED στο Φράγμα

Σε κακή κατάσταση ήταν ο φωτισμός στην Γέφυρα του Φράγματος (από τις 25 λάμπες ανάβανε μόλις οι 5), με αποτέλεσμα όσα οχήματα περνούσαν από το σημείο να μην έχουν καλή ορατότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι υπεύθυνοι για την άμεση λύση του προβλήματος. 

Μετά από επίσκεψη του Σπύρου Κοτσιαντή και του Γιώργου Καμπά στην Αντιπεριφέρεια, τα αρμόδια συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας έπιασαν αμέσως δουλειά και τοποθέτησαν 25 καινούργιες λάμπες LED.

6 σχόλια:

  1. Οι λάμπες καλά έκαναν και μπράβο που αλλάχτηκαν!! Τους πεζούς και τους ποδηλάτες πάρα τις πινακίδες του απαγορευτικό τι γίνεται που είναι μες το δρόμο όταν διασχίζουν όχι μόνο μέρος της γέφυρας αλλά και όλη τη γέφυρα;;;;
    Αν γίνει κάτι τι γίνεται μετα;;; 2 αυτοκίνητα ίσα ίσα περνάνε και έχεις και αυτούς που νομίζουν βρίσκονται σε δική τους λωρίδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλογές έχουμε να συμαζέψουν μερικά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει βγήκε το ταξίδι στο Παρίσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απαράδεκτο εν έτη 2023 να υπάρχει αυτή η γέφυρα είναι κρίμα έρχεται τόσο ξένος κόσμος λεωφορεία τα οποία αναγκάζονται να περιμένουν να γίνεται μποτιλιάρισμα και σε περίπτωση που τύχει να περάσουν δύο οχήματα μεγάλα ο ένας σίγουρα θα χρειαστεί να γυρίσει με την όπισθεν πίσω ..ντροπή τόσα λεφτά τσεπωνετε ,φτιάξτε κάτι ουσιαστικό και πρακτικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάντια να χαιρόμαστε που έχουν φως οι πυλώνες φωτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αυτονόητο έγινε είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ