Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τι μέλει γενέσθαι» στις μεγάλες φανέλες της Ημαθίας;

Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια. Ποια η ποδοσφαιρική δυναμική πλέον από τις τρεις επαρχίες του Νομού Ημαθίας;

Οι εξελίξεις μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα είναι ραγδαίες, με την αγωνία στο κατακόρυφο για τις μεγάλες φανέλες της Ημαθίας.

Διαβάστε περισσότερα στο sportsfan.gr

7 σχόλια:

  1. Ένας Νομός, τρεις πόλεις μία Ομάδα.
    Όπως γίνονται οι συγχωνεύσεις των μεγάλων Εταιριών σε όλο τον κόσμο για να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και τον ανταγωνισμό. Αναλογιστείτε τα οφέλει, περισσότεροι φίλαθλοι - έσοδα, περισσότεροι χορικοί - χρήματα, μεγαλύτερη οικονομία σε όλα τα έξοδα, μεγαλύτερο φυτώριο νέων ταλέντων, μεγαλύτερος ετήσιος προϋπολογισμός, και πολλά ακόμα, ισχύς εν τη ενώσει.
    Αλλιώς μην περιμένετε επιβίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζει εντελώς λογικό και όχι δύσκολο,
      αλλά θέλει και τα ανάλογα μυαλά και ως γνωστόν ο Έλληνας δεν μπορεί με άλλον συνεταιρικά. Μόνος και ας φαλιρίσει. Τα παραδείγματα άπειρα. Για αυτό και πάμε κατά διαόλου γενικά.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ; ΑΥΤΕΣ Η ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
    3. Στον άσχετο (Ανώνυμος20 Ιουνίου 2023 στις 11:58 π.μ.)
      Εδώ συγχωνεύονται εταιρείες από άλλες Ηπείρους και άλλες χώρες για να επιβιώσουν και να επεκταθούν. Δες τα οφέλη, Άσχετε

      Διαγραφή
    4. Μερικοι ειστε πολυ ρομαντικοι. Εδω φετος ο προεδρος με τον αντιπροεδρο δε μπορεσαν να τα βρουν εσεις θελετε και να ενωθουν οι φανελες.

      Διαγραφή
    5. ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023! Η ΒΑΣΣΙΛΗΣΑ ΕΧΕΙ ΛΑΟ, ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝ ΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!

      Διαγραφή
  2. ke i Larissa 3 omadas ixan stin B ethniki ta tagaria.poso myalo exun ??
    pu na protopane i filathli ??afu oikonomika den Andexun..
    ala o ksathenas epixirimatias vazi ta vava se mia omada san exoda tis epixirisis tu
    ke meta ta kalypti pali afto ginete .o arvanitidis ti ekane ??
    Apla milame exi fygi to endiaferon...apo tus Veriotes mas TELOS !!!
    300 k 400 atoma sto gipedo den lei tipote.Mono otan erxete to PAOKAKI k o GAVROS gemizi ti na to kanume ke stin 3 k 2 k1 katigoria kathe entos edras agonas na ine gemato to gipedo, afto ine giorti podosfairou.ke sta dyskola k sta kala panta mazi. meta ta erthun ke i ependytes ke ta lefta.Apogoitevomaste poly grigora ke ta paratame an gemisi o kosmos to gipedo pios paragondas den ta teli na pari tin omada ???OLOI !!!!!!
    Kali mas mera ke ante oli ston Gioubeka gia TSIPOURA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ