Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στη «Βασίλισσα»: Πέθανε ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος

Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Ο εκλιπών διετέλεσε ποδοσφαιριστής και προπονητής των μεγάλων επιτυχιών της Βέροιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παλαιμάχων: 

«Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του παλιού ποδοσφαιριστή και προπονητή, Γιάννη Ζαφειρόπουλου.

Ο εκλιπών πέρασε με επιτυχία από τον πάγκο της «Βασίλισσας του βορρά» την περίοδο 1976-1977, οδηγώντας την ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στην άνοδο για 3η φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

6 σχόλια:

  1. Θυμηστε μου Χατζάρας ,Μηχαηλιδης,1,2,3, Τοπαλίδης,4, Μασαδης από την 2η σειρά και από την 1η Κεφαλιδης, Κελεσίδης,5, Γαϊτάνος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί ήμουν στο Δημοτικό: 1.Σίμος, 2.Μελετίδης, 3.Μιχάλακας, 4.Τραπεζανλίδης, 5.Στόφας Πουρσανίδης.Αυτό που κερδίζει πάντως τις εντυπώσεις είναι το τεράστιο πλήθος των φιλάθλων και το ότι η καταγωγή των παικτών ήταν από Βέροια και γενικότερα Μακεδονία...

      Διαγραφή
    2. Όσους γνωρίζω από πάνω αριστερά : Μπλατσιώτης,Κοσουλάκης, Σιναχίδης, Παπατζίκος, Πουρσανίδης, Χατζάρας, Μιχαηλίδης, Σίμος, Μελετίδης, ?, Τοπαλίδης, Τραπεζαλίδης, Μασάδης, Κεφαλίδης, Κελεσίδης,Ελευθεριάδης , Γαϊτάνος, ? , Σιούτης, Υφαντίδης ...

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη ......Σωκράτη .....Κουσουλάκης (διόρθωση) !

      Διαγραφή
  2. Και ήταν ομάδα τότε ποιός ήταν πρόεδρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ