Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (5/6 - 11/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Σημαντικές αλλαγές ενεργειών υπάρχουν αυτή την εβδομάδα που μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε περισσότερο κοινωνικοί και εξωστρεφείς από πότε. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Παιχνίδια εξουσίας και επιβλητικές συμπεριφορές είναι πιθανόν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Στις 9/6 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει διαίσθηση και ενσυναίσθηση. Έχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος εμπιστευόμενοι το ένστικτο μας. Στις 11/8 ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας και πάλι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Είναι επιτακτική ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε την επαγγελματική μας ζωή και να προχωρήσουμε σε αναγεννησιακές αλλαγές. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες και οι απαιτήσεις είναι πολλές καθώς η πίεση που νιώθουμε είναι έντονη. Όμως είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε κάθε αλλαγή που μπορεί αρχικά να μας σε βολεύει όμως μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο ενισχύει την διαίσθηση και την διεισδυτικότητα σε οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εμάς. Την ίδια μέρα ο Ερμής μετά κινείται στους Διδύμους, στο ζώδιο της κυβέρνησης του. Η διάθεση να επικοινωνήσουμε με το κοντινό μας περιβάλλον είναι εντονότερη από ποτέ. Παράλληλα σε επαγγελματικό επίπεδο το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μας βοηθούν να αναδείξουμε το επικοινωνιακό μας ταπεραμέντο και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις με την πειθώ και τα επιχειρήματά μας. Ακόμα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο αναδεικνύει την ανάγκη να βιώσουμε την απόλυτη αγάπη. Όμως είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές που μπορεί να έχουν συναισθηματικό και οικονομικό κόστος για αυτό είναι απαραίτητο να κρατήσουμε το μέτρο.

♈ Κριός


Γενικά
Κριέ μου αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ σημαντική για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 6/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο γιατί η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου και είναι το ζώδιο των ερώτων σου αλλά γιατί σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει μέχρι και το φθινόπωρο! Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα όπου τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Στις 11/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση και φέρνει επαφές με φίλους, συγγενείς και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αισθηματικές υποθέσεις και η προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο θα σε απασχολήσουν αρκετά από αυτή την εβδομάδα μέχρι και το φθινόπωρο! Η παρουσία της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που ευνοεί νέες γνωριμίες, φλερτ, ένα νέο έρωτα αλλά και την εξέλιξη μιας σχέσης που ήδη υπάρχει, αποτελεί το καλύτερο νέο για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως οι καλοκαιρινές στιγμές με το σύντροφό σου θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας και πάρα πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ένας νέος έρωτας και να είναι αυτός η αιτία που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα προσωπικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Το γεγονός πως ο Ερμής θα φύγει από το ζώδιο του Ταύρου στο τέλος αυτής της εβδομάδας, καταδεικνύει το τέλος μιας περιόδου όπου υπήρχαν αρκετές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες γύρω από τον οικονομικό τομέα. Με τη νέα θέση του Ερμή θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να γνωρίσεις καλύτερα πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις για τη διευθέτηση ενός επαγγελματικού θέματος, οι οποίες θα φέρουν αποτέλεσμα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το φθινόπωρο, καθώς προς στα τέλη του Ιουλίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματική εσωστρέφεια, η οποία θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις συναισθηματικές σου ανάγκες και με βάση αυτές να κάνεις τις επιλογές σου. Στα τέλη της εβδομάδας (11/6) έχουμε άλλη μία πλανητική μετακίνηση αυτή του Ερμή που φεύγει από το ζώδιό σου και περνά στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας σε προτεραιότητα θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και τα παρελκόμενα του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα «εν οίκω» και αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, μία αλλαγή, μία επισκευή ή ακόμα και μία μετακόμιση. Η συναισθηματική εσωστρέφεια που είναι πιθανό να δημιουργηθεί με τη νέα θέση της Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου και να τις επικοινωνήσεις στο ταίρι σου και αυτό θα έχει θετικό πρόσημο και σε εσένα αλλά και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία νέα γνωριμία η οποία θα είναι ξεχωριστή (δεν θα χαρακτηρίζεται από παρορμητικά συναισθήματα) και όπως φαίνεται θα δημιουργηθεί σε αυτή μια οικειότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει να στρέφεται περισσότερο σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και τη διευθέτηση λογαριασμών και λοιπών οικονομικών υποχρεώσεων. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/6 φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να διαπραγματευτείς και να κερδίσεις κάτι είτε σε οικονομικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα νέα για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, δημιουργεί εξωστρέφεια και σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις τις απολαύσεις της ζωής. Μία έξοδος με το σύντροφό σου, η συνάντηση με φίλους σου, αλλά και μία κοινωνική εμφάνιση αποτελούν σενάρια για αυτή την εβδομάδα, τα οποία θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο και θα δημιουργήσουν πολύ θετικά συναισθήματα! Τα καλά νέα της εβδομάδας δεν σταματούν εδώ καθώς την Κυριακή 11/6 ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας τέλος στην εσωστρέφεια που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας θα είναι η εξωστρέφεια η οποία θα βοηθήσει και μία σχέση που ήδη έχεις αλλά και αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που έχεις ή θέλεις να κάνεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα αλλά και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου (από τα τέλη της εβδομάδας) καταδεικνύουν ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις και ένα ευδιάθετο κλίμα κατά τη διάρκεια επαφών. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι «ό,τι πρέπει» για να κανονίστε μαζί με το ταίρι σου να δείτε φίλους σας και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος μέσω των προσώπων που υπάρχουν στο κοντινό σου περίγυρο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κάνει εντύπωση. Σε κάθε περίπτωση η επικοινωνία θα είναι βοηθητική για την εξέλιξη επαφών και συζητήσεων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έρθουν στα αυτιά σου κάποια ζητήματα τα οποία κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα, όμως χρειάζεται να σκεφτείς αν αξίζει να τους δώσεις σημασία ή απλώς να τα αφήσεις να περάσουν. Αυτό που φαίνεται είναι πως το κλίμα στη δουλειά θα γίνει αρκετά ευχάριστο και περισσότερο επικοινωνιακό, κάτι το οποίο θα βοηθήσει και στην εξέλιξη επαγγελματικών θεμάτων και ακόμα περισσότερο στην περίπτωση που χρειάζεται η συνοχή και επικοινωνία πολλών, για να διευθετηθεί μία υποχρέωση που αφορά τη δουλειά.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα από τη νέα της θέση φαίνεται πως θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να πιάσεις τις σκέψεις σου να γυρίζουν γύρω από οικονομικές διευθετήσεις, λογαριασμούς και υποχρεώσεις και η παρουσία της Αφροδίτης φαίνεται πως θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μία σειρά από τα παραπάνω. Στο τέλος της εβδομάδας (11/6) ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο του Ταύρου και περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια, όμως την ίδια στιγμή θα ενισχύσει τις διαισθητικές σου ικανότητες, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για τις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο ηλιακό σου οίκο και να παραμένει εκεί μέχρι το φθινόπωρο, φαίνεται πως μπορεί να δημιουργεί κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες οι οποίες ενδεχομένως να επηρεάσουν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις διάφορες σκέψεις και σενάρια να σου δημιουργήσουν καχυποψία και να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου τουναντίον προσπάθησε να συζητάς μαζί του κάθε φορά που νιώθεις τέτοιου είδους συναισθήματα να σε κατακλύζουν, ώστε να μη δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η συναισθηματική σταθερότητα θα γίνει η προτεραιότητά σου και θα σε κάνει πολύ αυστηρό με τις επιλογές σου, προκειμένου να βρεις κάποιον που να πληροί τις προϋποθέσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις


Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθεις πως υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που κινούνται σχεδόν σε παρασκηνιακό επίπεδο όσον αφορά τη δουλειά, κάτι που θα σε βάλει σε θέση άμυνας και ενδεχομένως να σε κάνει αρκετά καχύποπτο. Το γεγονός πως ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στα τέλη της εβδομάδας καταδεικνύει πως η διαίσθησή σου πιθανό να μην κάνει λάθος. Για αυτό το λόγο απόφυγε να μοιραστείς επαγγελματικά σχέδια, σκέψεις και οτιδήποτε άλλο θεωρείς πως είναι προσωπικό, σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

♌ Λέων

Γενικά

Λέων μου η εβδομάδα που ξεκινά θα αποτελέσει «κομβικό σημείο» για εσένα, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου (6/6) και θα παραμείνει στη νέα της θέση μέχρι το φθινόπωρο! Αυτό θα συμβεί γιατί κοντά στα τέλη του Ιουλίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της και μέχρι τότε φαίνεται πως θα έχει αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής! Σε προσωπικό/αισθηματικό επίπεδο θα είσαι από τα πιο ευνοημένα ζώδια του καλοκαιριού, καθώς θα φιλοξενήσεις για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα την Αφροδίτη. «Η Θέα του έρωτα» υπόσχεται βελτίωση μιας σχέσης που ήδη υπάρχει, νέες γνωριμίες, επικοινωνία αλλά και ευκαιρίες για να αλλάξεις προς το καλύτερο την εμφάνιση σου, να δοκιμάσεις ένα νέο κούρεμα ή να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ! Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς στις 11/6 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων και φέρνει ευχάριστες στιγμές και επαφές με φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα καταδεικνύει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και νιώθεις πως αυτή σε καλύπτει τότε σε περιμένει ένα καλοκαίρι με το ταίρι σου με πολλές ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ξεκινά ένα διάστημα που θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα, νέοι «θαυμαστές», το φλερτ θα έχει την τιμητική του και θα υπάρξει αέρας ανανέωσης σε αισθηματικό επίπεδο! Μία νέα πολύ σημαντική σχέση, είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο και ένα από τα δώρα της Αφροδίτης σε εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις


Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, καθώς το μυαλό σου θα τρέχει σε σκέψεις για κάποιο ταξίδι, διακοπές, πολύ πιθανό και ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποια ζητήματα της δουλειάς τα οποία θα χρειαστούν προσοχή, προσπάθησε να τα διευθετήσεις παραμένοντας συγκεντρωμένος σε αυτά και απόφυγε μηχανικές κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ζητήματα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη να φεύγει από το ζώδιό του Καρκίνου και να περνά στο ζώδιο του Λέοντα (6/6) είναι πιθανό να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να αποτραβηχτείς από ανθρώπους και καταστάσεις που σου δημιουργούν ένταση και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πράγματα τα οποία μπορούν να σε χαλαρώσουν. Η νέα θέση της Αφροδίτης και η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο μέχρι και το φθινόπωρο, καταδεικνύει πως μπροστά σου έχεις μία περίοδο ενδοσκόπησης και περισυλλογής. Τα συμπεράσματα που θα βγάλεις από την ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σου θα είναι πολύτιμα και θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρξουν κάποιες αφορμές ή κάποια τυχαία γεγονότα, όπως το να πέσει στα χέρια σου μία παλιά φωτογραφία, τα οποία θα σε γυρίσουν σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει ξανά μία σχέση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σκέψου αν τα δεδομένα του «τώρα» έχουν αλλάξει σε σχέση με «τότε». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση λόγω του ότι αυτές τις ημέρες αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο θα υπάρχει η τάση να «γυρίζετε» με το ταίρι σου σε ζητήματα του παρελθόντος, προτίμησε να στρέψεις τη σκέψη και την προσοχή σου σε αυτά που σας έχουν δημιουργήσει θετικά συναισθήματα και όχι σε αυτά που σας είχαν απομακρύνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και να περνά στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων φαίνεται πως βρίσκεσαι στο κατώφλι ενός διαστήματος που θα φέρει αρκετά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία νέα πρόταση ή μία νέα επαγγελματική συμφωνία είναι μερικά από τα σενάρια του επόμενου διαστήματος και φαίνεται πως από αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποια «προειδοποιητικά» σημάδια για αυτό. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες προκειμένου να διαχειριστείς αποτελεσματικά οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τη δουλειά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ μου η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, μέσα από τηλεφωνήματα, μηνύματα και συναντήσεις. Μάλιστα φαίνεται πως αυτές οι ημέρες θα έχουν αρκετές προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επικοινωνιακή διάθεση. Στις 11/6 θα υπάρξει άλλη μία πλανητική μετακίνηση καθώς ο Ερμής θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ή ακόμα και να ξεκινήσεις να οργανώνεις ένα ταξίδι, τη συμμετοχή σου σε κάποια επιμορφωτικά προγράμματα ή μία συνάντηση με πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται γεωγραφικά μακριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές συναντήσεις, επαφές, επικοινωνία και φλερτ, αυτό που με μία λέξη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος μια συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση και αν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στο προσκήνιο, τότε μία νέα γνωριμία αποτελεί μία σημαντική πιθανότητα για αυτές τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις είναι ότι θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η αλλαγή της διάθεσης σου είναι κάτι που θα γίνει εμφανές και στη δουλειά αυτή την εβδομάδα, καθώς θα παρατηρήσεις πως θα έχεις περισσότερη όρεξη να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν ακόμα και κάποιες αγγαρείες που υπάρχουν στο πρόγραμμα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στα τέλη της εβδομάδας καταδεικνύει πως ένα διάστημα που είχε αρκετή εσωστρέφεια έφτασε στο τέλος του, αυτό που ξεκινά θα είναι εντελώς διαφορετικό πιο επικοινωνιακό και με έμπνευση για νέα project!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ μου η εβδομάδα που ξεκινά έχει δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα αλλά και στη διάθεσή σου το επόμενο διάστημα. Στις 6/6 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να βάλεις σε προτεραιότητα τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τους στόχους σου και μάλιστα φαίνεται πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδια σου. Στις 11/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων καταδεικνύει πως ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να έχει περισσότερη εσωστρέφεια σε προσωπικό επίπεδο, όμως θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει το «επιχειρηματικό σου δαιμόνιο» και θα φέρει αρκετές συζητήσεις και σκέψεις για επιχειρηματικά σχέδια αλλά και επενδύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη αφήνει πίσω της το ζώδιο του Καρκίνου και από τις αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το φθινόπωρο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ιδιαίτερα αν δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου, θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα της δουλειάς και να μην τα αφήνεις να επηρεάζουν τη διάθεσή σας αλλά και το κλίμα μεταξύ σας, όταν γυρίζετε σπίτι. Αν δεν δουλεύεις μαζί με το ταίρι σου προσπάθησε απλώς να αφήνεις την ένταση που ενδεχομένως να δημιουργείται από επαγγελματικά θέματα μακριά από τις προσωπικές σας συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος η νέα θέση της Αφροδίτης καταδεικνύει πως μπορεί να υπάρξει ένα ερωτικό/αισθηματικό ενδιαφέρον στη δουλειά, όμως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε να μην επηρεάσει καθόλου το επαγγελματικό κομμάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Με την παρουσία της Αφροδίτης για αρκετούς μήνες στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως εκτός από αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα προκύψουν και αρκετές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Μία νέα συμφωνία, μία νέα θέση με καλύτερες απολαβές ή μία θέση πιο κοντά στο αντικείμενό σου, είναι μερικά από τα σενάρια που μπορεί να πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με το «επιχειρείν» από τα τέλη της εβδομάδας με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να φέρει μία νέα συμφέρουσα πρόταση/διακανονισμό/συμφωνία για τα οικονομικά.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τοξότη μου μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 και η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο μέχρι το φθινόπωρο, δείχνει ότι θα είσαι από τα ευνοημένα ζώδια όχι μόνο αυτής της εβδομάδας αλλά και ολόκληρου του καλοκαιριού! Από τη νέα της θέση η Αφροδίτη πέρα από τις αισθηματικές επιτυχίες που θα φέρει είναι πάρα πολύ πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία όχι μόνο να κάνεις ένα ταξίδι ζωής σε κάποιο προορισμό που επιθυμείς αλλά είναι εξίσου πιθανό να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το εξωτερικό σε ευρύτερο πλαίσιο! Αν επιθυμείς να ζήσεις σε μία άλλη χώρα τότε αυτό το διάστημα αξίζει να εντείνει τις προσπάθειές σου καθώς η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχος σου. Στις 11/6 η είσοδος του Ερμή το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα βελτιώσει ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο -και όχι μόνο- τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για τέσσερις μήνες σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί κάτι το οποίο προδιαθέτει για ευχάριστες εξελίξεις, αισθηματικές επιτυχίες, φλερτ πολύ πιθανό και ένα νέο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος τότε φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι θα ευνοήσει πολύ την προσωπική σου ζωή μέσα από νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού! Η επικοινωνιακή διάθεση, το φλερτ και η εξωστρέφεια θα είναι χαρακτηριστικά αυτού του διαστήματος μέχρι και το φθινόπωρο! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και το σύντροφό σου και αυτές οι ημέρες θα ευνοήσουν τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και την επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η μετακίνηση και του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης σε δύο ζώδια που ταιριάζουν με την ενέργειά σου, θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό περιβάλλον και στη δουλειά. Αν υπήρξαν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε είχαν φέρει σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου ή αν ένιωθες πως το προηγούμενο διάστημα δεν είχες έμπνευση και καλή διάθεση, τώρα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα διευκολύνει τη ροή αρκετών επαγγελματικών ζητημάτων, επαφών και συνομιλιών με συνεργάτες σου, κάτι το οποίο θα φέρει καλά αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει ερωτική διάθεση -δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Άρης- που θα είναι χαρακτηριστικό μιας συνάντησης με ένα πρόσωπο που υπάρχει έλξη και χημεία μεταξύ σας. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε να μη σε παρασύρουν σε παρορμητικές αποφάσεις σε προσωπικές/ αισθηματικές υποθέσεις. Την Κυριακή (11/6) ο Ερμής θα περάσει στο ένα εκ των δύο ζωδίων που κυβερνά -τους Διδύμους- και σταδιακά θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα της καθημερινότητας σου και να βάλεις σε μία τάξη αρκετά από αυτά που επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα δημιουργήσει έντονες στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Έτσι λοιπόν καθώς θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι και το φθινόπωρο φαίνεται πως το καλοκαίρι προμηνύεται «καυτό» και θα δώσει τα «δείγματα» του από αυτήν την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να δημιουργήσεις στιγμές με το σύντροφό σου οι οποίες θα σας φέρουν κοντά κυριολεκτικά και μεταφορικά και μη σταθείς σε ζητήματα τα οποία θα δημιουργούν συναισθηματική αναστάτωση και σας απομακρύνουν. Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες θα ενισχύσουν την έλξη και την καλή χημεία που θα υπάρχει σε μία συνάντηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά μία περίοδος που θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέματα εργασιακής ρουτίνας και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη δουλειά. Η επικοινωνία, η μεθοδικότητα και η οργανωτική διάθεση που θα ενισχυθούν με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά, θα αποτελέσουν βασικούς σου συμμάχους και θα σε βοηθήσουν να «τακτοποιήσεις» καλύτερα την καθημερινότητά σου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε μου η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι περισσότερο εξωστρεφής και θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 και η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο μέχρι το φθινόπωρο καταδεικνύει πως ξεκινά ένα διάστημα με εύνοια για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μία νέα σχέση, μία νέα συνεργασία ή μία γνωριμία η οποία θα παίξει κομβικό ρόλο είτε σε ένα προσωπικό είτε σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, είναι μερικά από τα σενάρια με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση. Στις 11/6 έχουμε άλλη μία πλανητική μετακίνηση καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο που κυβερνά -τους Διδύμους- ενισχύοντας την έκφραση και την καλλιτεχνική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον οίκο που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, φαίνεται πως ξεκινά μία περίοδος η οποία θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση αλλά και την εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτό το διάστημα θα φέρει όμορφες στιγμές μεταξύ σας οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση για να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερα συναισθήματα και σταθερότητα σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες θα είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, μάλιστα είναι πολύ πιθανό μέχρι τα τέλη Ιουλίου να έχει ξεκινήσει και μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή η εβδομάδα θα έχει δημιουργική διάθεση η οποία θα ενισχύεται όσο περνούν οι ημέρες και θα φέρει αρκετές ιδέες γύρω από θέματα της δουλειάς. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες και κάποια σχέδια που έχεις για τη δουλειά και να βρεις υποστηρικτές σε αυτά!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (6/6) κάτι που δείχνει πως αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα σε παρακινήσει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε εσένα σε καθημερινή βάση και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να εντάξεις μία ευχάριστη δραστηριότητα στην καθημερινότητά σου. Αφουγκράσου τις προσωπικές σου ανάγκες και προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα, ιδιαίτερα αν το διάστημα που διανύεις είναι αρκετά απαιτητικό. Στις 11/6 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να διευθετηθούν κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες ή ζητήματα του σπιτιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα και η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο για περίπου τέσσερις μήνες, καταδεικνύει πως ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να σε βρει χωρίς ιδιαίτερες «τυμπανοκρουσίες», σε ένα μέρος που βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά, σε ένα αγαπημένο σου μαγαζί ή πολύ πιθανό και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το καλύτερο δώρο που έχεις να κάνεις σε αυτή είναι να παρακινήσεις το σύντροφό σου και να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μικρά ή μεγάλα πραγματάκια τα οποία σας χαλαρώνουν, σας αποφορτίζουν και σας δημιουργούν θετική διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι διάφορους τρόπους για να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου στη δουλειά, έτσι θα στραφείς και θα αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε σε γεμίζει θετικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια που βρίσκεσαι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά και θα δεις πως και τα υπόλοιπα (αυτά που είναι περισσότερο απαιτητικά) θα διευθετηθούν με μεγαλύτερη διάθεση και χωρίς πίεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ