Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/6 - 2/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, έχουμε τον σχηματισμό μίας εκρηκτικής αστρολογικής όψης, η οποία μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να λειτουργήσουμε προσεχτικά, προστατευμένα αποφεύγοντας κάθε εστία κινδύνου!
Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει την δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (21ο), μία όψη η οποία έρχεται για να εκφράσει ανατρεπτικά και απρόσμενα δυναμικά εκρηκτικά γεγονότα! Συλλογικές αντιδράσεις, εξεγέρσεις, περιστατικά που σοκάρουν ή και ανατρέπουν δεδομένα είναι μερικές από τις εκφάνσεις αυτής της όψης.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι σημαντικό το επόμενο διάστημα να χαλιναγωγήσουμε την αντιδραστικότητα και την επαναστατικότητα. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα περάσουν από τον κυκλώνα δυνατών καβγάδων που θα ξεσπούν ξαφνικά και με ιδιαίτερα προκλητικές συμπεριφορές ! Προσοχή πρέπει όμως να δείξουμε και για την αποφυγή ατυχημάτων ή ακόμα και για βλάβες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα και χρειάζεται να δείξουν παραπάνω προσοχή 2 μέρες πριν και 2 μέρες μετά την κορύφωση της όψης, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, την τελευταία εβδομάδα του μήνα δίνεις έμφαση στα γεγονότα μέσα στο στενό περιβάλλον και άλλο τόσο στον επαγγελματικό χώρο. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, κρίσεις κορυφώνονται, σχέσεις δοκιμάζονται. Διάλεξε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις επιδιώξεις σου. Απόφυγε εντάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και μην παρασύρεσαι από προκλήσεις που δεν έχουν νόημα. Η Αφροδίτη σου χαρίζει γοητεία, αλλά εσύ θέλεις άμεσα αποτελέσματα. Φρόντισε να μην προσπεράσεις μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά και προσωπικά σου ζητήματα. Ο Άρης σε κάνει ατρόμητο αλλά δες μήπως υπάρχουν αόρατες παγίδες γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα αυτή την εβδομάδα αναμένεται να λειτουργήσεις απερίσκεπτα και επιπόλαια … Αυτό σημαίνει πως είτε δεν θα δώσεις καμία σημασία στην αισθηματική σου ζωή και θα χάσεις κάτι σημαντικό, είτε μπορεί να κάνεις κάποιες επιπολαιότητες που εντέλει θα σου κοστίσουν. Βάλε φρένο και τα μάτια σου να είναι δεκατέσσερα γιατί η εβδομάδα έχει αστάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι απαραίτητο να είσαι προσεχτικός σε αποφάσεις,συζητήσεις, συμφωνίες … Οι παρανοήσεις, τα λάθη και οι υπόγειες και δόλιες ενέργειες αναμένεται να σε βάλουν σε μπελάδες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα η οικογένεια θα σε απασχολήσει και θα απορροφήσει μέρος της δραστηριότητάς σου. Αν ανησυχείς για κάτι φρόντισε να το διαχειριστείς και να το βελτιώσεις. Αλλαγές προκύπτουν στο πρόγραμμά σου και καλό θα ήταν να έχετε έτοιμες εναλλακτικές. Αισθηματικά προσπάθησε να υπάρξει εκτόνωση και συνεννόηση. Οι σχέσεις είναι ευαίσθητες αυτήν την περίοδο για εσένα και πρέπει να κάνεις υπομονή. Διοχέτευσε ωφέλιμα τη δημιουργικότητά σου , ώστε να αποφύγεις κόντρες με ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να ασπαστούν τις απόψεις σου . Μια μικρή οικονομική ενίσχυση, ή τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας θα σε ανακουφίσει πρόσκαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού δημιουργεί ένα εύφλεκτο κλίμα στον τομέα των σχέσεων και έτσι δεν μπορώ να πω ότι είσαι ικανοποιημένος από την αισθηματική σου ζωή αυτή την βδομάδα. Παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά και επαναστατείς, αντιδράς και κοντράρεσαι! Αν θες να κρατήσεις τις ισορροπίες κράτησε κάποιες αποστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ασυμφωνίες στα οικονομικά είναι αναμενόμενες μέσα στην εβδομάδα, είτε καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σου χρήματα που περίμενες. Στον επαγγελματικό τομέα δίνονται λύσεις και οι επαφές που θα κάνεις μέσα στην εβδομάδα θα φέρουν σταθεροποίηση.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, οι εξελίξεις της εβδομάδας ευαισθητοποιούν την αίσθηση της συναισθηματικής σου ασφάλειας και την γενικότερη κατάσταση των οικονομικών σου. Ο Δίας στον Ταύρο σε κάνει πρακτικά πιο επιδέξιο. Ο Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει τη δεκτικότητα, μαζί όμως τις καθυστερήσεις και τις κάθε λογής φαντασιώσεις σου. Η τακτική που πρέπει να ακολουθήσεις είναι αυτή της μεθόδευσης και όχι της ανταπόδοσης. Μην αφήνεις τα μυστικά σου να διαρρεύσουν και μην ενδίδεις σε πιέσεις της οικογένειας, ή του στενού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα πρόσεξε τα λόγια σου γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων με εκείνους που δεν σε συμφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ διανύεις μία εβδομάδα που βρίσκεσαι μπερδεμένος και διχασμένος σε θέματα αισθηματικά. Προσοχή όμως, γιατί οι εναλλαγές στις διαθέσεις και στα συναισθήματά σου μπορεί να σε παρασύρουν σε αποφάσεις ή και σε λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές αλλαγές γίνονται στον επαγγελματικό τομέα, όπου σε αγχώνουν, αλλά εσένα θα σε βγάλουν σε μία πολύ καλή και σταθερό εργασιακή και οικονομική πορεία.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν καθώς Ήλιος και Ερμής συναντιούνται στο ζωδιακό σου χώρο. Προσωπικές υποθέσεις προωθούνται αλλά αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις λίγο περιπλέκονται. Κάποια γεγονότα είναι σημαντικά για την εξέλιξή σου και θα πρέπει να προβάλεις τις ικανότητες και τις ιδιότητές σου. Είναι τώρα που η γνώμη σου επηρεάζει το περιβάλλον και οι επιθυμίες σου βρίσκουν θετική ανταπόκριση. Θα δώσεις αγώνα για οικονομικό όφελος, καθώς τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο σε αυτόν τον τομέα. Τα λάθη του παρελθόντος σου έγιναν μάθημα και τώρα είσαι πιο αποτελεσματικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει τώρα σε μία πιο σταθερή τροχιά και ανοίγονται και ευκαιρίες για να μπορέσεις να ικανοποιηθείς μέσω της συντροφικότητας. Μία σχέση σοβαρεύει και επισημοποιείται. Μία νέα γνωριμία – για σένα που είσαι χωρίς ταίρι – αναμένεται να μπει στην ζωή σου με σκοπό να μείνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κυριαρχεί ένα ασταθές και ασαφές κλίμα αυτή την εβδομάδα και ανησυχείς για τις προοπτικές της εργασίας σου, όμως θα ξεπεραστεί η όποια δυσάρεστη κατάσταση. Στα οικονομικά βγαίνουν ξαφνικά έξοδα.

♌ Λέων

Γενικά

Βρίσκεσαι στο προσκήνιο των εξελίξεων και πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, ενεργείς και διαχειρίζεσαι. Προστάτεψε τη διάθεσή σου από την επεμβατική συμπεριφορά κάποιων και μη δίνεις σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε εφοδιάζει με τύχη και κάνοντας τις συμπτώσεις περισσότερο ευνοϊκές για την κάλυψη των ιδιοσυγκρασιακών σου αναγκών. Το ίδιο και ο Άρης που σε εφοδιάζει με επιχειρήματα και ενεργητικότητα. Αξιοποίησε και μαζί πρόσεξε ερωτικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Απόφυγε επίσης το ενδεχόμενο μιας διάψευσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σίγουρα σου χαρίζει την λάμψη, τον ερωτικό μαγνητισμό, απλά αυτή την εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά επαναστατικά και αντιδραστικά, θυμώνοντας με τις υπεκφυγές του ατόμου που έχεις στην καρδιά σου !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η εβδομάδα εκπέμπει SOS! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρεις και για να τα παίξεις όλα για όλα τολμώντας σε μία αλλαγή!

♍ Παρθένος

Γενικά

Το διάστημα που ξεκινά σε θέλει προσεκτικό απέναντι σε υποσχέσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Μπορεί κάποια συμφωνία να εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, αλλά στην πραγματικότητα εσύ είσαι που την στηρίζεις. Έλεγξε το συμφέρον σου και κατάστρωσε μια καλύτερη στρατηγική με λιγότερη ανοχή. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σε κάνει πιο παραγωγικό, αλλά και πιο ανυπόμονο. Αισθηματικά , είναι ο σύντροφός σου που παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα έχεις απρόσμενα, όμορφες στιγμές με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι μπερδεμένος και συγχυσμένος στα αισθηματικά! Είτε είσαι ανάμεσα σε 2 πρόσωπα, είτε βαριέσαι και θέλεις να λοξοκοιτάξεις … είτε πολύ απλά προκύπτουν ψέματα και συγχύσεις με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις συνεννοήσεις και στα ραντεβού που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η εβδομάδα είναι νευρική και με αλλαγές στα σχέδια και στις συμφωνίες. Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ και αυτή την εβδομάδα και η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα συνηγορούν ώστε, ότι σε αφορά, να εξελίσσεται σε υπερθετικό βαθμό. Πρόσεξε τη δύναμη της γοητείας σου καθώς είναι εύκολο να σε βάλει σε μπελάδες, άσχετα αν ευθύνεσαι ή όχι για κάτι τέτοιο. Απέφυγε το ναρκισσισμό και φρόντισε να πατάς γερά στη γη γιατί υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Μην αγνοείς την προσφορά ενός ανθρώπου και προσπάθησε να είσαι συνεπής όσον αφορά στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων . Θα ήταν επίσης σοφό να αποφύγεις περιττές, νέες αγορές ή να συνάψεις δάνεια για κάτι τέτοιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας είναι σε μία καλή πορεία, αρκεί να συγκρατήσεις την ευθιξία και την τάση σου να παρεξηγείσαι εύκολα με το κάθε τι ! Ένας έρωτας σε αναγκάζει να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση και να ξεφύγεις από στερεότυπα που έχεις στο μυαλό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Καρκίνο στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα καριέρας, καταξίωσης και επαγγελματικής προβολής. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να πετύχεις έναν μεγαλόπνοο στόχο. Στα οικονομικά κυριαρχεί η αστάθεια.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σημαντικές οι επόμενες μέρες με έμφαση το τέλος της εβδομάδας και με ενίσχυση της τύχης στα αισθηματικά όπου όμως θα πρέπει να διατηρήσεις το ήπιο ύφος που μόνο εσύ ξέρεις να το μετατρέπεις σε γοητεία . Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ, θα εργαστείς και θα επιδιώξεις την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σου φιλοδοξίας. Στο μεταξύ απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους ισχυρούς όπως και με επαγγελματικούς ανταγωνιστές σου. Παρότι το διάστημα θεωρείται αρκετά ενισχυτικό για χειμαζόμενους τομείς της οικονομίας, επίλεξε τον κατάλληλο τρόπο για να υπερασπιστείς τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό οι σχέσεις σου γίνονται πεδίο μάχης αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι σε μόνιμο δεσμό, ο σύντροφός σου σε αιφνιδιάζει με τις ξαφνικές εναλλαγές στις διαθέσεις του. Αν δεν έχεις σχέση η εβδομάδα δεν ευνοεί για μία νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η εβδομάδα είναι ταραχώδης και πρέπει να αποφύγεις την σύγκρουση με άτομα που συνεργάζεσαι. Στον οικονομικό τομέα οι ειδήσεις, τα έγγραφα και οι επαφές που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα θα έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Σχετικά καλή η τελευταία εβδομάδα του φετινού Ιουνίου για εσένα αγαπητέ μου Τοξότη. Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σε κουράσουν, αλλά αυτό δεν θα σταθεί ικανό ώστε να αναβάλεις ένα ταξίδι, ή να περιορίσεις την κοινωνική σου ζωή. Αισθηματικά υπάρχει εποικοδομητική ένταση! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να επιλέξεις το καλοκαιρινό σου ταίρι, που θα προκύψει απρόοπτα. Στα οικονομικά κινήσου με προνοητικότητα και μην ανοίγεσαι σε αγορές ή σε νέες συμφωνίες εάν δεν έχεις σίγουρα εχέγγυα επιτυχίας. Μια μικρή δυσκολία θα εμφανιστεί στα οικογενειακά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα δίνουν την ευκαιρία αισθηματικής ανανέωσης ή και νέων γνωριμιών. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο εσύ δεν ξέρεις ξεκάθαρα τι θέλεις , τι σε γεμίζει και τι αισθάνεσαι έτσι λοιπόν είσαι πιο ευάλωτος σε λάθη! Προσοχή στις επιλογές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα καθώς ξετυλίγεται σου προσφέρει μία σημαντική ευκαιρία επαγγελματικής και οικονομικής ανακούφισης. Σταθεροποιούνται εργασιακά σχέδια και ξεπερνάς ένα σημαντικό εμπόδιο.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, προσπάθησε να ακολουθήσεις μία πιο μετριοπαθή διαδικασία συνεννόησης και συναλλαγής. Τα γεγονότα θα δοκιμάσουν την αντοχή σου αρκετές στιγμές. Είτε το θέλεις είτε όχι οι άλλοι έχουν το πρώτο λόγο τώρα. Επαγγελματικά παρέμεινε συνεπής στις υποχρεώσεις σου , αν και είναι οι εξωτερικοί παράγοντες που πιέζουν για τη λήψη αποφάσεων και πιο δραστικών μέτρων. Σε ότι δεν γνωρίζεις πώς να το διαχειριστείς, ζήτησε τη γνώμη ειδικών και όχι απλά φίλων. Στα ερωτικά πάρε πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το σύντροφο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Καρκίνο, βελτιώνουν την σχέση σου και τονώνουν την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζουν με τον Δία και τον Κρόνο, προσφέρουν στο «πιάτο» τον έρωτα που θέλεις και ζεις από τις πιο ονειρικές στιγμές για το φετινό καλοκαίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου προκύπτουν αναβολές και συγχύσεις, η ασυνέπεια σε εκνευρίζει και σε πάει πίσω. Στον οικονομικό τομέα το τετράγωνο Άρη – Ουρανού προκαλεί ξαφνικά έξοδα που σε αποδιοργανώνουν.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αναμοχλεύσεις συναισθημάτων και νέες εξελίξεις στο στενό περιβάλλον φέρνουν οι επόμενες μέρες για εσένα. Υπερασπίσου μια σχέση που τώρα περνάει μία κρίση και απόδειξε, στον εαυτό σου κυρίως, ότι εννοείς αυτά που λες! Η εργασία τρέφει τις φιλοδοξίες σου, αλλά μην ξεχνάς ότι όλα χρειάζονται ένα μέτρο. Εκείνο που πρέπει να αποφύγεις είναι να δεσμευτείς σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες απαιτούν γνώσεις που δεν έχεις. Η εβδομάδα σε προτρέπει να βρεις ένα λόγο για σύντομες διακοπές ή να αποδεχτείς μια πρόσκληση για ταξίδι ή ψυχαγωγία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο Λέοντα τονώνουν την ερωτική διάθεση αλλά και την αισθηματική σου ζωή! Το τετράγωνο όμως των δύο αιώνιων εραστών με τον Ουρανό, ανατρέπει κάπως τα δεδομένα, έτσι λοιπόν μία νέα ερωτική ιστορία μπορεί ξαφνικά να ξεφτίσει από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο φόβος της δέσμευσης είναι τονισμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι σταθεροποιητική για ζητήματα εργασίας και οικονομικών παρόλο που θα προκύψουν κάποιοι καβγάδες είτε με συνεργάτες σας, είτε με άτομο της οικογένειας που ζητά περισσότερα χρήματα από ότι συνήθως.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ προσπάθησε να είσαι οργανωμένος και ανεπηρέαστος από ότι συμβαίνει μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Υπερασπίσου επιδιώξεις και ανθρώπους που σε αγαπούν, μην εκνευρίζεσαι στο ενδεχόμενο καθυστερήσεων και αν είσαι εκτεθειμένος οικονομικά ζήτησε έγκαιρα πίστωση χρόνου. Σε γενικές γραμμές η εποχή σε βοηθά και πρέπει να τα καταφέρεις , έστω και αν πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σου δεν ακολουθούν τη δική σου νομοτέλεια. Λειτούργησε έξυπνα και όχι αναβλητικά. Υπερασπίσου επίσης την ψυχική σου υγεία και απομακρύνσου από ότι σε φθείρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε ταξιδεύει και σε ικανοποιεί αυτή την εβδομάδα, όμως επειδή ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή προσπάθησε να μην χτίζεις παλάτια στην άμμο … Κάνε μικρά βήματα την φορά και μην ξεγελιέσαι νομίζοντας ότι αυτό που ήθελες πάντα το έχεις βρει.Στο λέω για να μην την πατήσεις …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα είσαι σε εγρήγορση αυτή την εβδομάδα και αλλάζουν κάποια σχέδια ή συμφωνίες και αυτό σε αναστατώνει, όμως το διαχειρίζεσαι! Στον οικονομικό τομέα , διακρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν λειτουργήσει με φερεγγυότητα και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τους δίνεις άλλη πίστωση χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ