Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/6 - 25/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά …. Ε και; Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και κάποιες στιγμές ναι, όλα πηγαίνουν στραβά και δεν υπάρχει κάτι περίεργο ή αλλόκοτο σε αυτό …. Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας από το ζώδιο της κυριαρχίας του τον Δίδυμο, σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ (7ο 12’) δυσχεραίνοντας και παγώνοντας τις επικοινωνίες μας και προκαλώντας απογοήτευση εξαιτίας δυσάρεστων σκέψεων ή και συνειδητοποιήσεων.

Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου νιώθουμε πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε με το περιβάλλον μας, διακρίνουμε ότι υπάρχουν αντιστάσεις, όρια και ότι έχει δημιουργηθεί χάσμα που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθεί. Στις ανθρώπινες σχέσεις λοιπόν επικρατεί το κλίμα της αδιαλλαξίας και της ανάγκης να μπουν όρια και αποστάσεις. Δεν λείπουν όμως και τα σκληρά, αιχμηρά, πικρά λόγια που χαρακτηρίζονται από την διάθεση να σε δικάσω, να σε τιμωρήσω ή και να σε βάλω στην θέση σου, καθώς και η ανάγκη για την λήψη σημαντικών αλλά και σκληρών αποφάσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί μία κατάσταση.

Εκτός από τις επικοινωνίες της καθημερινότητας με τα άτομα που διατηρούμε μία σχέση, ή ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή, η επιρροή αυτής της όψης θα έχει και άλλες μορφές εκδήλωσης. Θα υπάρξουν δυσάρεστα νέα που θα προκαλέσουν πικρία, απογοήτευση, ή που θα σημάνουν ότι υπάρχει ένα εμπόδιο, μία πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί. Θα μπλοκαριστούν ή και θα ματαιωθούν σκέψεις, σχέδια, συμφωνίες …. Συνάμα παρατηρούμε, ότι οι σκέψεις που θα τριγυρίζουν στο μυαλό καθώς οδεύουμε προς την κορύφωση της όψης θα είναι αρκετά απαισιόδοξες, γεγονός που θα εντείνει την άσχημη διάθεση αλλά και την ανάγκη για εσωστρέφεια και απομόνωση.

Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου όμως, παρόλες τις δυσκολίες που επιφέρει στις ανθρώπινες επικοινωνίες είναι και μία όψη που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα προς όφελός μας. Με ποιο τρόπο; Με το να οργανωθούμε, να αγαπήσουμε τα όρια και να αρχίσουμε να τα εφαρμόζουμε στην ζωή μας εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, προκειμένου να επιτύχουμε μία σωστή δομή …Με αυτή την όψη παράλληλα συνειδητοποιούμε στην πορεία, ότι μέσω προκλήσεων και δοκιμασιών, πήραμε αποφάσεις που μπορεί σε παρελθόντα χρόνο να «τρενάραμε» γιατί μας ζόριζαν, μας δυσκόλευαν. Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ωριμάζουν κάποιες σκέψεις μέσα μας, συνειδητοποιούμαι ότι έχει έρθει η ώρα να τερματίσουμε, να κόψουμε ή να αποστασιοποιηθούμε από κάτι και αυτό εντέλει μπορεί να σταθεί ωφέλιμο για την πορεία μας.

Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν τα θετικά και ας δείξουμε πνεύμα υπομονής και συγκαταβατικότητας στα δύσκολα….

Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου επηρεάζει κυρίως τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5-9 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα έχεις το ένστικτο του ακροβάτη … Κάνεις ένα αργό αλλά σταθερό βήμα την φορά, το οποίο και θα σε φτάσει στο στόχο που έχεις βάλει απέναντί σου! Η αδρεναλίνη σου χτυπά κόκκινο, ο κίνδυνος σου φαίνεται δελεαστικός, όμως τα καταφέρνεις χωρίς κανέναν δισταγμό! Έχεις τον τρόπο να επηρεάσεις τους άλλους προκειμένου να ξεφύγεις από παγίδες, από σκοπιμότητες και αυτό τον τρόπο αξιοποιείς στο έπακρο τις δυνατότητές σου! Μην χάνεις από το οπτικό σου πεδίο την ικανοποίηση, την χαρά και να θυμάσαι να μένεις μακριά από ανθρώπους που θέλουν να είσαι ο πρωταγωνιστής του δικού τους δράματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας συνεχίζει μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού αναμένονται καυτές και εκπληρωτικές για τα ζητήματα καρδιάς. Θα σου συνιστούσα ωστόσο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ή μίας γνωριμίες. Η παρορμητικότητα μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο Δία – Κρόνου που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα προσφέρει την θεμελίωση σχεδίων επαγγελματικών και οικονομικών. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ανταμειφθείς για προσπάθειες που έχεις κάνει εδώ και καιρό!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να περάσεις στην ωφέλιμη αντίδραση που θα κουράσει κάθε επίδοξο ταυρομάχο που θα προσπαθήσει να τα βάλει μαζί σου! Διανύεις μία περίοδο μεταβατική και εκρηκτική τόσο στα επαγγελματικά όσο κα με το οικείο περιβάλλον, χρειάζεται λοιπόν να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου και να οργανωθείς. Κάτι που δεν πήγε καλά στο πρόσφατο παρελθόν, είτε χάνει την αξία του, είτε σε οδηγεί σε πιο ουσιαστικές επιλογές. Οι φίλοι θα σε υποστηρίξουν και θα σου προσφέρουν όση κάλυψη χρειάζεσαι. Οριστικές αποφάσεις όμως καλό είναι να παρθούν μετά τα μέσα της επόμενης εβδομάδας!!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες καταστάσεις τις παίρνεις πολύ προσωπικά, θίγεσαι, απογοητεύεσαι και νευριάζει… Μην τα θέλεις όλα δικά σου και θυμήσου πως η επιμονή που έχεις δεν βγαίνει πάντα σε καλό στα αισθηματικά! Μία παρελθοντική ερωτική ιστορία σου ξυπνά έντονα το ενδιαφέρον αλλά και το συναίσθημα … Είναι γινάτι ή όντως επιθυμείς μία επανασύνδεση; Οι μέρες που ακολουθούν θα σου δώσουν την απάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τολμών νικά, βρες το θάρρος να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το επαγγελματικό σου μέλλον και να ξέρεις ότι θα λάβεις και στήριξη – ειδικά αυτή την εβδομάδα -! Κάποιες οικονομικές συζητήσεις θα δώσουν ελάφρυνση!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η λέξη κλειδί για την εβδομάδα που ξεκινά είναι η αποστασιοποίηση! Πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σου δεν σε αφορούν, αλλά με κάποιο τρόπο σε μπλέκουν σε μια άχαρη καθημερινότητα. Αυτό όλο εξάπτει τη ρητορική σου δεινότητα με αποτέλεσμα να γίνεσαι για μια ακόμη φορά το επίκεντρο ενός ετερόκλητου ακροατηρίου. Αν ψάξεις θα βρεις τις λύσεις και αν δεν αρνηθείς τον κόπο θα ανοίξεις νέους δρόμους στη ζωή σου. Όλα είναι ζήτημα τολμηρών αλλαγών, αλλά με προσεκτικά βήματα τη φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το χιούμορ και η ευγλωττία σου σε κάνουν να βρίσκεσαι πόλος έλξης στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα … Έχεις τον τρόπο να καταφέρνεις αυτό που θέλεις στον έρωτα, γιατί αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι το κουμπί του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Ένα μήνυμα, ή μία συνάντηση θα σημάνει την έναρξη του καλοκαιριού στην ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κουραστεί στα επαγγελματικά οι πλάτες σου είναι φορτωμένες με πολλά και δεν είσαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Πριν βιαστείς να γκρινιάξεις θυμήσου ότι η εβδομάδα σου δίνει την δικαίωση και την σταθεροποίηση που περιμένεις. Στα οικονομικά αρκεί να κάνεις καλή διαχείριση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, μεταφορικά θα μπορούσα να πω πως αυτή την εβδομάδα είναι σαν να προπονείσαι στο άθλημα της σκυταλοδρομίας. Επειδή αποστολή σου είναι να περάσεις καίρια ζητήματα από το ένα χέρι στο άλλο, δίνεις προτεραιότητα στον συντονισμό, ώστε να μη χαθούν ευκαιρίες και χρόνος. Χρήματα περνούν από τα χέρια σου, αλλά δεν προλαβαίνεις να τα δείς. Σημασία έχει να ξοδεύονται για καλό σκοπό, ή να τοποθετούνται εκεί που θα αποδώσουν. Πρόσεξε με ποιους διαφωνείς και ποιους προκαλείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην τα θέλεις όλα δικά σου στον έρωτα αυτή την εβδομάδα … Οι καχύποπτες σκέψεις σε κάνουν να λειτουργείς απόλυτα και κτητικά στο ταίρι σου και αυτό προκαλεί προβλήματα ανάμεσά σας. Αν δεν έχεις σχέση προσπάθησε να ξεφύγεις από την ερωτική προσκόλληση στο παρελθόν, δεν σε οδηγεί πουθενά και το ξέρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έρχονται κάποια νέα που σε ικανοποιούν και σου δίνουν επιβράβευση! Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις δώρο – έκπληξη … σε καλή μεριά!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, είσαι ο πρωταγωνιστής και αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να μην ξεχνάς το ρόλο σου, αλλά να τον μάθεις πολύ καλά! Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να μην επηρεαστείς στα σχέδιά σου από τρίτους, ή να μην βυθιστείς στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια … Φύλαξε τα χρήματά σου, κάποιοι που σε προσεγγίζουν δεν έχουν πολύ καλό σκοπό! Εν τω μεταξύ, ότι συμβαίνει γύρω σου είναι εύκολο στη διαχείρισή του, ενώ η απομάκρυνση ενός τοξικού ανθρώπου σου κάνει καλό! Ταξίδια και μετακινήσεις σου φέρνουν χαρά και ανανέωση που τόσο την χρειάζεσαι. Οι νέες γνωριμίες θα εξάψουν τη φαντασία και κάποιες θα μείνουν στη ζωή σου για καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξαιρετική εβδομάδα για τα ερωτικά σου … Αν είσαι ήδη σε μία σχέση απολαμβάνει ωραίες στιγμές με το σύντροφό σου, κάνετε τις μετακινήσεις σας, αλλά υπάρχουν και χαρμόσυνα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν δεν έχεις σχέση διανύεις την καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς για να κάνεις γνωριμία που θα εξελιχθεί σε έναν έρωτα που θα κρατήσει για πολύ καιρό στην ζωή σου! Μην χάνεις χρόνο …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο σου εγγυάται πως αυτή την εβδομάδα με μικρές κινήσεις από την πλευρά σου θα ανοιχτούν μοναδικές ευκαιρίες ανόδου και εξέλιξης. Μην μένεις με δεμένα τα χέρια είναι η κατάλληλη στιγμή για την προαγωγή ή την αύξηση που επιζητούσες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα θα μπορούσα να την περιγράψω, σαν ένα παραγωγικό μελίσσι που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται γύρω σου αλλά εσύ δεν βιάζεσαι να μαζέψεις το μέλι, το αφήνεις να ωριμάσει. Προνοείς για το μέλλον και ίσως είναι η πρώτη φορά μέσα σε αυτή την χρονιά, που οι άλλοι έμαθαν τον τρόπο της δουλειάς σου και μέρος της κοσμοθεωρίας σου! Χαλάρωσε λοιπόν, απόλαυσε τη φροντίδα που σε περιβάλλει, σταμάτησε να ανησυχείς για το αύριο και κατάλαβε πόσο απαραίτητος είσαι. Άνοιξε δρόμους επικοινωνίας και δες με χιούμορ όσα δεν μπορείς να εξηγήσεις με τη λογική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ακολούθησε το ένστικτό σου στα αισθηματικά, σίγουρα έχει να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, από ότι προσπαθούν να σου τα παρουσιάσουν! Οι μέρες συνεχίζουν να έχουν χαρακτήρα απατηλό, για το λόγο αυτό κράτησε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σου και το αξίζεις, γιατί είναι φανερό ότι έχεις πειθαρχήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχεις οργανώσει τα επαγγελματικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Κάποιες ειδήσεις στα οικονομικά θα προσφέρουν σιγουριά και εξασφάλιση!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα είναι σαν να είσαι ο σκηνοθέτης μίας ταινίας που θα κάνει πραγματικά αίσθηση, επιλέγεις τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν την «ταινία» σου και αναθέτεις ρόλους! Με λίγα λόγια, οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα πάντα γύρω τους, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι θα βάλεις και κάποιους ανθρώπους στην θέση τους γιατί ίσως είχαν ξεφύγει από τα όρια ! Άσχετα αν η ταινία είναι μικρού, ή μεγάλου μήκους, θα αποδειχτεί ωφέλιμη για εσένα και τους γύρω σου καθώς πολλά μπαίνουν σε νέα βάση, ενώ ο από μηχανής θεός θα οδηγήσει σε αποκορύφωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ή δεν θέλεις θα μου πεις απόψε τα μυστήρια κόψε, φτάνει ως εδώ … Αυτό ακριβώς το τραγούδι σιγοψιθυρίζεις αυτή την εβδομάδα όλο νόημα στα ερωτικά σου γιατί πολύ απλά σου ταιριάζει … Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και δεν μένεις άλλο σε στάδιο αναμονής … Θες να περάσεις καλά και φροντίζεις να γίνει με όποιον τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που αισθάνεσαι εξαντλημένος στα επαγγελματικά, η εβδομάδα προσφέρει την ηθική ανταμοιβή και την σταθεροποίηση που προσμένεις. Στα οικονομικά θα υπάρξει στήριξη από κάποια νέα πηγή εσόδων.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η στενή προσέγγιση Άρη και Αφροδίτης στον Λέοντα συνεχίζει να είναι πρόκληση για εσένα. Είτε έχεις ξεσηκωθεί για διακοπές και πράγματι θα τις υλοποιήσεις, είτε έχεις ένα καινούριο επαγγελματικό, ή επιχειρηματικό ενδιαφέρον που είναι πρόσφατο και μπορεί να είναι εποχιακό. Αν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, βάλε τα δυνατά σου να τα πραγματοποιήσεις. Ο Ερμής στους Διδύμους επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικές, να αντικαταστήσεις απώλειες και να κάνεις και νέες γνωριμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξάγωνο Δία – Κρόνου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ, μία όψη που για σένα δηλώνει πιθανότατο γάμο, σταθεροποίηση σχέσης ή και ωρίμανση σχεδίων στα αισθηματικά! Το σίγουρο είναι ότι πλέον ξέρεις τι θέλεις και τι αξίζεις, τίποτα λοιπόν δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην χαρά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές στα επαγγελματικά σου είναι εξαιρετικές και είναι φανερό ότι κερδίζεις όχι μόνο την συμπάθεια, αλλά και τον θαυμασμό! Κάποιες ειδήσεις στα οικονομικά θα δημιουργήσουν το αίσθημα της προσμονής για την λήψη κάποιων χρημάτων.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, είναι πράγματι, τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς, ένα καλό διάστημα για εξόρμηση, για διακοπές και για διασκέδαση ή ψυχαγωγία. Ο μόνος τομέας που παραμένει ενοχλημένος, ή βαρύς, είναι ο οικογενειακός. Σίγουρα όμως, επειδή συμβαίνει εδώ και καιρό, έχεις πάρει τα μέτρα σου. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό για τις μέρες που ακολουθούν, η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία επιτυχημένων επαφών, συνεννοήσεων, διακανονισμών και σύναψης καινούριων σχέσεων. Οικονομικά, δείξε προνοητικότητα για μια ακόμα φορά και έλεγξε την παρόρμηση για κατανάλωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απελευθερώνεσαι από προβλήματα και ανησυχίες στα ερωτικά … θέλεις να ανανεωθείς, να τολμήσεις, να ζήσεις μία νέα εμπειρία ή και να νιώσεις ανεξάρτητος … Αν είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, άσχημα τα μαντάτα θα είναι για το ταίρι σου γιατί κυριολεκτικά δεν θα μαζεύεσαι άσε που μπορεί και να λοξοδρομήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά βελτιώνονται και πλέον έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη και την σιγουριά από τον προϊστάμενο ή και από τους πελάτες σου! Στα οικονομικά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα, ενώ καλό είναι να μην είσαι επιρρεπής σε λάθη διαχείρισης, λόγω της ευκολοπιστίας που θα σε διακρίνει.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε μάλλον ήρθε πρόωρα το καλοκαίρι για εσένα, όπως και διάφορες προτάσεις που θα σου γίνουν αιφνιδιαστικά, αλλά και κάποιες περιστασιακές δυσκολίες, τόσο στο συναισθηματικό, όσο και στον επιχειρηματικό χώρο που κινείσαι. Ωστόσο ο Δίας, που έχει ξεκινήσει την πορεία του στον Ταύρο, λειτουργεί σαν ο καλός αρωγός τη δύσκολη στιγμή και κυρίως προστατεύει ουσιώδη πράγματα στη ζωή σου τα οποία σε αφορούν και σε στηρίζουν. Μην επηρεάζεσαι από την συνεχή εναλλασσόμενη νευρική καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θες όλα δικά σου μα θα `ρθει κι η σειρά σου τη συμπεριφορά σου ν' αλλάξεις γρήγορα, αυτό είναι το τραγούδι που σου ταιριάζει «γάντι» αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε … Από το φόβο μην πάει κάτι στραβά στην σχέση σου, επιμένεις να γίνονται όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου! Συμμαζέψου γιατί θα σε βρουν μπελάδες. Αν είσαι χωρίς σύντροφο, είναι η τυχερή σου εβδομάδα για καλή και σταθερή σχέση, ιδιαίτερα αν γεννήθηκες στο τέλος του Δεκεμβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θυμήσου ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αποφάσεις, ενώ πρόσεξε στην υπογραφή συμφωνητικών. Στα οικονομικά κάνεις κάποιες ενέργειες που θα αποφέρουν σημαντικούς καρπούς λίγο αργότερα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ήρθε η εποχή των μεγάλων αποφάσεων και των μεγάλων συγκινήσεων, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα φίλε μου Υδροχόε . Η σύμπτωση της συνύπαρξης Άρη – Αφροδίτης στον Λέοντα εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων και προπαντός στα αισθηματικά. Στο μεταξύ ο Δίας στον Ταύρο υπόσχεται τη λύση οικογενειακών προβλημάτων , ή επενδύσεων στον επαγγελματικό χώρο. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ερμής. Ενισχύει την πειθώ και διευκολύνει την πραγματοποίηση επιθυμιών, ενισχύει τις μετακινήσεις και τα ταξίδια και σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδίου σου – εύχομαι και σε σένα - την ενίσχυση του χρήματος στον υπερθετικό βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις την καλύτερη στιγμή όχι μόνο της χρονιάς, αλλά και της τελευταίας 3ετίας για τα αισθηματικά σου και αυτό σιγά – σιγά θα αρχίσεις και εσύ να το ομολογείς και να το παραδέχεσαι! Το άτομο που σε ενδιαφέρει , παραδίνεται άνευ όρων και κανόνων στα ερωτικά σου καλέσματα και περνάτε υπέροχες στιγμές σχεδιάζοντας ένα ακόμα πιο θερμό καλοκαίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει σιγουριά και εξασφάλιση και αυτό είναι κάτι που το αξίζεις! Δικαιώνονται οι προσπάθειές σου και λαμβάνεις ανταμοιβή για τον κόπο και τη προσπάθεια που έκανες ως σήμερα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Εργασία, υποχρέωση εξυπηρέτησης τρίτων και δημιουργική δραστηριότητα, είναι τρεις παράγοντες που θα παίξουν ρόλο αυτή την εβδομάδα στην καθημερινότητά σου φίλε μου Ιχθύ. Η χαρά και η ψυχαγωγία δεν θα λείψουν. Οι εντυπώσεις διαδέχονται με ταχύτητα ή μια την άλλη. Πρόωρες διακοπές είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου ή και σύντομες αποδράσεις. Πάνω από όλα δείξε συνέπεια σε κάθε είδους υποχρέωση που έχεις αναλάβει και μην αθετείς υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου φιλοσοφείς κάπως διαφορετικά κάποιες καταστάσεις και καταλήγεις σε κάποια βάσιμα συμπεράσματα για την πορεία της σχέσης σου! Αν δεν έχεις σχέση, πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα ειδικά θα είσαι αρκετά πιο εκλεκτικός και μυστήριος στις ερωτικές σου επιλογές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταθερές συμφωνίες και συνεργασίες που έχουν μία πολύ καλή προοπτική έρχονται αυτή την εβδομάδα! Βασική προϋπόθεση εσύ να πηγαίνεις οργανωμένα στην εργασία σου γνωρίζοντας ποια θέλεις να είναι η εξέλιξη. Τα οικονομικά ευνοούνται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ