Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (12/6 - 18/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, αλλά και του λόγου, του μυαλού και του πνεύματος. Είναι η αντιληπτική ικανότητα, η σκέψη, η νόηση, η μάθηση. Είναι οι πληροφορίες, οι ειδήσεις, αλλά και οι αποφάσεις. Δείχνει την εξυπνάδα, την ευφυία και φανερώνει τον τρόπο που κινούμαστε σε εγκεφαλικό επίπεδο. Ταυτόχρονα είναι ο πλανήτης του εμπορίου και των συναλλαγών. Επίσης στην δικαιοδοσία του ανήκουν η υγεία και η ιατρική, γι’ αυτό βλέπουμε το σύμβολο αυτό του Ερμή στους γιατρούς. Είναι τόσα πολλά τα χαρακτηριστικά του Ερμή που άνετα μπορεί να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο. Για τους σπουδαίους συμβολισμούς που διαθέτει θεωρώ πως είναι ο σημαντικότερος πλανήτης όλων. Είναι κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου και συμβολίζεται από τον φτεροπόδαρο και αεικίνητο θεό Ερμή. Σύμβολο αιώνιας νεότητας και παρατεταμένης εφηβείας.

♈ Κριός

Γενικά

Τρέχεις και δεν προλαβαίνεις αυτή την εβδομάδα, ενώ φαίνεται ότι προσπαθείς να συνδυάσεις αγαπητέ μου Κριέ το ευχάριστο με ωφέλιμο! Αξιοποιώντας τα ταλέντα σου , αλλά και τις διασυνδέσεις σου, θα καταφέρεις να πετύχεις στους στόχους σου! Άλλαξε τακτική σε αδιέξοδα του παρελθόντος που ακόμα αποτελούν πηγή ταλαιπωρίας, ενώ άφησε κάποιους ανθρώπους να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να σε πλησιάσουν και να σε κερδίσουν. Ο Ιούνιος καθώς εξελίσσεται σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν από το ζώδιο του Λέοντα να φέρνουν χαρές και πανηγύρια στην αισθηματική σου ζωή! Το πάθος παίζει κυρίαρχο ρόλο και αισθάνεσαι ότι κατάφερες επιτέλους να κατακτήσεις έναν σημαντικό αισθηματικό στόχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάλε φρένο σε κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες στα επαγγελματικά. Δεν είναι όλα τα αναλάβεις αυτή τη στιγμή, πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό! Κάποιος θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει οικονομικά, μην του κάνεις την χάρη να «τσιμπήσεις»!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα κατανοείς ότι είναι άσκοπο και ανώφελο να προσπαθείς να βάλεις σε τάξη ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτές τις μέρες κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και μεταρρυθμίσεις στην ζωή σου! Πολύ πιθανό να αλλάξεις προορισμό ή θα τολμήσεις σε μία μεγάλη στροφή 180ο που θα τους εκπλήξεις όλους! Δείξε ευγνωμοσύνη σε ανθρώπους που σε βοήθησαν στο παρελθόν, αλλά μην παγιδεύεσαι σε καθήκοντα και υποχρεώσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάποιες πιέσεις στα οικονομικά είναι αναμενόμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλείσαι να κάνεις ξεκαθαρίσματα… Θα συνεχίσεις να είσαι προσκολλημένος σε ένα παρελθόν που δεν σου ταιριάζει ή θα κάνεις την ανατροπή σου και θα ζήσεις ένα αιφνιδιαστικό καλοκαίρι με έρωτα κεραυνοβόλο; Σίγουρα βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα σε ένα σημαντικό μεταίχμιο ερωτικών αποφάσεων, όποια επιλογή και να πάρεις θα είναι υπέρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παρασύρεσαι από τη γνώμη των άλλων για ζητήματα που αφορούν την δουλειά σου! Διασφάλισε τα συμφέροντά σου και διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που φαίνεται ότι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να κερδίσουν κάτι από εσένα. Στα οικονομικά η περίοδος κρίνεται ακατάλληλη για νέες επενδύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σκέψου ποιο θα ήταν το ωραιότερο δώρο γενεθλίων για σένα και πρόσφερε το εσύ στον εαυτό σου! Αυτή την εβδομάδα απελευθερώνεσαι από τα πρέπει των άλλων και βάζεις μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το μέλλον από το παρελθόν. Διαπιστώνεις ότι είχες δίκαιο που δεν χωρούσες εκεί που σε είχαν βάλει και μπαίνεις μια νέα πορεία. Διατηρείς κοντά σου μόνο τους ανθρώπους που έχετε κοινές επιθυμίες Είναι καιρός να κάνεις κάποια ταξίδια του νου, απτή πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, ενώ οι προτάσεις δίνουν και παίρνουν … Μην αφήσεις το παρελθόν να σταθεί εμπόδιο στην πορεία μίας νέας σχέσης. Αν είσαι σε σχέση θέλω την προσοχή σου την Παρασκευή γιατί κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα με Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, προσοχή όμως γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει και στα επαγγελματικά πρέπει να λειτουργήσεις αρκετά προσγειωμένα, αποφεύγοντας το ρίσκο ή την αλλαγή! Στα οικονομικά γίνονται κάποιες κινήσεις που θα σε ευνοήσουν!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αντιστέκεσαι στις αλλαγές που ανοίγονται μπροστά σου και δεν πρέπει. Το πρόσφατο παρελθόν σε κακόμαθε προσφέροντάς σου ασφάλεια και διακρίσεις που τώρα δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις. Ο κόσμος γύρω σου αλλάζει και σε προκαλεί να κάνεις κι εσείς το ίδιο. Αντί να μεμψιμοιρείς και να διστάζεις, φρόντισε να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να ολοκληρώσεις ότι έχεις αφήσει μισό. Νέα χρώματα θα μπουν στο οπτικό σου πεδίο και θα σε βοηθήσουν να είσαι αισιόδοξος στον έρωτα, στις φιλίες και στις αναζητήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές ανασφάλειες αναδύονται στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου κάτι σου κρύβει και τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Αν δεν έχεις σχέση, διανύεις μία εβδομάδα που κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις πως τίποτα καλό δεν θα βρεθεί στο δρόμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λειτουργείς μεμονωμένα και δεν ανακοινώνεις τις αμέσως επόμενες κινήσεις σου. Είσαι φορτισμένος και κουρασμένος και θέλεις να πετάξεις από πάνω σου εργασίες που σου είναι βάρος. Στα οικονομικά αναμένεται μία μεγάλη ικανοποίηση.

♌ Λέων

Γενικά

Ο γιαλός μπορεί να είναι στραβός, αλλά εσύ αρμενίζεις ίσια αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα ! Μπορείς λοιπόν να αναδείξεις τα ταλέντα σου , να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έβαλαν άλλοι στο δρόμο σου , αλλά ταυτόχρονα, να κάνεις και του κεφαλιού σου ξεφεύγοντας από νόρμες και κανόνες του περιβάλλοντος. Έχεις ολοκληρώσει τα σχέδια στο κεφάλι σου και ξέρεις προς του που πρέπει να τραβήξεις και ποια είναι τα περιθώρια που διαθέτεις. Τις ημέρες αυτές θα γίνεις πιο τολμηρός στις επιλογές σου, είτε αυτό αφορά τις ερωτικές είτε τις επαγγελματικές . Θα ανακουφιστείς από την ξαφνική λύση ενός προβλήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος, ερωτισμός και … τόλμη, μία εβδομάδα που ο έρωτας χτυπά κόκκινο και τα αδύνατα γίνονται δυνατά. Δεν το περίμενες λοιπόν και έρχεται μία εξέλιξη φωτιά που σε βγάζει για τα καλά από την ερωτική αδράνεια είτε και από την απογοήτευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παίρνεις τις μετρητοίς τις συστάσεις, τα σχόλια και την τάση των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν επαγγελματικά που δείχνουν ότι έχουν άποψη για όλα! Κάνε την δουλειά σου με τον τρόπο που εσύ ξέρεις και βάλε στην θέση του όποιον σε εμποδίζει. Στα οικονομικά κυριαρχεί η αστάθεια και η ανασφάλεια!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, είναι γεγονός ότι ξεχνάς να βάλεις τελεία σε ότι κάνεις, όμως τώρα έφτασε ο καιρός να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να ξεκουραστείς. Πάρε τις αναπνοές σου και ασχολήσου με την συναισθηματική σου πληρότητα αλλά και ανανεώσου! Δώσε προτεραιότητα στη χαρά και απόφυγε να οπισθοχωρήσεις όταν προκύπτει κάτι άγνωστο. Με λίγα λόγια, άλλαξε οπτική, χάρισε στον εαυτό σου απόλαυση και σχεδίασε πιο χαλαρά το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μυστικός κρυφός έρωτας, παρασκήνιο, ιντριγκαδόρικες εξελίξεις στα ερωτικά και φόβοι για το τι είναι σωστό και τι λάθος … Τα ερωτικά σου θυμίζουν έναν λαβύρινθο που άλλοτε ξεγελιέσαι και άλλοτε ξεγελάς, σίγουρα όμως πολλά πράγματα πηγαίνουν διαφορετικά από αυτό που υπολόγιζες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι απαραίτητο να δείξεις προσοχή και να είσαι συνετός στις επιλογές σου γιατί η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο τέλος της εβδομάδας εύκολα θα παρασύρει σε λάθη. Στα οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες ανόδου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Ήρθε ο καιρός να απαλλαγείς από την πρόθεση «αν» φίλε μου Ζυγέ. Βγάλε από τη ζωή σου το αρνητικό ενδεχόμενο που σε βασανίζει σε κάθε σου κίνηση. Θυμήσου τα δικαιώματά σου στην οικογένεια, στον έρωτα, στη δουλειά και λειτούργησε αναλόγως. Αν κάποιοι σου στερούν τα όνειρά σου , ήρθε η εποχή να κάνεις νέα και να τα πραγματοποιήσεις. Το μόνο που πρέπει να φροντίσεις είναι να κάνεις μια σωστή κατανομή των ενδιαφερόντων και των δυνατοτήτων σου. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις αδικήσει αφόρητα τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις τα βήματα για να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο θετικά! Αν είσαι σε σχέση διαπιστώνεις πως όταν εσύ λειτουργείς με περισσότερη χαλαρότητα και άνεση τότε και το ταίρι σου , σου ανοίγεται πολύ παραπάνω . Αν δεν έχεις σχέση η εβδομάδα είναι εξαιρετική για μία νέα γνωριμία η οποία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά συζητιούνται στα επαγγελματικά σου και αυτό σου προξενεί ανασφάλεια και φόβο για το αύριο. Έχεις κουραστεί πολύ από την κατάσταση που κυριαρχεί στην εργασία σου και αποφασίζεις για λίγο να μειώσεις τους ρυθμούς σου! Στα οικονομικά αναμένεται μία προσωρινή δοκιμασία.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπημένε μου Σκορπιέ, είναι σαν να βρίσκεσαι τη κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο, για να επιτύχεις έναν σημαντικό σου στόχο! Προσπαθείς με κάθε τρόπο να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον σου και αυτό είναι κάτι που το καταφέρνεις, θέτοντας τους κανόνες σου στην καθημερινότητά σου. Θα ξεκινήσεις μία νέα πορεία, βασιζόμενος στα πρόσφατα επιτεύγματά σου! Παράλληλα αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι μικρές αποδράσεις, τα επαγγελματικά ταξίδια, ενώ θα υπάρξουν περισσότερα περιθώρια για διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε σένα, είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου … σου τραγουδούν αυτήν την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Καταφέρνεις με την μεθοδικότητα και την επιμονή σου να πετύχεις τους σκοπούς σου στα αισθηματικά και τα πας περίφημα. Αυτή την εβδομάδα είσαι ο νικητής σε θέματα καρδιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κινούνται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, είναι βέβαιο ότι οι διακρίσεις και οι κατακτήσεις στα επαγγελματικά είναι ευεργετικές. Στα οικονομικά σου, η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις, συγχύσεις, αστάθεια.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα δεν θα σου είναι εύκολο να είσαι διαθέσιμος για όλους και για όλα , για αυτό μην κάνεις σχέδια με άλλους και διατήρησε το προνόμιο της αυτονομίας σου. Ό, τι και αν κάνεις, όπου και αν βρεθείς θα νιώσεις ικανοποιημένος και πλήρης. Έχεις βρει τρόπο να ξεφύγεις από τα δύσκολα, να ανανεωθείς εύκολα, να περιθωριοποιήσεις την αδυναμία και να παραμένεις σταθερά ονειροπόλος. Έχεις όλα εκείνα τα συστατικά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και αυτό είναι κάτι που θα το εισπράξεις από τους άλλους αυτήν την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ενθουσιασμός για μία νέα αρχή σε παρασύρει να πέσεις με τα μούτρα σε έναν έρωτα … Η Νέα Σελήνη άλλωστε από το ζώδιο των Διδύμων, ανοίγει αυτή την προοπτική και φαίνεται ότι το διασκεδάζεις! Θυμήσου όμως πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, μπερδεύεται και τα κάνει σαλάτα στο τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες προοπτικές ανοίγονται στα επαγγελματικά σου και βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου. Στα επαγγελματικά αναμένεται να έχεις πρόοδο και εξέλιξη! Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κάποιοι φόβοι και ανασφάλειες ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Τρίτης.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ξεκινά μία εβδομάδα που νομίζεις ότι έχεις χάσει την δύναμη και την επιρροή στα γεγονότα γύρω σου, κάνεις όμως μεγάλο λάθος. Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία σε κάποια τυχαία περιστατικά που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου και αυτό σε αγχώνει και σε αποσυντονίζει. Στην πορεία της εβδομάδας δικαιώνεσαι από την στάση σου και δέχεσαι ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά, γεγονός που εκπληρώνει τις προσδοκίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο και αυτή την εβδομάδα και ακολουθείς το ερωτικό σου ένστικτο και όπου σε βγάλει. Μία ερωτική ιστορία που εξελίσσεται τώρα, σε μπερδεύει, σε διχάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ζήλεια ή ότι χάνεις τον συναισθηματικό έλεγχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διχάζεσαι, μπερδεύεσαι και επηρεάζεσαι από αυτά που ακούς ή που γίνονται στο περιβάλλον σου, όμως κανείς δεν μπορεί αυτή την στιγμή να διακόψει την πορεία σου! Στα οικονομικά χρειάζεται εγκράτεια στα έξοδα, γιατί οι υποχρεώσεις αυτό το διάστημα θα είναι φουσκωμένες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα τα πάντα περνούν από τα χέρια σου και νιώθεις ότι τρέχεις και δεν φτάνεις, είναι όμως αλήθεια ότι θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και θα οργανωθείς καλύτερα. Τις ημέρες που ακολουθούν όμως, θα βρεις και τον χρόνο να ασχοληθείς και με πιο ευχάριστα πράγματα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων προσφέρει πολλά περιθώρια ψυχαγωγίας, ανεμελιάς και έρωτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στο προσκήνιο η αισθηματική σου εύνοια … Η Αφροδίτη και ο Άρης από το Λέοντα σε κάνουν να βρίσκεσαι σε ερωτική πολιορκία, αυτό σημαίνει ότι στρώνει μία όμορφη κατάσταση με το ταίρι σου και κάνετε μαζί σχέδια για την κοινή σας πορεία, είτε αν δεν είσαι σε σχέση ανοίγονται οι ευκαιρίες για κάτι νέο που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να επικοινωνήσεις και να καταστρώσεις νέα δημιουργικά σχέδια στα επαγγελματικά, ή αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να προχωρήσεις προς επιχειρηματικές κινήσεις που θα φανούν κερδοφόρες. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν συγχύσεις , καθυστερήσεις και χρειάζεται να αποφύγεις και κάποιες παραπλανήσεις που θα σου γίνουν αυτό τον καιρό.

♓ Ιχθύς


Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα τοποθέτησε σωστά τα πιόνια πάνω στην σκακιέρα και ετοιμάσου για μία πολύ όμορφη παρτίδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς στους στόχους σου με αποφασιστικότητα και να προλάβεις να θέσεις τους κανόνες των εξελίξεων. Μέσα σε όλα όσα θα τρέχεις αυτό τον καιρό θα μένει χώρος για ψυχαγωγία, ταξίδια, μετακινήσεις, αλλά και ερωτικές συναναστροφές για σένα που είσαι ελεύθερος. Θυμήσου να μην δίνεις μεγαλύτερο βάρος σε ότι δεν σου αξίζει, έτσι ώστε να γλιτώσεις από περιττή ταλαιπωρία και άδική κατανάλωση της φαιάς σου ουσίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε πιάνουν οι ευαισθησίες και οι ανασφάλειες σου στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα. Μπερδεύεσαι, διχάζεσαι , φαντάζεσαι καταστάσεις και ξεγελάς τον εαυτό σου. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης, αλλά ούτε και να δώσεις το πράσινο φως για έναν έρωτα δίχως αύριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει βελτίωση συνθηκών, θέλω μόνο να μην πέσεις στην παγίδα να πάρεις κάποιο ρίσκο και να κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα ή μία αλλαγή που δεν σε συμφέρει! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και προχωρούν συμφωνίες που ήταν παγωμένες μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ