Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Βέροια: «Η ΝΔ έχει μανία να βάψει μπλέ την Ημαθία και να πάρει τις 4 έδρες»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η περιοδεία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Ημαθία. Οι επιτελείς της Νομαρχιακής Επιτροπής καλούν τους προοδευτικούς πολίτες να μην παρασυρθούν από τη ΝΔ, η οποία θέλει να βάψει μπλέ όλο το νομό και να πάρει και τις 4 έδρες. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες, μέσα από video και φωτογραφίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, της επίμονης προσπάθειας αλλά και της μανίας της Νέας Δημοκρατίας να βάψει μπλε όχι μόνο την Ημαθία αλλά και τις τέσσερις κοινοβουλευτικές έδρες.

Η επίσκεψη σημερινού Βουλευτή της Β’ Αθηνών της ΝΔ με υποτιθέμενη επιρροή στον δημοκρατικό χώρο της Ημαθίας δεν είχε κανένα άλλο νόημα. Ήταν αυτό το στέλεχος που πριν ένα μήνα δήλωνε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές. Είναι αυτό το στέλεχος που ήρθε να στηρίξει τις προσπάθειες των κκ Βεσυρόπουλου, Μπαρτζώκα και Τσαβδαρίδη να εξασφαλίσουν κρίσιμες ψήφους για να επιτύχουν το στόχο τους. Ελπίζουμε ότι οι προοδευτικοί και δημοκράτες Ημαθιώτες δεν θα επηρεαστούν από λίγα στελέχη που δεν προέρχονται από το χώρο της ΝΔ κι έδωσαν το παρόν στις εκδηλώσεις του κόμματος του κου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, όλα καθορίζονται πρώτα απ’ όλα από τις πολιτικές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τον προοδευτικό κόσμο της Ημαθίας καθώς είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να το κάνει κι έχει τη δυναμική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί μια Ημαθία για όλους και όχι για τους λίγους φίλους των βουλευτών της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημοκρατική παράταξη στον τόπο και είμαστε η μόνη δύναμη αντίδρασης στη συντήρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και δύναμη δημιουργίας.

Με το νέο εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που το ψήφισε η ΝΔ για να στηρίξει την πολυπόθητη παντοδυναμία της, αποδεικνύεται ότι κανένα άλλο κόμμα δεν μπορεί να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς και να εκφράσει την άλλη φωνή στην Ημαθία παρά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιλογές είναι μόνο δύο. ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που αποφάσισαν να μην στηρίξουν ΝΔ, να συστρατευτούν στον αγώνα για αφύπνιση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, για την πολυφωνία, για την ευημερία, για τη συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης».

19 σχόλια:

  1. Εσείς τι μανία έχετε; Να τη βάψετε εμπριμέ και να πάρετε δώδεκα έδρες; Ακόμη δεν καταλάβατε τι σας συμβαίνει. Το οτι είστε αλλού για αλλού, φαίνεται σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες με την επίσκεψη Τσίπρα. Ξεκαρδίζεστε στα γέλια. Εχετε έναν λόγο να είστε τόσο χαρούμενοι; Οι βόλτες σε καφετέριες και στο δρόμο είναι αυτό που έλειπε απο την πολιτική πρότασή σας; Αντί να κρύβετε την Νοτοπούλου (προσελήφθη για καθαρίστρια κλπ), την βγάζετε σαν καλό κομμάτι; Ειναι πολιτική πρόταση αυτό; Νομίζετε όλοι ειναι λίγδες και νηστικοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την πήραν ως καθαρίστρια, δεν είναι ντροπή ούτε κακό αυτό. Το κακό είναι ότι δεν δούλεψε ποτέ σαν καθαρίστρια αλλά δούλεψε στον Τουρισμό του Δήμου και μετά διεκδίκησε και τη Δημαρχία και μετά Υπουργός τώρα είναι Βουλευτής και θέλει να γίνει και αρχηγός.
      Και θα μας λέει ότι ξεκίνησε καθαρίστρια.
      Σύντροφοι αυτό που πέφτει δεν είναι η βροχή ....

      Διαγραφή
    2. Αληθεια πρωτογνωρο στην Ελλαδα...Ρε γαλαζιοι ρε Πρασινοι για κοιταχθειτε στον καθρεφτη...ποσους περασατε και περνατε απο τον φεγγιτη..που θα συγκρινετε τα 40 χρονια με οτι σαπιο εχετε περασει σαν θεμιτο και νομινο...αντε στα κομματια...πληρωστε τα χρεη σας που ουτε μιλια ουτε λαλια...σαν δεν ντρεπεσθε μπαταχτσιδες

      Διαγραφή
  2. Συνεχίστε έτσι. Άκου εκει "Επιτελείς της Νομαρχιακής επιτροπής...". Ζείτε σε άλλον κόσμο. Εσείς ειστε οι οπισθοδρομικοί και μοι απέναντι οι προοδευτικοί. Είστε πολύ μικροί για να με πείτε εμένα μη προοδευτικό. Ας ποιούν κάνα τσιπουράκι αυτοί οι επιτελείς και ας μείνουν στη θολούρα τους. Εχουν το δικαίωμα. Η θολούρα του δικού σας προοδευτισμού, αφορά μόνον εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χρυσοχοιδης σας πειράζει;καλά κάνει.τουλαχιστον αυτός δημιουργεί αστυνομια για γερά σύνορα.εσεις θέλετε να γκρεμιστεί ο τοίχος στον Έβρο και κάνετε την μουσουλμανικη μειονότητα τουρκική. Αλλά και εκει θα σκυλιασει η ΝΔ και θέμα χρόνου είναι να την βάψει μπλε.φυγετε μακρυά από την Μακεδονία.0% σας αξίζει.χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αιγαίο μόνο που δεν θα το βάψει μπλε το μισό , αλλά κόκκινο τουρκικό . Και αυτό με ευθύνη δικιά σας εσείς οι δήθεν Μακεδονομάχοι τις δεκάρας !

      Διαγραφή
  4. Μα αυτό θελουμε και οι πολίτες είμαστε αγρότες επιχειρματιες μικρομεσαίοι έχουμε αγροτικές μονάδες παραγωγής εσείς τα καταστρέψατε αυτά οι αγρότες πεινούσαν δεν είχαν που να δώσουν τα ροδάκινα και τα κεράσια λέτε θα μειώσετε τον φόρο στα πετρέλαια αλλά δεν θα δώσετε τον ειδικό φόρο πετρελαίου ούτε τα λιπάσματα ξέρετε άραγε επαναστάτες χωρίς αιτία ποσά χρήματα είναι αυτά για τους αγρότες ; Ξέρετε άραγε τι ανάσα έδωσε η ΝΔ στους αγρότες ; Σοβαρευτείτε εύχομαι αν δεν πάρει 4 έδρες η ΝΔ να πάρει 3 και μια το ΠΑΣΟΚ δεν σας θελουμε καν για αξιωματική αντιπολίτευση . Σας πιστέψαμε μια φορά και μας πουλήσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ......μια φορά και τέλος !

      Διαγραφή
    2. Τι πινεις γαλαζιο νεκταρ....η πειρες κλιματιστικο και ψυγειο και σωθηκες...αλλοιως δεν εξηγειται αυτη η ανοησια

      Διαγραφή
  5. Τι θα πει προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ η περιοδεία υποψήφιου βουλευτή σε προεκλογική περίοδο; Θέλουν να απαγορεύσουν περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών; Θέλουν να αλλοιώσουν την ψήφο των πολιτών; Τι στην οργή θέλουνε να μας πούνε με αυτήν την ανακοίνωση;

    Πάλι φαρμάκι στάζουν. Πάλι προσπαθούνε να διχάσουν τον λαό. Πάλι νομίζουν πως με λάσπη θα κερδίσουν. Την Κυριακή τους στέλνουμε στον αγύριστο. Και με τα δυο χέρια θα ψηφίσουμε να είναι σίγουροι.

    Αι σαπέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κολλητιλίκια με την χρυσή αυγή όλα αυτά τα χρόνια σου διέφυγαν;

      Την ανοιχτή πρόσκληση στους χρυσαυγίτες που έκανε ο Τσίπρας στο mega με το : ''Στόχος μας είναι να πάρουμε όσους θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή- Δίνουμε αγώνα να τους κερδίσουμε'' δεν την είδες;

      Ο Μίκης Θεοδωράκης που μπροστά σε ένα εκατομμύριο πολίτες στην Θεσσαλονίκη μίλησε για αριστερόστροφο φασισμό το θεώρησες τυχαίο;

      Μην σε μπερδεύει η συριζέικη προβιά του αριστερού που φοράνε...

      Διαγραφή
  6. Ο νομος Ημαθιας ,γεωγραφικα, ανηκει στην Νοτια Μακεδονια κατα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθιας ?

    α} ΝΑΙ
    Β) ΟΧΙ
    γ) ΔΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού η Ημαθία είναι στη κεντρική Μακεδονία δεν θα έπρεπε η Λάρισα να ναι στη νότια Μακεδονία ? Χορτάσαμε εξυπνάδες από ρατσιστές που πήραν 50αρικο από τον ψιλό και πουλάνε τρέλα νύχτα μέρα . Τώρα που το Αιγαίο θα μοιραστεί στη μέση να σε δω εσένα γνήσιε μακεδονομάχε τις δεκάρας που ούτε ξέρεις από που κρατά η σκούφια σου αν θα τρέχεις σε συλλαλητήρια . Να σε δω έξυπνε .

      Διαγραφή
    2. Φίλε, εσύ ψηφίζεις;;; Ελπίζω να μην είστε πολλοί

      Διαγραφή
    3. Εσένα μήπως σε λένε διαχειριστή του site ??? Καταλάβαμε δεν χρειάζεται …..

      Διαγραφή
  7. Υπάρχει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν όλα τα ΜΜΕ δικά τους μοιράζουν pass-τες,όλα τα κάνουν καλά,χεστικαμε στο ταληρο,ευοδιαζει ο αέρας,ΝΔ for ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η νομαρχιακη Ημαθιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,ειναι υπερήφανη για την υπογραφή της συνθήκης των πρεσπών?

    Για τα ΜΑΤ στο πισοδερι ?
    Για το οχι που εγινε ναι?
    Για το κοψιμο ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιουχους ?

    Το 20 ηταν πολυ, πατε για 17,8 με τσιπρα αρχηγο δευτερα(το τελευταιο ειναι κακο για εσας καλο για τους υπολοιπους Ελληνες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. South Makedonia vote tsipra, monokouki dagoto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ